Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa "Admiral" negūst vārtus pret Austrumu līderi "Ak Bars"

Andrejs Siliņš

Bārtuļa "Admiral" negūst vārtus pret Austrumu līderi "Ak Bars"
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Latviešu hokejista Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" komanda svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē savā laukumā ar rezultātu 0:2 piekāpās Austrumu konferences līdervienībai Kazaņas "Ak Bars".

Pirms divām dienām "Admiral" sāka astoņu mājas spēļu tūri, ar 1:2 piekāpjoties "Neftekhimik". Šodien Vladivostokā pēc uzvaras Pekinā bija ieradusies Austrumu konferences līdere Kazaņas "Ak Bars".

Nepilnu minūti pirms otrās trešdaļas beigām savus pirmos vārtus sezonā guva somu aizsargs Ate Ohtamā. Lai arī mājinieki vārtiem uzbruka aktīvāk, ripa ceļu vārtos neatrada, un cits "Ak Bars" otrgadnieks, čehu uzbrucējs Jiri Sekāčs sekundi pirms mača beigām pielika punktu uzvarai - 2:0.

"Ak Bars" vārtsargs Emīls Garipovs atvairīja visus 30 mājinieku metienus, aizvadot savu ceturto sauso spēli šajā sezonā. "Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis laukumā bija 23 minūtes un piecas sekundes, veica vienu metienu pa vārtiem, kā arī sakrāja negatīvu lietderības rādītāju (-1), jo laukumā atradās otro vārtu zaudēšanas brīdī.

"Admiral" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, bet savā laukumā jāaizvada vēl nākamās sešas cīņas pēc kārts. Tuvākā no tām otrdien, uzņemot Ufas "Salavat Yulaev". Vladivostokas komanda 27 spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras un sakrājusi 27 punktus, ar ko pietiek 12. vietai 14 komandu konkurencē Austrumu konferencē.

Citā spēlē Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā Toljati "Lada" ar 2:3 izbraukumā piekāpās Čeļabinskas "Traktor". Kristaps Sotnieks savainojuma dēļ joprojām laukumā nedevās. "Lada" ar septiņām uzvarām un 23 punktiem ieņem priekšpēdējo 13. vietu turnīra tabulā. Šis bija komandas trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs. Nākamo maču "Lada" aizvadīs otrdien, izbraukumā tiekoties ar Jekaterinburgas "Avtomobilist".