Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Serēna Viljamsa par skaistuma standartiem: "Pēcpuses ir populāras"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Serēna Viljamsa par skaistuma standartiem: "Pēcpuses ir populāras"
Serēna Viljamsa. Foto: US Open Tennis

ASV tenisa leģenda Serēna Viljamsa savas ilgās karjeras laikā ir ietekmējusi arī skaistuma standartus.

23kārtējā "Grand Slam" čempione Serēna Viljamsa ir devusi ne tikai tikai lielu ieguldījumu sieviešu sportā, bet arī kaut kādā mērā mainījusi izpratni par skaistuma standartiem. "Tu neļauj pasaulei lemt par skaistumu. Un esmu dūšīgāka vai kā tamlīdzīgi, taču izliekumi tagad ir populāri. Pēcpuses ir populāras. No savējās cenšos tikt vaļā, bet tikmēr cilvēki cenšas iegūt tādu pašu, kāda ir man," atklāj slavenā tenisiste.

"Daudzi cilvēki uzskata, ka viņi nav pietiekami skaisti, jo viņu āda ir tumša," saka tenisa leģenda, kura pati nekad tā nav jutusies. "Domāju, ka cilvēki varēja sajust manu pārliecību."

Pirms māsām Viljamsām lielajos sporta veidos bija maz izcilu piemēru, iepriekš vien dažas sievietes uzvarēja tik regulāri un izaicinoši. Viņas ir kalpojušas kā piemērs un iedvesmojušas daudzus cilvēkus visā pasaulē.

Atgādinām, ka Ņujorkā notiekošais "US Open" varētu būt pēdējais turnīrs 40 gadīgās Serēnas Viljamsas karjerā. Ja vienspēļu pirmajā vai otrajā kārtā nāksies zaudēt, tad karjera tomēr varētu turpināties "US Open" dubultspēlēs kopā ar vecāko māsu Venusu.

Izmantotie resursi:
time.com

  +2 [+] [-]

, 2022-08-30 04:32, pirms 2 gadiem
Jāņem tituls!

  -2 [+] [-]

, 2022-08-30 07:23, pirms 2 gadiem
Ko īsti viņa mēģināja, ar šo visu, pateikt ?

  +1 [+] [-]

, 2022-08-30 09:18, pirms 2 gadiem
relax81 rakstīja: Ko īsti viņa mēģināja, ar šo visu, pateikt ?
šī ir maza sadaļa no diazgan plašas intervijas. Te viņa runā par to, ka ir nācies saskarties ar dažādiem uzskatiem attiecībā uz savu izskatu.

https://time.com/6208915/serena-wil...

  -2 [+] [-]

, 2022-08-30 17:01, pirms 2 gadiem
Sorry, bet šī sieviete man vienmēr asociējusies ar tādu nīlzirdziņu kleitā no "Nu, pogodi" multenes. Pārāk daudz muskuļu, pārāk maz sievišķības. Kā daži savulaik minēja, godīgāk būtu, ja viņa startētu vīriešu turnīros.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-31 17:28, pirms 2 gadiem
To daudzi domā, ka pēcpuses ir populāras. Instagrams pilns ar tām.

     [+] [-]

, 2022-09-02 07:16, pirms 2 gadiem
Kaut kas tam sievietēm nav ar galvu kartībā, visām patīk ka blenž uz viņu pecpusēm, bet ja vīrieši par to sak atklāti priecāties sauc par seksistu cūkām, ja vēl kādam roka netur paslīd, tiek ķengāti pa visu pasauli un vel uz tiesu vilkti.