Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

papildināts Otrajā Maiami pusfinālā čempions Džokovičs pret pārsteigumu Monako

Otrajā Maiami pusfinālā čempions Džokovičs pret pārsteigumu Monako
Huans Monako
Foto: AFP/Scanpix

Noskaidrots arī otrs Maiami ATP „Masters 1000” vīriešu vienspēļu turnīra pusfināla pāris – Novaks Džokovičs pret Huanu Monako. Serbs divos setos tika galā ar spāni Davidu Fereru, bet argentīniets sarūgtināja mājiniekus, pieveicot Mārdiju Fišu.

Monako pasniedz sev dāvanu dzimšanas dienā

Kā pirmie aizvadītajā naktī spēlēja argentīnietis Huans Monako un amerikānis Mārdijs Fišs. Gan Monako, gan Fišs līdz ceturdaļfinālam bija tikuši samērā viegli, trīs setu mačus katrs aizvadot tikai reizi. Monako sīvākā cīņa izvērtās pret Gaelu Monfīsu, bet Fišam pret Nikolasu Almagro. Abu tenisistu cīņu varēja gaidīt sīvu, jo savstarpējo maču rezultāts bija 2:2.

Pirmājā setā Fiša spēcīgākais ierocis, respektīvi, serve, nedarbojās, kā rezultātā argentīnietis spēja lauzt pretinieka servi divas reizes, turklāt pats servēja izcili, pirmo servi sekmīgi izpildot 92% gadījumu. Otrā seta sākumā Monako padevās jau trešais breiks, taču ilgi to noturēt vis neizdevās - pie rezultāta 3:2, Monāko servējot, Fišs izlīdzināja rezutlātu, taču tas arī bija pēdējais uzvarētais geims amerikāņa izpildījumā - nākamajos trijos geimos Monako tika vēl pie diviem breikiem un uzstādīja spēles galarezutlātu - 6:1 6:3.

Šāda līmeņa turnīra pusfinālu argentīnietis sasniedzis tikai otro reizi karjerā (2010.gadā Šanhajā pusfinālā tika zaudēts Endijam Marejam), tāpēc viņa prieks bija neviltots. „Tas ir neticami. Tas ir labākais veids, kā nosvinēt dzimšanas dienu – spēlēt lieliski un uzvarēt”, sacīja Monako, kuram spēles dienā 28. dzimšanas diena.

Džokovičs tuvojas titula aizstāvēšanai

Vēlāk pēdējā no ceturtdaļfināliem tikās pērnā gada čempions Novaks Džokovičs un spānis Davids Ferers. Lai gan kopējā spēļu bilance ilgu laiku abiem bija līdzīga, tomēr pēdējā laikā labāk sekmējies serbam. Tā tas notika arī vakar. Pirmajā setā Nole zaudēja tikai trīs izspēles pie savas serves, uzvarot ar 6:2.

Otrais sets jau krietni līdzīgāks, tomēr serbam radās iespēja izservēt maču pie 5:4. Tā tika palaista vējā, tomēr vēlāk sekojošajā taibreikā viņš pretiniekam variantus neatstāja – 7:6(1). „Viņš spēlēja labāk par mani. Īpaši izšķirošajos brīžos”, pēc mača bija spiests atzīt Ferers, kuram tagad 5-8 bilance pret pašreizējo ranga līderi. Tikmēr Džokovičs var itin cerīgi raudzīties fināla virzienā, jo pret Monako uzvarējis visos četros savstarpējos dueļos.

Abi pusfināli piektdien. 22:00 Rafaels Nadals pret Endiju Mareju, bet Džokoviča un Monako cīņa divos naktī. Fināls svētdien.

”Sony Ericsson Open”, ATP „Masters 1000” turnīrs. Maiami (ASV)

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Novak Djokovic - (5) David Ferrer6:2 7:6(1)
(2) Rafael Nadal - (6) Jo-Wilfried Tsonga6:2 5:7 6:4
(4) Andy Murray - (9) Janko Tipsarevic4:6 6:3 6:4
(21) Juan Monaco - (8) Mardy Fish6:1 6:3

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2012-03-30 01:43, pirms 12 gadiem
Neslikti, patriotu Fišu mājas sienās uz lāpstiņām nolikt. Lielisks sniegums no Monako.

     [+] [-]

, 2012-03-30 09:19, pirms 12 gadiem
Jaa, Monako pārsteidza.Ka tik Nole nesadomā pusfinālā "atvilkt elpu" un ... Tomēr ceru, ka tā nenotiks Gan jau redzējis Monako sniegumu un būs pati nopietnība.

     [+] [-]

, 2012-03-30 10:17, pirms 12 gadiem
kā tad beidzās Monako - Fišs? Rakstā 6:1 6:3, pie Betsafe koefiem 6:3 6:3 un lejā tabulā 6:2 6:3

     [+] [-]

, 2012-03-30 23:07, pirms 12 gadiem
Marejs jau finālā - Nadals izstājās pirms cīņas traumas dēļ.