Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Jokerit'' gūst sešus vārtus, Kulda bez punktiem

Krišs Upenieks

''Jokerit'' gūst sešus vārtus, Kulda bez punktiem
Artūrs Kulda
Foto: "Jokerit" "Twitter" konts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas ietvaros šovakar ļoti pārliecinošu uzvaru guva Artūra Kuldas pārstāvēta Helsinku ''Jokerit'', kas savā laukumā ar 6:1 sagrāva Hantimansijskas ''Yugra'', bet latvietis pie punktiem netika.

''Yugra'' patlaban atrodas ļoti sarežģītā situācijā tieši rezultātu ziņā, kas pierādījās arī pēdējā spēlē Rīgā, kad ''Dinamo'' pretinieci sagrāva ar 7:1. Mača sākumā nekas neliecināja, ka ''Yugra'' piedzīvos vēl vienu sagrāvi, jo pirmā perioda vidū viesi pat izvirzījās vadībā. Līdz trešdaļas beigām ''Jokerit'' prata panākt izlīdzinājumu, bet atlikušajā spēles daļā sekoja vēl pieci bezatbildes vārti mājinieku labā, un 6:1 Helsinku komandas graujoša uzvara.

Artūrs Kulda spēlēja ''Jokerit'' komandas trešajā aizsargu pārī un uz ledus pavadīja 17:19 minūtes. Kuldam šajā spēlē divi metieni pa pretinieku vārtiem. Jāpiemin, ka Helsinku arēnā spēli klātienē vēroja 9391 līdzjutējs. ''Jokerit'' 25 spēlēs sakrājusi 46 punktus, kas dod otro vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

Citās KHL regulārās sezonas spēlēs šovakar Čeļabinskas ''Traktor'' ar 5:3 apspēlēja ''Sochi'' hokejistus, bet Ņižņehamskas ''Neftekhimik'' ar 4:3 pieveica Rietumu līderi Jaroslavļas ''Lokomotiv''.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-29 21:59, pirms 9 gadiem
Auch, nu jau gan paliek Yugras bišķiņ žēl :/

  +1 [+] [-]

, 2015-10-29 22:27, pirms 9 gadiem
Kas ar Jugru notiek, jomajo...

     [+] [-]

, 2015-10-29 23:11, pirms 9 gadiem
lacis67 rakstīja: Kas ar Jugru notiek, jomajo...
aizsardzeibys problemys, pluss gk tik labi vairs nastuov leidz ar tū komandai ir izastuojs kritums..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja