Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" uzvar, Skudram, Dārziņam un Rēdliham neveiksmes

Andrejs Siliņš

"Dynamo" uzvar, Skudram, Dārziņam un Rēdliham neveiksmes
Oļegs Znaroks

Svētdien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) pie panākuma tika čempionvienība Maskavas "Dynamo", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, un kurā spēlē uzbrucējs Mārtiņš Karsums. Maskavieši ar 3:2 apspēlēja Mitišču "Atlant".

Čeļabinskas "Traktor" bez savainotā latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa ierindā ar rezultātu 1:3 viesos atzina Ufas "Salavat Yulaev" pārākumu. "Traktor" tā bija piektā neveiksme sezonā un otrā pēc kārtas, un komanda atrodas uz izslēgšanas spēļu robežas, proti 8. vietā Austrumos.

Tikmēr Ņižņijnovgorodā pārtrūka Pētera Skudras trenētās mājinieces "Torpedo" uzvaru sērija. Pēc trim panākumiem šoreiz piedzīvota neveiksme pret Čerepovecas "Severstal" - 0:2. "Severstal" tā bija pirmā uzvara pēc trim zaudējumiem.

Pie astotā panākuma sezonā tika Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā čempionvienība Maskavas "Dynamo", kas mājās, pateicoties čehu uzbrucēja Mareka Kvapila vārtu guvumam septiņas minūtes pirms mača beigām, ar 3:2 uzveica Mitišču "Atlant".

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums uzvarētāju sastāvā laukumā devās otrajā uzbrucēju virknējumā, spēlēja 15 minūtes un sešas sekundes, pa vārtiem nemeta, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un pie soda minūtēm netika.

Pateicoties uzvarai, "Dynamo" pēc punktiem notvēra Rietumu konferences līderi SKA (abām pa 25), taču Pēterburgas komandai mazāk aizvadīto spēļu.

Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda ar Miķeli Rēdlihu ierindā svētdien Kazaņā nespēja gūt vārtus un ar rezultātu 0:2 atzina vietējās "Ak Bars" pārākumu. Rēdlihs spēlēja otrajā maiņā, laukumā bija 16 minūtes un 58 sekundes un izdarīja četrus metienus (visvairāk starp abu komandu spēlētājiem).

  -3 [+] [-]

, 2013-09-29 18:40, pirms 11 gadiem
Kewl!!

tas par Znarku, ne tik cooli par Dārziņu, bet Muravejšiks mani neinteresē...

  -1 [+] [-]

, 2013-09-29 18:42, pirms 11 gadiem
SKA atkal bārsta punktus, Kovi izglāba no zaudes gan... pagaidām

Miķelim un Lokomotiv kārtējā ''hana''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-09-29 19:02, pirms 11 gadiem
Džeisons rakstīja: SKa kā vienmēr - paņirgājas par pretinieku un tad sasit lupatās! Lieliski!
sasit lupatas bullisos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-09-29 19:26, pirms 11 gadiem
Džeisons rakstīja: tieši tā, augstākā meistarbas paraugklase, pazemoja visas liigas priekšā.
baigi tur ko pazemoja, kāsa punktus pret Vityaz PRET VITYAZ!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-09-29 20:07, pirms 11 gadiem
Džeisons rakstīja: SKa kā vienmēr - paņirgājas par pretinieku un tad sasit lupatās! Lieliski!
un tad au Riga vispār noslaucija no zemes virsas!!6:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja