Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas komanda "Buducnost" atbrīvo galveno treneri

Ints Megnis
Ints Megnis

Eirolīgas komanda "Buducnost" atbrīvo galveno treneri
Aleksandars Džikičs. Foto: EPA/Scanpix

ULEB Eirolīgā spēlējošā Melnkalnes basketbola komanda Podgoricas "Buducnost" sestdien no galvenā trenera amata atbrīvojusi serbu Aleksandaru Džikiču.

Paziņojums par šādu lēmumu tika izplatīts mazāk nekā 24 stundas pēc Eirolīgas mača, kurā "Buducnost" nenoturēja 17 punktu pārsvaru un piekāpās Vācijas vienībai Minhenes "Bayern". Pāris dienu pirms tam Adrijas līgas mačā "Buducnost" savā laukumā zaudēja apakšgala vienībai Novo Mesto "Krka".

Džikičs kļuvis par sesto treneri, kurš šosezon atbrīvots no amata ULEB Eirolīgā, sekojot Pedro Martinesam ("Baskonia"), Nevenam Spahijam (Telavivas "Maccabi"), Salvam Maldonado ("Gran Canaria"), Ahmetam Čaki ("Darussafaka") un Ksavi Paskvālam ("Panathinaikos").

Kā ziņo "Buducnost", lēmums pārtraukt līgumu ar treneri pieņemts pēc neveiksmju perioda, kurā nav sasniegti gaidītie rezultāti. Klubs uzsver, ka Džikiča atlaišana ir daļa no "pārmaiņu perioda, kas komandai nesīs jaunus spēlētājus un nopietnu pastiprinājumu".

Kaut Podgoricas komanda šosezon uzvarējusi arī Maskavas CSKA komandu, tā Eirolīgas pirmā apļa 15 spēlēs guvusi tikai trīs uzvaras un atrodas pēdējā, 16. pozīcijā. Tikmēr Adrijas līgā tā guvusi astoņas uzvaras 12 dueļos.

Pagājušajā sezonā Džikičs aizveda "Buducnost" līdz savam pirmajam Adrijas līgas titulam, kas komandai pirmoreiz kopš 2003. gada ļāvis atgriezties Eirolīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-29 22:38, pirms 5 gadiem
Bija gaidāms. Autoram gan būtu jāpārbauda sevis rakstītais- vieta EL nav pēdējā, visi treneri nav atlaisti šonedēļ ..

     [+] [-]

, 2018-12-30 03:22, pirms 5 gadiem
Tas Tev nav stutēt savējos uz WC...