Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Miķelis Rēdlihs: "Nepatīkami līdzīgā spēlē galotnē ielaist tādus vārtus"

Agris Suveizda

Miķelis Rēdlihs: "Nepatīkami līdzīgā spēlē galotnē ielaist tādus vārtus"
Miķelis Rēdlihs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Vakar nepatīkamu zaudējumu Kontinentālajā hokeja līgā piedzīvoja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv", kas galotnē ar 2:3 piekāpās Laura Dārziņa "Ak Bars". Rēdlihs pēc mača sacīja, ka spēle bija pilnībā līdzvērtīga un ka viņi pretiniekiem nepiekāpās nevienā elementā. Tikmēr krietni priecīgāks prāts varēja būt Jūliusam Šupleram, kura trenētā Doņeckas "Donbass" mājās ar 3:2 apspēlēja Sanktpēterburgas SKA.

"Uzskatu, ka spēle bija pilnībā līdzīga. Abas komandas bija noskaņojušās uz nopietnu cīņu un to arī nodemonstrēja. Iespējams, trešajā trešdaļā nedaudz atdevās pretiniekiem iniciatīvu. To nedaudz ietekmēja noraidījumi, kuru dēļ mums nācās daudz aizsargāties un iztērēt daudz spēka. Uzskatu, ka kopumā pretiniekam nekādā ziņā nepiekāpāmies. Ļoti nepatīkami līdzīgā spēlē mača beigās ielaist tādus vārtus," teica Miķelis Rēdlihs.

Jaroslavļas "Lokomotiv" pret Kazaņas "Ak Bars" divreiz izvirzījās vadībā (1:0, 2:1), taču 68 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida trešos vārtus un zaudēja ar 2:3 - "Lokomotiv" vārtsargs Kērtiss Senfords neveiksmīgi nospēlēja pēc Danisa Zaripova uzmetiena no asa leņķa. "Lokomotiv" ar 58 punktiem 30 spēlēs Rietumu konferencē ieņem otro vietu. Miķelis Rēdlihs šosezon ir aizvadījis 14 mačus, kuru laikā sakrājis četrus punktus - divi vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr priecīgs par uzvaru pret Sanktpēterburgas SKA (3:2) bija Doņeckas "Donbass" galvenais treneris Jūliuss Šuplers: "Prieks par puišiem. Viņi nospēlēja ar lielu pašatdevi un izpildīja spēles plānu. Vairākas reizes pamatlaika pēdējās minūtēs spēle kļuva dramatiska, īpaši pēc pretinieku otrajiem vārtiem. Esmu priecīgs, ka izcīnījām uzvaru. Centās visi. Precīzi nospēlēja Jāns Laco, aizsargi pastiprināja spēli, radīja momentus. Ideāli būtu turpināt krāt punktus, lai izpildītu uzdevumu par iekļūšanu "play-off"."

"Vai "Donbass" aizvadīja savu labāko spēli? Bija arī citas labas spēles - pret "Metallurg Mg", "Traktor". Un ne tikai mājās. Izbraukumā, lai arī zaudējām, labi nospēlējām pret "Lokomotiv". Ja vērtētu piecu ballu skalā, šai spēlei dotu piecas balles un mazu zvaigznīti. Jā, tā bija viena no labākajām spēlēm," Šuplers turpināja. Doņeckas "Donbass" ar 37 punktiem Rietumu konferencē ieņem devīto vietu. Astotajā vietā ar 38 punktiem ir Prāgas "Lev".

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  -3 [+] [-]

, 2012-11-29 09:21, pirms 11 gadiem
Nepatīkami ka mūsu izcilie uzbrucēji nemāk gūt vārtus,pat uzmest pa vārtiem pat to nespēj!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-29 10:19, pirms 11 gadiem
Mikelis ari nopelnija savejiem vairakumu un Loko ieblieza, tas plusins
Ak Bars 3, Lokomotiv 2 (English Commentary) -...

     [+] [-]

, 2012-11-29 11:19, pirms 11 gadiem
Es vienmēr esmu teicis, ka nav tādi skaisti zaudējumi. Jo skaistāks zaudējums, jo lielāka bēda.
Ja zaudē tad kārtīgi!Pa 5 goli vismaz.

  -2 [+] [-]

, 2012-11-29 12:19, pirms 11 gadiem
Miķelis vispār spēlēja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-29 13:30, pirms 11 gadiem
lb26 rakstīja: Miķelis vispār spēlēja?
Tu vispar te kadu komentaru lasi :d

     [+] [-]

, 2012-11-29 13:53, pirms 11 gadiem
Miķim iespaidīgi stati
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-29 17:03, pirms 11 gadiem
Shed rakstīja: Miķim iespaidīgi stati
Visiem mūsējiem stati iespaidīgi. Dārzam 1 gols, Miķelim -2 , Spruktam - 3. Toties Rudņevam jau 4