Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Dolphins" izvirzās vadībā, taču piedzīvo septīto zaudējumu pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dolphins" izvirzās vadībā, taču piedzīvo septīto zaudējumu pēc kārtas
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Maiami "Dolphins" komanda aizvadītās nakts Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlē pret Pitsburgas "Steelers" pirmā izvirzījās vadībā, taču nespēja noturēt pārsvaru un zaudēja jau septītajā spēlē pēc kārtas.

Maiami "Dolphins" komanda šosezon ir viena no vājākajām, ja ne pati vājākā, NFL vienībām, tāpēc astotās maču nedēļas spēle pret Pitsburgas "Steelers", kuri, lai arī spēlē bez Bena Rotlisbergera, ir konkurētspējīgāki, daudziem likās kā izšķirta vēl pirms tās sākuma.

Iespējams, pārāk lielā pašpārliecinātība, bet, iespējams, citi faktori bija par iemeslu tam, ka spēles pirmajā puslaikā Maiami vienība gan guva divus piezemējumus, kad ar ar divām rezultatīvām piespēlēm savus komandas biedrus, Albertu Vilsonu un Alenu Hērnsu, nodrošināja Raiens Fitzpatriks. Savukārt pitsburgieši šajā laikā spēlēja vāji – zaudēja bumbas un pārkāpa noteikumus, kas, protams, nepatika viņu atbalstītājiem, par ko viņi arī visus informēja, skaļi ūjinot.

Puslaika izskaņā Meisons Rudolfs, "Steelers" saspēlnieks, kuram šis bija pirmais starts pēc diezgan smagā savainojuma, kas tika gūts šī mēneša sākumā pret Baltimoras "Ravens", gan spēja noorganzēt divus rezultatīvus uzbrukumus, viens no kuriem noslēdzās ar piezemējumu, taču kopumā Pitsburgas komandas spēle pirmajā puslaikā bija diezgan nepārliecinoša un "Dolphins" līdzjutēji jau varēja cerēt uz pirmo panākumu sezonā.

Otrais puslaiks gan visu salika pa savām vietām, jo Džudžu Smits-Šusters un Džeimss Koners guva pa piezemējumam, bet Kriss Bosvels realizēja brīvsitienu, kas kopā ar "Steelers" aizsargu veikumu ļāva Pitsburgas vienībai svinēt savu tikai trešo uzvaru septiņos aizvadītajos mačos.

Jāatzīmē, ka Džiemss Koners šajā spēlē bumbu nesa 23 reizes un guva ne tikai piezemējumu, bet arī 145 jardus, taču tāpat viņš guva arī pleca savainojumu, kura nopietnība gan vēl tiks pētīta.

Savukārt Maiami "Dolphins" komandas neveiksmes ar septīto zaudējumu septiņos šīssezonas mačos nebeidzās, jo tāpat ceļgala savainojumu guva viņu, iespējams, viens no labākajiem spēlētājiem, malējais aizsargs Ksavjens Hovards, kuram šīs pašas nelaimes dēļ divus mačus šajā sezonā bija jau jāizlaiž.

Jāpiebilst, ka Maiami komanda ir viena no divām vienībām, kas šajā sezonā vēl nav tikusi vismaz pie vienas pie uzvaras. Otra ir Sinsinati "Bengals". Tiesa, nākošajā nedēļā Floridas vienība tiksies ar vēl vienu šīssezonas "bēdubrāli", Nujorkas "Jets", kuriem ir tikai viena uzvara un tā ir viena no labākajām iespējām "Dolphins" vienībai tikt pie panākuma.

NFL regulārā sezona, 8. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
RedskinsVikings9:19
CardinalsSaints9:31
SeahawksFalcons27:20
EaglesBills31:13
ChargersBears17:16
GiantsLions26:31
BuccaneersTitans23:27
BroncosColts13:15
BengalsRams10:24
JetsJaguars15:29
Panthers49ers13:51
BrownsPatriots13:27
RaidersTexans24:27
PackersChiefs31:24
DolphinsSteelers14:27

Izmantotie resursi:
nfl.com

     [+] [-]

, 2019-10-31 15:08, pirms 4 gadiem
Vsis kārtībā, GB turpina uzvarēt!!! Rodžers atkal ar savām skaistajām piespēlēm izcēlās!!
Un Člāči zaudēja sāpīgi, tas arī labi!