Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie: Kovaļs, Osipovs, Malkins

KHL nedēļas labākie: Kovaļs, Osipovs, Malkins
Jevgeņijs Malkins
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) iepriekšējās nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Vitālijs Kovaļs, Aleksandrs Osipovs un Jevgeņijs Malkins, vēsta KHL mājas lapa internetā.

Par aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu KHL atzīts Vitālijs Kovaļs no Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kurš komandai palīdzēja izcīnīt divas uzvaras. Vidēji spēlē Vitālijs savos vārtos ielaida 0,50 ripas un atvairīja 96,9% pretinieku metienus.

Aleksandrs Osipovs no Habarovskas "Amur" vienības ticis pie KHL nedēļas labākā aizsarga goda. Divās spēlēs viņš guva trīs vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+2).

Savukārt labākā uzbrucēja tituls šoreiz ticis Magņitogorskas "Metallurg" spēlētājam Jevgēņijam Malkinam. Krievu hokejists trijās spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. Atgādinām, ka mačā pret Rīgas "Dinamo" Malkins izcēlās ar 4(1+3) rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja