Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis: "Par play off cīnāmies katrā spēlē"

Jānis Pārums

Bārtulis: "Par play off cīnāmies katrā spēlē"
Oskars Bārtulis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizsargs Oskars Bārtulis, kurš sestdien rezultatīvu piespēli palīdzēja savam klubam Doņeckas "Donbass" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē ar 2:0 pieveikt cita latviešu aizsarga Gunta Galviņa pārstāvēto Hantimansijskas "Yugra", pēc mača sniedza savu komentāru.

"Labi spēlējām visas sešdesmit minūtes. Svarīgi stabili turēties play off zonā – tas dod pārliecību. Pēc būtības katrā spēlē cīnāmies par play off, jo komandas turnīra tabulā izkārtojušās brīvi un arī desmitā vieta no mums daudz neatpaliek," norādīja Bārtulis.

"Šodien uzvaras vārtus mums izdevās gūt mazākumā, taču neteikšu, ka tas bija nejauši," uzsvēra latviešu aizsargs. "Vairākumā mums bija daudz izdevību, treneris [vairākumā] laukumā sūtīja četrus uzbrucējus, lai mūsu darbības padarītu asākas, bet, kā redzat, tad vārtus gūt mums izdevās pavisam citā situācijā."

Jāatgādina, ka vakar uzvarētajā spēlē Bārtulis asistēja otro vārtu guvumā. Šosezon desmit aizvadītajās spēlēs latviešu aizsargs atzīmējies ar vieniem gūtajiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī lietderības koeficientu -1.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-29 13:45, pirms 11 gadiem
jo komandas turnīra tabulā izkārtojušās brīvi - hmmm? Varbūt tomēr blīvi nevis brīvi?