Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pets Railijs liek "Celtics" ģenerālmenedžerim aizvērties

Rolands Eliņš

Pets Railijs liek "Celtics" ģenerālmenedžerim aizvērties
Pets Railijs
Foto: AP/Scanpix

Maiami "Heat" prezidents Pets Railijs ļoti asi reaģējis uz "Celtics" ģenerālmenedžera komentāriem par Lebronu Džeimsu viņa iepriekšējās spēlē pret "Bulls", kad Džeimss uzskatīja, ka pret viņu divreiz veikti ļoti rupji pārkāpumi. Railijs norādījis, ka Eindžam nepieciešams aizvērties un vadīt pašam savu komandu.

Ja Maiami „Heat” un Bostonas „Celtics” klubu saspringtajās attiecībās vēl pietrūka kāda sarežģījuma, tad nu to ir atradis „Heat” prezidents Pets Railijs. Railijs, reaģējot uz „Celtics” ģenerālmenedžera Denija Eindža izteikumiem par Lebronu Džeimsa sūdzēšanos par pret viņu izdarītajiem asajiem pārkāpumiem, diezgan atklāti palūdzis Eindžu aizvērties.

„Denijam Eindžam nepieciešams aizvērt savu muti (shut the f**c up) un vadīt pašam savu komandu,” negaidīti ass bija Reilijs savā paziņojumā, kuru izplatīja „Heat” preses sekretārs, „Viņš pats bija vislielākais čīkstētājs laikā, kad pats spēlēja, un es to labi zinu, jo manis trenētās komandas spēlēja pret Eindžu.”

Denijs Eindžs vakar bija radio tiešajā ēterā izteicis savas domas par Lebrona Džeimsa pēcspēles komentāriem, nosaucot tos par „gandrīz apkaunojošiem”. Arī tagad viņš uz Railija aso vēstījumu reaģējis ļoti ātri, sākumā gan ieturot diplomātisko stāju : „Es neatkāpjos no saviem vārdiem, bet Railijam ir visas tiesības teikt visu, ko vien viņš vēlas.” Tiesa, Eindžs nespēja noslēgt savu sakāmo bez atbildes sarkasma: „Netaisos iet cīniņā ar viņa (Railija) „Armani” uzvalkiem un pašapmierināti pieglaustajiem matiem. Tas man izmaksātu pārāk dārgi.”

Savukārt nedaudz vēlāk, jau pēc šīs nakts „Celtics” un „Hawks” spēles Eindžs paturpināja šo tēmu: „Petam Railijam taisnība – man nepieciešams vadīt pašam savu komandu. Un jā, es arī esmu daudz sūdzējies par tiesnešiem. Un jā, Lebronam jānokaunas par to, ka viņš sūdzas par neskaitāmajām svilpēm, kas dod viņam iespēju stāties uz soda metienu līnijas.”

Tikmēr „Celtics” treneris Doks Riverss abu klubu vadoņu vārdu apmaiņu uztvēris ar smaidu: „Tas ir interesanti un liek man smaidīt. Viņiem vajadzētu sarīkot divkauju!” Atbildot uz jau nopietnāko jautājumu, vai šis publiskais strīds ietekmēs „Heat” un „Celtics” nākamās spēlēs, Riverss atbildēja: „Ja vien viņi paši neizlems doties laukumā, tad nē. Pats tur nekādā veidā nejaukšos, norādot, kuram taisnība un kuram nē. Ļaušu diviem pieaugušiem vīriešiem nokārtot savu pieaugušo vīriešu strīdu savā starpā. Taču tas neliedz man pasmaidīt par notiekošo.”

Railijs vadīja Losandželosas „Lakers” komandu no 1981. līdz 1990. gadam, šajā laikā NBA finālos trīs reiz cīnoties ar Denija Eindža pārstāvēto Bostonas „Celtics”. Railijs arī ir vienīgais cilvēks, kas spējis izcīnīt NBA čempiona titulu gan kā spēlētājs, gan kā treneris, gan kā menedžeris.

Šosezon Maiami "Heat" jau nodrošinājusi pirmo vietu Austrumu konferencē, kā arī pavisam nesen izcīnīja 27 uzvaras pēc kārtas, kamēr "Celtics" cīnās ar savainojumiem un ieņem tikai septīto vietu konferencē. "Heat" savu nākamo spēli aizvadīs 1. aprīlī izbraukumā pret Rietumu konferences līderiem Sanantonio "Spurs".

Izmantotie resursi:
Heat prez Pat Riley tells Celtics' Ainge to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 10:32, pirms 11 gadiem
Labais Pet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-30 12:41, pirms 11 gadiem
Bērni! Viens par, otrs pret princesīti.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-30 14:26, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Cerams ka Heat ar Celtics tiksies playoff.
vienīgā iespēja 1. kārtā. neredzu kā pensionāri tiktu līdz 2.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 15:16, pirms 11 gadiem
1and1 rakstīja: vienīgā iespēja 1. kārtā. neredzu kā pensionāri tiktu līdz 2.
nu nu..pagāšgad pensionāri tika līdz konferences fināliem kur miami aizvilka līdz 7 spēlēm..bez normāla beņķa...šogad beņķis labāks tā ka nenoraksti tos pensionārus

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 16:26, pirms 11 gadiem
1and1 rakstīja: vienīgā iespēja 1. kārtā. neredzu kā pensionāri tiktu līdz 2.
nav jau tikt traki nemaz.. pašiem Heat ir vairāk pensionāru nekā Bostonai + Ķeltiem ir vismaz normāli rezervisti (Grīns, Terijs, Kraufords, u.c), Heat vienīgais rezervists jau sen neko citu, kā uzmest kādu truli vairs nemāk (Alens). Viss vēl protams atkarīgs no tā, cik drīz Gārnets atgriezīsies pie spēlēšanas, jo aizsardzības bez viņa diezgan sūkā.. Bet pirmajā raundā pavisam reāli viņiem paņemt Pacerus, vai vēl labāk savainotos Knickus.. Nebūtu sezonas gaitā visi šie savainojumi, noteikti Bostona būtu Top4 komanda Austrumos.