Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" uzbrucējam pēc netīra spēka paņēmiena konstatēts lūzums kaklā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avalanche" uzbrucējam pēc netīra spēka paņēmiena konstatēts lūzums kaklā
Endrjū Kogliano. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolorado "Avalanche" uzbrucējam Endrjū Kogliano konstatēts lūzums kaklā, un 35 gadus vecais hokejists no ierindas izsists uz pagaidām nezināmu laiku.

Endrjū Kogliano cieta sērijas pret Sietlas "Kraken" sestajā spēlē, kad viņu ar spēka paņēmienu no mugurpuses laukuma apmalē iegrūda sāncenšu uzbrucējs Džordans Eberlī. Veterāns pēc notikušā devās uz ģērbtuvēm, bet vēlāk atgriezās laukumā.

Kolorado "Avalanche" viesos izcīnīja uzvaru ar 4:1 un nodrošināja sērijas septīto spēli, kas svētdien notiks Denverā.

Regulārajā sezonā Kogliano 79 spēlēs guva 19 punktus, bet playoff bija tukšā. Viņš karjeras laikā aizvadījis 120 izslēgšanas spēles, kas ir augstākais rādītājs starp visiem "Avalanche" hokejistiem. Pērn viņš palīdzēja Kolorado izcīnīt Stenlija kausu, 16 izslēgšanas spēlēs gūstot sešus punktus.

Kolorado uzbrukums ir bez kapteiņa Gābriela Landeskūga, kurš ceļgala operācijas dēļ izlaidis visu sezonu, un bez Valērija Ņičuškina, kurš laukumā nav devies kopš sērijas otrās spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/andrew-cogli...