Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Hščanovičs: "Mums Latvijā pat seši tiesneši nepalīdz..."

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Hščanovičs: "Mums Latvijā pat seši tiesneši nepalīdz..."
Raivis Hščanovičs "Toronto" FC formastērpā

Šodien SMScredit.lv Virslīgas spēlē "Metta"/LU savā laukumā pēc sausa puslaika ar 0:2 piekāpās "Ventspils" komandai. futbolists Raivis Hščanovičs atzina pretinieku pārākumu, taču vienlaikus norādīja uz kļūdām tiesāšanā.

Raivis Hščanovičs, "Metta"/LU: "Uzvarēja spēcīgākā komanda. Mēs 1. puslaiku aizvadījām ļoti labi, komanda izpildīja visus uzdotos uzdevumus, un viss ritēja pēc plāna. Taču 2. puslaikā tas viens gols... standarts... par ko pirms spēles īpaši runājām, jo "Ventspilij" tie ir īpaši spēcīgi.

Ja godīgi, man nepatīk runāt par tiesnešiem, taču šodien es teikšu, ka pat seši tiesneši mums Latvijā neko nepalīdz. Tur bija acīmredzama roka [īsi pirms ielaistajiem otrajiem vārtiem - aut.], to visi redzēja un, ja godīgi, šie otrie vārti salauza visu spēli. Bet nu... tas ir futbols, gatavosimies nākamajai spēlei. Komandas mērķi sezonai? Pajautā "Ventspilij", kam viņi gatavojas - arī mēs tāpat, tikai katrai nākamajai spēlei."

Vitālijs Rečickis, "Ventspils": "Vispār teikšu, ka bija diezgan grūti, taču uzskatu, ka uzvarējām pelnīti. Kā esmu iejuties "Ventspilī"? Ja godīgi, adaptācijas periods nebija ilgs, jo ar vairākiem puišiem esmu jau iepriekš kopā spēlējis. Nebija grūti iejusties.

Vai ir jaunas funkcijas salīdzinoši ar Rīgas "Daugavā" spēlēto? Tā jau vienmēr cenšos no katra jauna trenera paņemt ko jaunu, turklāt konkrēti šai gadījumā iepriekš pie viņa [Jurģa Pučinska - aut.] neesmu trenējies."

Pagājušajā sezonā "Ventspilī" balsta pussarga lomu pildīja Igors Tarasovs. Kā Rečickis salīdzina sevi ar viņu? "Viņš ir daudz garāks." Ko Vitālijs var likt pretī? "[smejas] Labs jautājums. Mēs, futbolisti, visi ir dažādi. Viņš ir cita plāna spēlētājs. Viņš labāk spēlē otrajā stāvā, bet man savukārt vairāk patīk spēlēt ar bumbu pa zemi."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-03-30 18:33, pirms 10 gadiem
Kadi futbila meistari, tadi tiesnesi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2014-03-30 19:28, pirms 10 gadiem
Armands Bērziņš dušā rakstīja: Šitam kritiens nenormāls. No Fc Toronto uz Mettu
Zinot ,kas viņam ar veselību bija ,tas ir diezgan pašsaprotami un jāpriecājas ,ka čalis vispār spēlē futbolu.

  +4 [+] [-]

, 2014-03-30 20:09, pirms 10 gadiem
Tiesāšana tiešām nebija līmenī. Arī tas kā ventspilnieks iemauca pa kājām Hščanovičam. Kalniņš tā nolamāja tiesnesi...šis neko citu nespēja pateikt kā "nomierinies".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja