Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA finālā neiekļuvušais Batlers: "Pāris spēlēs es spēlēju kā miskaste"

Emils Ozerinskis

NBA finālā neiekļuvušais Batlers: "Pāris spēlēs es spēlēju kā miskaste"
Deriks Vaits aizsardzībā pret Džimiju Batleru. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā noskaidrojies finālā pāris. Par Lerija O'Braiena trofeju cīnīsies Goldensteitas "Warriots" un Bostonas "Celtics". Savukārt Austrumu konferences fināla septītajā spēlē zaudējušie Maiami "Heat" basketbolisti neslēpa sarūgtinājumu ar savu sniegumu.

Pēc neveiksmes Austrumu konferences finālsērijas septītajā spēlē paškritisks bija Džimijs Batlers: "Tāpat kā jebkurš cits, mēs gribam uzvarēt. Viss, ko no dienas uz dienu darām, ir veltīts tam, lai uzvarētu. Tas ir vienīgais par ko mēs Maiami "Heat" organizācijā domājam. Mēs no šī zaudējuma varam mācīties, īpaši es. Uzskatu, ka es nedrīkstu aizvadīt sliktas spēles. Pāris spēles es spēlēju kā miskaste un tas mums maksāja sēriju."

Jautāts novērtēt savu sniegumu sērijā, Batlers izteicās: "Ne pietiekami laba. Es neizdarīju savu darbu. Statistika neko nenozīmē - to esmu teicis neskaitāmas reizes. Bostonas "Celtics" izdarīja to, ko viņi šeit bija ieradušies darīt. Es iemācijos to, ka man ir jābūt labākam un mēs būsim labāki. Tagad jādodas atpakaļ uz laboratoriju un jāstrādā kopā ar komandu, lai atgrieztos spēcīgāki kā jebkad iepriekš."

Tikmēr Kails Laurijs nemeklēja attaisnojumus paceles cīpslas savainojumā: "Es biju laukumā, tas ir viss kam ir nozīme. Dienas beigās mēs nemeklēsim attaisnojumus. Noņemam cepures Bostonas "Celtics" priekšā. Apsveicam Austrumu konferences čempionus! Viņi mūs apspēlēja. Mēs dodamies atpakaļ pie tāfeles."

  +1 [+] [-]

, 2022-05-30 10:50, pirms 2 gadiem
Mācaties jaunieši, kādai ir jābūt uzvarētāju mentalitātei. Nevis vainot tiesnešus, komandas biedrus, laikapstākļus, kalendāru, traumas vai vēl kaut ko citu.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-30 11:15, pirms 2 gadiem
Visu cieņu Batleram, īsts vecis, es viņam MVP dotu. Svarīgos brīžos viņš labi parādīja sevi kā līderi un lieliski jūt, kad pašam uzbrukt, kad piespēli atdot.

     [+] [-]

, 2022-05-30 13:37, pirms 2 gadiem
Batlers tiešām īsts īzslēgšanas spēļu meistars un viens no tiem retajiem līderiem, kas ne tikai ar vārdien, bet arī ar darbiem pierāda to, ka statistika viņam ir mazsvarīga.