Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubenei", "Lekringam" un "Kuršiem" iespēja nostiprināties vadībā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubenei", "Lekringam" un "Kuršiem" iespēja nostiprināties vadībā
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas četras vīriešu Virslīgas spēles – Kocēnos, Liepājā, Cēsīs un Rīgā. Komandām "Rubene", "Lekrings" un "Kurši" būs iespēja nostiprināties turnīra tabulas galvgalī, bet FK "Rīga" un SK "Pārgauja" mačā kāds no pretiniekiem tiks pie pirmās uzvaras. Spēles no Kocēniem un Liepājas interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16.00 "Rubene" – "Talsi/Triobet" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (1.v.) aizvadījusi divas spēles, abās izcīnot uzvaras. Vakar kocēnieši viesojās Madonā, kur tikai ar 7:6 pārspēja Virslīgas debitantu – FK "Madona". Rezultatīvākais "Rubenes" rindās šobrīd ir Atis Stepāns, kuram 6 (3+3) punkti.
"Talsi/Triobet" (13.v.) jauno sezonu uzsākusi ar diviem zaudējumiem. Vakar talsenieki viesojās Valmierā, kur ar 2:7 atzina FBK "Valmiera/ViA" pārākumu. Divi Talsu komandas spēlētāji (Amirs Alsaids un Daneks Balodis) jau guvuši pa diviem vārtiem.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 17.00 "Kurši" – "Ķekavas Bulldogi" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājas "Kurši" (4.v.) čempionāta ievadā svinējuši divas uzvaras, pēdējā no tām bija viesos pār "Ķekavu" – 6:5. Rezultatīvākais liepājnieku rindās ar 6 (1+5) punktiem šobrīd ir uzbrūkošais aizsargs Gints Siliņš.
"Ķekavas Bulldogi" (10.v.) sezonas atklāšanas spēlē spēja atņemt punktu "Bauskai" (9:10 PL), bet vēl vienā mačā ar 5:9 piekāpās FBK "Valmiera/ViA". Ķekaviešu uzbrucējs Matīss Jansons ar 7 (3+4) punktiem ir rezultatīvākais visā Virslīgā.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 17.00 "Lekrings" – FK "Madona" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
Cēsu "Lekrings" (2.v.) jauno sezonu uzsāka ar pārliecinošu uzvaru pār "Lielvārdi" (6:0) un nepārliecinošu panākumu spēlē pret "Rīgu" (7:6). Rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem šobrīd ir Mārtiņš Rajeckis.
FK "Madona" (11.), debitējot Virslīgā, piedzīvojis divus minimālus zaudējumus – 6:8 pret "Kuršiem" un 6:7 pret "Rubeni". Rezultatīvākais starp madoniešiem ar 4 (3+1) punktiem ir Elvijs Jankovskis.

Pulksten 19.30 FK "Rīga" – SK "Pārgauja" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
FK "Rīga" (12.v.), atgriežoties Virslīgā, pie uzvarām vēl nav ticis. Otrajā no divām spēlēm rīdzinieki savā laukumā sīvi cīnījās ar čempioni "Lekrings", kam piekāpās tikai ar 6:7. Divi "Rīgas" spēlētāji (Alvis Dāle un Toms Bitmanis) guvuši pa 4 (2+2) punktiem.
Stalbes SK "Pārgauja" (14.v.) jauno sezonu uzsāka ar divām spēlēm izbraukumā pret spēcīgām komandām. Vakar stalbieši ar 3:9 atzina "Lielvārdes" pārākumu. Rezultatīvākais ar trim gūtiem vārtiem šobrīd ir Lauris Ābols.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13.00 FK "Ķekava" - "Rubene" (Ķekavas sporta namā)
FK "Ķekava" šodien aizvadīs savu jaunās sezonas pirmo spēli, bet Kocēnu "Rubenes" florbolistēm tas būs jau otrais mačs. Kocēnietes čempionātu sāka pagājušajā nedēļā ar spēli viesos, kurā ar 5:3 pārspēja čempiones – Rīgas RSU florbolistes.

Izmantotie resursi:
floorball.lv