Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Klīvlendas ''Cavaliers'' uzbrucējs Lavs izlaidīs vismaz trīs nedēļas

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Klīvlendas ''Cavaliers'' uzbrucējs Lavs izlaidīs vismaz trīs nedēļas
Kevins Lavs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) vienībai Klīvlendas ''Cavaliers'' vismaz uz trīs līdz četrām nedēļām būs jāiztiek bez sava sākumsastāva uzbrucēja Kevina Lava, kurš iepriekšējā spēlē pret Filadelfijas ''76ers'' iedzīvojās kājas lielu savainojumā.

Šodien komanda savā mājaslapā paziņoja, ka pēc magnētiskās rezonanses veikšanas tika noskaidrots, ka 32 gadus vecajam uzbrucējam būs jāizlaiž vismaz trīs līdz četras nedēļas. Vienība savā paziņojumā arī pieminēja, ka Lavam šī pati trauma jau traucēja pirms sezonas sagatavošanās posmā, bet aizvakar uzvarā pret Filadelfijas ''76ers'' (118:94) viņš to pastiprināja.

2016. gada NBA čempionam Kevinam Lavam šī ir jau 13. NBA sezona, šosezon viņš divās spēlēs vidēji ticis pie 9.5 punktiem un sešas atlēkušām bumbām, pagājušajā sezonā Lavs 56 nospēlētās spēlēs vidēji izcēlās ar 17.6 punktiem un 9.8 atlēkušajām bumbām. Uzbrucējam vēl ir spēkā līgums uz trīs gadiem no sākotnēji 2018. gadā parakstītā četru gadu līguma par 120 ASV miljoniem dolāru.

Klīvlendas vienība sezonu ir iesākusi pārsteidzoši veiksmīgi- trijās spēlēs trīs uzvaras, kas pašlaik ļauj atrasties Austrumu konferences augšgalā. Klīvlendai nākamā regulārās sezonas spēle ir paredzēta naktī uz rītdienu pret Ņujorkas ''Knicks'' vienību.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/cavaliers/relea...