Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Dinamo" gada pēdējā spēlē sagaida "Slovan"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Dinamo" gada pēdējā spēlē sagaida "Slovan"
Krišjānis Rēdlihs
Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālajā hokeja līgā šodien savu gadu pēdējo spēli aizvadīs Rīgas „Dinamo”, kurš vēl tikai vakar nospēlēja garu maču pret Prāgas „Lev”. Šodienas uzdevumu sarakstā ir cita Centrāleiropas komanda, proti, Slovākijas „Slovan”.

„Slovan” ir samērā droši iekārtojusies kopvērtējuma apakšgalā, un tās pēdējā spēle pirms pārtraukuma lieliski apliecināja par spēku samēriem, proti, ar 0:7 tika zaudēts kaimiņu čehu komandai „Lev”, kura vakar pēcspēles metienos ar 2:1 pieveica „Dinamo”. Tiesa, aizvakardienas spēlē „Slovan” tika galā (4:2) ar „Ņeftehimik”.

„Dinamo” vakar vajadzēja uzvarēt (vēl 59. minūtes sākumā komanda bija vadībā ar 1:0), un to droši vien apzinās arī paši spēlētāji. Jācer, ka no rokām izlaistā uzvara šodien dos papildus motivāciju un ka pret „Slovan” savas iespējas izdosies izmantot, lai pēdējās minūtēs būtu jau drošāks pārsvars.

Vismaz bukmeikeri par šādu iespēju īsti nešaubās, „Dinamo” uzvaru vērtējot ar koeficentu 1,60, kamēr „Slovan” hokejistiem atvēlēts koeficents 4,60. Kopš „Slovan” pievienošanās KHL abas komandas tikušās trīsreiz, un visās trijās reizēs uzvarējusi „Dinamo”, tiesa, tikai vienreiz ar vairāk nekā minimālu starpību (4:3, 3:1 un 3:2 bullīšos).

Šīs sezonas pirmajā savstarpējā spēlē Kails Vilsons un Marsels Hosa katrs guva pa trim rezultativitātes punktiem, bet Mikaelam Telkvistam nācās atvairīt veselus 30 metienus. Komandai pievienojies arī Džeimijs Džonsons, kurš vakar aizvadīja savu pirmo spēli sezonā „Dinamo” rindās, tiesa, ne to pašu veiksmīgāku, ko gan var norakstīt uz pirmās spēles apstākli.

Neskaitot iepriekšējo sagrāvi pret „Lev”, slovāku klubs pēdējā laikā ir spēlējis rezultatīvi – pa piecām ripām iemests CSKA un „Lokomotiv” vārtos, četras – „Ņeftehimik”. Sezonā kopā gan gūti tikai 85 vārti (astotā vieta konferencē), turklāt „Dinamo” aizsardzība vakar 58 minūtes bija savā līmenī, tādēļ vērts pievērst uzmanību koeficentam „Slovan Under 1,5” 2,00.

Rīgas kluba galvenais treneris Artis Ābols vakardienas sniegumu norakstīja uz ilgās pauzes rēķina, tiesa, pārtraukums bija visām komandām. Šādā gadījumā gan vajadzētu cerēt uz „Dinamo” hokejistu parādītā snieguma uzlabošanos. Likme uz to, ka „Dinamo” gūs vismaz trīs vārtus, novērtēta ar koeficentu 1,65.

Šodien maču aizvadīs arī Pētera Skudras trenētā „Torpedo”, kura viesosies pie līgas pastarītes Minskas „Dinamo”. Par favorītiem šajā mačā ilgi nav jāšaubās, tiesa, bukmeikeri Skudras komandas uzvaru novērtējuši ar koeficentu 2,10, kas, ņemot vērā baltkrievu kluba katastrofālo spēli un priekšpēdējo vietu līgā, ir acumirklī izmantojams koeficents.

Savukārt Oskars Bārtulis un „Donbass” uzņems Austrumu līderi Kazaņas „Ak Bars”. Ja Bārtulim un viņa komandai izdosies noturēt aizsardzību un ielaist mazāk nekā trīs vārtus, attiecīgā likme tiks pareizināta ar koeficentu 1,63, savukārt „Ak Bars” uzvara ceturtā uzvara pēc kārtas novērtēta ar koeficentu 2,30.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 08:28, pirms 10 gadiem
Čehoslovākijas iekarošana turpinās