Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Gulbis - Tīms 6:4, 6:3, 4:6, 3:6, 3:6 (Spēle galā!)

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Tiešraide: Gulbis - Tīms 6:4, 6:3, 4:6, 3:6, 3:6 (Spēle galā!)
Dominiks Tīms un Ernests Gulbis
Foto: http://www.winning.at

“US Open” tenisa turnīra piektajā spēļu dienā dāmas aizvadīs vienspēļu 3. kārtas mačus, bet kungi noslēgs 2. kārtu. Ap plkst. 20:00 kortā ar numuru 11 dosies Latvijas un Austrijas tenisa līderi Ernests Gulbis un Dominiks Tīms. Spēli būs iespējams skatīties video formātā.

5. sets

3:6 Tīms pieliek punktu spēlei. Diemžēl Gulbim turnīrs beidzies, jācer, ka savainojums nav pārāk nopietns.

3:5 Tīms droši tiek pie divām mačbumbām, taču nespēj pielikt punktu. Četri sitieni autā un Gulbis atgūst vienu breiku.

2:5 Latvietis atspēlējas no 15:30. Tīmam ar paša servi būs iespēja likt punktu mačam, kas ilgst jau vairāk nekā 3,5 stundas

1:5 Gulbis spēlē neordināri un tiek līdz 30:30, taču ne tālāk.

1:4 Ernests ar eisu atspēlē vēl vienu breikbumbu un uzvar vismaz goda geimu šajā setā.

0:4 Mača uzvarētājs, visticamāk, jau ir zināms. Atlicis noskaidrot tikai rezultātu.

0:3 BREIKS! Neraugoties uz veselības likstām, izskatās, ka Gulbis ir nolēmis neizstāties. Sava serve gan tiek zaudēta vēlreiz.

0:2 Izmantojot dropšotus, Gulbis uzvar pirmās divas geima izspēles, taču turpinājums neseko.

0:1 BREIKS! Nenoliedzami Ernestam ir veselības problēmas. Izspēlēs, kur vairāk jāvirzās pa kortu, viņš pieļauj kļūdas. Ar sekmīgām darbībām pie tīkla izdodas atspēlēt divas breikbumbas, bet pie trešās seko sitiens autā.

0:0 Tīms pirmo reizi karjerā ticis līdz piecu setu mačam vienspēlēs (Deivisa kausā aizvadījis vienu piecu setu dubultspēli), tomēr pagaidām neizskatās, ka šajā spēlē svarīgs būs psiholoģiskais faktors.

4. sets

3:6 Vienā no epizodēm Gulbis labo tiesneša lēmumu, par sliktu sev, liekot pārspēlēt izspēli. Lietas būtību gan tas nemaina - Tīms izlīdzina rezultātu pa setiem. Ernesta fiziskais stāvoklis neliek būt optimistiskiem pirms piektā seta

3:5 BREIKS! Gulbis kortā nepavisam nepārvietojas labi. Tīms to izmanto un uzvar garākās izspēles. Austrietim atkal breikbumba, kuras izspēlē viņš netrāpa laukumā sveci. Pie breika gan viņš tiek - vispirms Ernestam dubultkļūda, pēc tam sitiens autā.

3:4 Ernestam šajā setā jau 16 nepiespiestās kļūdas, kamēr sāncensim uz pusi mazāk. Geims zaudēts sausā, par pēdējo bumbu latvietis pat necīnās.

3:3 Gulbja sekmes noīsinātajos sitienos joprojām mainīgas. Tīms tiek līdz 40:40, brīdi vēlāk arī breikbumbai. Gulbis to atspēlē ar labu diagonālo uzbrukuma sitienu, taču pēc tam dod sāncensim vēl vienu iespēju. Arī šoreiz Tīms netiek galā ar Gulbja forehand. Arī trešo un ceturto breikbumbu latvietis atspēlē, līdz beidzot noslēdz geimu savā labā. Spēles ziņā pārsvars šobrīd izskatās Tīmam.

2:3 Austrietim izdevies kāpināt pirmās serves procentu, kas dod rezultātu. Šoreiz Ernests uzvar tikai vienu izspēli pie sāncenša serves, to pašu ar Tīma dubultkļūdu

2:2 Ernesta spēles dinamika, šķiet, kritusies, tomēr tas neliedz paņemt geimu

1:2 Tīms izskatās ieguvis ārliecību, ka viss vēl nav zaudēts. Kopš trešā seta sākuma latvietim nav bijusi iespēja tikt pie breika.

1:1 Ernests pārliecinoši līdzvsaro rezultātu.

0:1 Pārtraukums nav izsitis Tīmu no līdzsvara. Viņš uzvar garāko geima izspēli un arī geimu.

0:0 Pēc zaudētā seta Gulbis paņem medicīnisko pārtraukumu, saņemot kājas masāžu.

3. sets

4:6 BREIKS! Sācis ar divām uzvarētām izspēlēm, Gulbis nedaudz atslābinās. Tas noved pie vienas, otras, trešās un arī ceturtās kļūdas. Sets Tīmam.

4:5 Lai gan seta izskaņa ir klāt, tomēr šoreiz Tīma spēlē nav satraukuma pazīmju. Gulbim būs jāservē par palikšanu setā.

4:4 Šoreiz atspēlēšanās nav nepieciešama - Ernests uzvar visas četras izspēles un līdzsvaro rezultātu.

3:4 Neizmantojis savu lielo iespēju, Austrijas tenisists tomēr spēj savākties un uzvarēt savu servi bez lieliem pārdzīvojumiem.

3:3 Gulbis netrāpa pirmās serves, bet izspēlēs pieļauj kļūdas (0:40). Lai gan joprojām pirmā serve netrāpa laukumā, tomēr izdodas atspēlēt visas trīs breikbumbas. Mirkli vēlāk Tīmam ceturtā iespēja, taču tā likvidēta ar lielisku servi. Piektā iespēja vairs netiek dota.

2:3 Austrietim divi eisi un sausais serves geims. Ernests mierīgs

2:2 Lai gan Ernests nespēj izvairīties no nepiespietajām kļūdām, tomēr viņa sniegums kortā ir ļoti nosvērts.

1:2 Gulbis sāk biežāk izmantot noīsinātos sitienus, tomēr tie nes mainīgas sekmes. Tīms atkal tiek vadībā.

1:1 Ernests pirmo reizi spēlē nokļūst 0:30 pozīcijā pie savas serves, taču seko četras sekmīgi nospēlētas epizodes.

0:1 Austrijas tenisists savā karjerā vēl nekad nav spēlējis piecu setu maču vienspēlēs, līdz ar to likumsakarīgi, ka vēl nekad nav atspēlējies no 0-2 deficīta. Tā kā viņš ar servi sāk trešo setu, tad iegūst labu iespēju pirmo reizi spēlē iegūt vadību (kaut nelielā nogrieznī). Ne bez pūlēm (atspēlējot breikbumbu), bet viņam tas izdodas.

2. sets

6:3 Tāpat kā visā līdzšinējā spēlē arī šajā geimā Gulbis pretiniekam nedod ne mazāko iespēju uz breiku. Zaudējot tikai četras izspēles pie savas serves, Ernests noslēdz setu ar 6:3.

5:3 BREIKS! Tuvojoties seta beigām Ernests atkal izdara izšķirošo spiedienu. Uzvarot ļoti garu izspēli ar bekhenda sitienu pa diagonāli viņš panāk 30:0. Tai sekojošas divas Tīma kļūdas dod breiku.

4:3 Ernests atkal uzvar sausā savu serves geimu. Tā odziņa - pēdējā izspēle, kurā latvietis nodemonstrē roku veiklību un meistarību pie tīkla

3:3 Gulbim kortā jācīnās ne tikai ar pretinieku, bet kukaiņiem. Atgaiņājoties no tiem, viņš nosmej Tīma virzienā: "I was under attack..." Austrietim geimā padodas vairāki labi uzbrukuma sitieni un viņš izlīdzina rezultātu

3:2 Ātrs un pārliecinošs geims Latvijas tenisa līdera izpildījumā. Tīms neuzvar ne izspēles.

2:2 Pēc stundas cīņas pirmā neatvairāmā serve padodas arī 20 gadus vecajam austrietim. Geimu viņš uzvar uz 30.

2:1 Nedaudz saspringtāks geims, taču aukstasinīgas beigas. Pie 30:30 Gulbis ieservē eisu pie otrās serves, kam seko vēl viens - nu jau pie pirmās. Mačā kopā jau 10 eisi!

1:1 Austrietim joprojām iet grūti ar pirmās serves trāpīšanu. Gulbis aizcīnās līdz breikbumbai, taču pretinieks piespiež iesist tīklā. Mirkli vēlāk vēl viena iespēja, taču atkal tīkls (šoreiz nepiespiestā kļūda). Geimā tomēr uzvar Tīms, kad bumbiņa pēc Ernesta noīsinātā sitiena nepārveļas pāri tīklam.

1:0 Starp setiem nedaudz ilgāka pauzīte, jo Tīms bija atstājis kortu. Arī otrā seta pirmo izspēli pie savas serves Ernests zaudē, taču ar pārējām servēm pretinieks īsti galā netiek

1. sets

6:4 BREIKS! Trešo reizi setā Gulbis uzvar pirmās divas izspēles pie pretinieka serves. Pēc tam seko Tīma sitiens tīklā, dodot latvietim trīs setbumbas. Tīms notrīc - dubultkļūda un pirmais sets Gulbim.

5:4 11. kortā "Challenge" sistēmas nav, tāpēc tenisistiem jāpaļaujas uz precīziem tiesnešu lēmumiem. Šajā geimā Tīms ar apvedošo sitienu pirmo reizi mačā uzvar izspēli, kad Gulbis ir trāpījis pirmo servi, taču Ernests ir nesatricināms - punkts tiek likts ar jau kārtējo eisu.

4:4 Pie 30:30 Austrijas tenisists pieļauj dubultkļūdu, tomēr Gulbis savu iespēju neizmanto, jo noraujas sitiens.

4:3 Ernests kādam līdzjutējam latviešu valodā norāda, ka viņš mazliet traucējot. Rezultāts gan iespaidīgs - vēl viens sausais geims.

3:3 Lai arī Tīma serve nav tik spēcīga kā Gulbim, tomēr iespēju tikt pie breika latvietim pagaidām nav.

3:2 Kā sadzirdējis Ernests trāpa četras pirmās serves pēc kārtas un uzvar geimu sausā.

2:2 Abiem spēlētājiem pagaidām visai vāji veicas ar pirmās serves izpildi (Gulbim 5/13, Tīmam 2/10), tomēr izticis bez breikiem.

2:1 Savu otro serves geimu Ernests uzvar pārliecinošāk. Tikmēr citā mačā noskaidrots, ka Gulbja un Tīma spēles uzvarētājs 3. kārtā spēlēs pret spāni Felisiano Lopesu.

1:1 Tīms sāk ar divām nepiespiestajām kļūdām pēc kārtas, raitot bumbiņu aiz gala līnijas. Līdz breikbumbām aizsniegties gan neiznāk.

1:0 Ernests spēli iesāk ar dubultkļūdu, tai seko neatvairāma serve. No 40:15 Gulbis zaudē divas izspēles pēc kārtas, tomēr geimu noslēdz savā labā ar otro eisu. Skatītājs nosauc - Ernest, dod iekšā..

Īsi pirms spēles

21:14 Spēles galvenais arbitrs - Gerijs Armstrongs no Lielbritānijas. Pirmsspēles izlozē uzvarēja Tīms un izvēlējās serves uzņemšanu.

21:12 Pirms spēles ar savu treniņu partneri Ernests šķīries no bārdas... Tribīnēs dzirdamas latviešu balsis - "Mēs esam ar Tevi, vecais!"

21:08 Lai gan Ņujorkā spoži spīd saule, tomēr nav pārāk karsts - tikai +24. Gulbis otro maču pēc kārtas aizvadīs baltā kreklā, viņa pretinieks dzeltenzaļā.

21:00 Noslēdzies pirmais mačs 11.kortā, kurā horvāts Marins Čiličs trijos setos uzveic ukraini Iļju Marčenko. Līdz ar to pēc pavisam īsa brīža kortā varēs doties abi Gintera Bresnika padotie - Ernests Gulbis un Dominiks Tīms.

Pirmsspēles apskats

Šī gada turnīru Ņujorkā Ernests Gulbis (ATP 12.) iesāka trešdien, kad pārliecinoši uzveica francūzi Keniju De Šeperu (ATP 105.) – 6:1, 6:4, 6:2. Praktiski visu spēli Ernests aizvadīja kvalitatīvi, atslābinoties vien trešajā setā, kad ieguva divu breiku pārsvaru. Taisnības labad jāsaka, ka De Šepers šajā spēlē nespēja izmantot savu spēcīgāko ieroci - servi, kas Gulbim atviegloja ceļu uz uzvaru. Pēc šī panākuma Ernesta bilance “US Open” pamatturnīru spēlēs kļuvusi neitrāla (7-7), tomēr tālāk par 2. kārtu latvietis ticis tikai 2007. gadā, kad iekrāja trīs uzvaras.

Lai bilanci padarītu pozitīvu, šodien būs jāuzvar ļoti labi zināms pretinieks – 20 gadus vecais austrietis Dominiks Tīms. Gulbis pēdējos divus gadus strādā ar austriešu treneri Ginteru Bresniku, bet Tīms ir Bresnika audzēknis jau no bērnības. Pēdējā gada laikā Tīms ir pastāvīgs Gulbja treniņu partneris. Šogad līdz pat Vimbldonai abiem bija identisks turnīru plāns, un tikai pēc tam Dominiks uzspēlēja vēl vairākos turnīros, kurus Ernests izlaida.

Junioru vecumā Tīms aizcīnījās līdz ranga 2. vietai un spēlēja junioru “French Open” finālā, bet pieaugušo līmenī ielēcis gada laikā. Pērnā gada sākumā viņš kopā ar Kārli Lejnieku, kurš strādāja Gintera Bresnika akadēmijā, braukāja pa Future turnīriem, rangā atrodoties ranga ceturtajā simtā. Pērnajā septembrī Tīms tika ranga otrajā simtā (pateicoties sekmīgiem startiem “Challenger” turnīros), bet ATP ranga simtniekā debitēja šī gada februārī.

Austrietis uzsvēris, ka tieši treniņi ar Gulbi, viņam palīdzējuši ātrāk pierast pie ATP spēlētāju līmeņa. ATP turnīrus Tīms šī gada pirmajā pusē pārsvarā sāka ar kvalifikācijas cīņām, iekrājot tajās iespaidīgu 17-1 bilanci. Pamatsacensībās sekmes gan ne tik spīdošas – 18 uzvaras un 17 zaudējumi. Labākais sasniegums – fināls Kicbīlē (zaudēts beļģim Gofānam), sezonas uzvara - 1:6, 6:2, 6:4 Madrides māsterī pār Stanu Vavrinku. ATP rangā šobrīd 45.vieta, kas ir par pozīciju zemāk nekā karjeras rekords.

“US Open” turnīrā austrietis spēlē pirmo reizi (pirms tam nebija piedalījies arī kvalifikācijas turnīros). Debijas mačs viņam iznāca ļoti pārliecinošs – 6:3, 6:3, 6:2 pār slovāku Lukašu Lacko (ATP 84.). Lai arī serve nav Tīma stiprākā puse, tomēr šajā cīņā viņš netika nobreikots ne reizes.

Lai arī Gulbja un Tīma ceļi tenisa kortā krustojas ļoti bieži, tomēr oficiālais mačs līdz šim bijis tikai viens. 2012. gadā Vinstonseilemas kvalifikācijā Gulbis austrieti uzveica ar 6:4, 6:3. Ernests atceras, kas šī spēle nav bijusi no to labāko kategorijas: “Es aizvadīju briesmīgu spēli, taču viņš nevarēja uzvarēt tikai tāpēc, ka spēlēja pret mani. Tas bija mačs ar patiešām zemu kvalitāti. Ceru, ka šoreiz būs labāk.” Tikmēr Tīms piebildis, ka gaidāmais mačs nebūs psiholoģiski viegls: "Domāju, ka tāda veida pieredze nebūs no patīkamajām – neviens negrib spēlēt pret labu draugu. Mēs abi vēlēsimies uzvarēt, un būs ļoti interesanti.”

Domājams, ka interesanti būs ne vien abiem spēlētājiem un viņu trenerim Ginteram Bresnikam, bet arī tenisa līdzjutējiem Latvijā, Austrijā un citās pasaules valstīs. Mačs paredzēts kā otrais kortā ar numuru 11 (pirms tam 18:00 spēli uzsāks horvāts Marins Čiličs un ukrainis Iļja Marčenko). No tā tiek nodrošinātas videotranslācijas, taču, visticamāk, spēli būs jāskatās internetā. Eurosport TV tiešraidē šī spēle var parādīties tad, ja tai būs patiešām saistošs sižets.

Gulbja un Tīma profilu salīdzinājums

GulbisKategorijaTīms
25Vecums20
1.90 mAugums1.85 m
12Rangs45
27-28Grand Slam bilance3-3
7-7US Open bilance1-0
197-159Karjeras bilance24-24
36-15Sezonas bilance18-17
6Vienspēļu tituli-
113-93Karjeras "hard" bilance10-12
18-8Sezonas "hard" bilance6-8
78-82Karjeras taibreiki9-5
16-10Sezonas taibreiki8-3
10-144-setu mači1-2
4-65-setu mači-
3 reizesAtspēlēšanās no 0-2-

Piezīmes: Norādīta informācija tikai par ATP un "Grand Slam" pamatturnīru spēlēm. Četru un piecu setu maču statistikā iekļauti arī Deivisa kausa rezultāti.

Izmantotie resursi:
ATP World Tour - Official Site of Men's...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 398 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2014-08-29 15:16, pirms 10 gadiem
Cik fotogrāfijai gadu?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 15:17, pirms 10 gadiem
Over 3.5 seti un bukmeikeri galīgi nenovērtē Tīmu .
Slēpts komentārs: markkomartins

  +2 [+] [-]

, 2014-08-29 15:25, pirms 10 gadiem
Stulbi, ka vienlaicīgi ar bbolu. Nekas, trešajā kārtā gan jau nebūs šķēršļu.

  -3 [+] [-]

, 2014-08-29 15:26, pirms 10 gadiem
Gandrīz vai sapratu pēc virsraksta, ka teroristam Breivīkam ir brālis.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 15:27, pirms 10 gadiem
narz rakstīja: Cik fotogrāfijai gadu?
Šķiet, pagājušā gada beigas.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 15:28, pirms 10 gadiem
sandis444444 rakstīja: Spēle būs 11 kortā!
protams.. paldies!

  +3 [+] [-]

, 2014-08-29 15:30, pirms 10 gadiem
Domāju, ka Ērnijs paņems trijos, max četros setos. Te varbūt pat ir tas gadījums, ka var uzvarēt pat nerādot pašu labāko spēli un nevis tādēļ, ka Tīms būtu slikts spēlētājs, bet gan vienkārši tāpēc, ka Ērnijs zina viņa spēli un prot atrast pareizos paņēmienus, kā viņu uzvarēt.

 +13 [+] [-]

, 2014-08-29 15:57, pirms 10 gadiem
Šeit tiek norādīts, kurš šodien uzvarēs ';

  +2 [+] [-]

, 2014-08-29 16:13, pirms 10 gadiem
lin4a13 rakstīja: Domāju, ka Ērnijs paņems trijos, max četros setos. Te varbūt pat ir tas gadījums, ka var uzvarēt pat nerādot pašu labāko spēli un nevis tādēļ, ka Tīms būtu slikts spēlētājs, bet gan vienkārši tāpēc, ka Ērnijs zina viņa spēli un prot atrast pareizos paņēmienus, kā viņu uzvarēt.
Un Tīms Tavuprāt Ernesta spēli nepārzina ja? Nu beidz..

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 16:32, pirms 10 gadiem
Sen jau gaidīju šādu maču. Nu redzēs, kā ies.

 +11 [+] [-]

, 2014-08-29 16:51, pirms 10 gadiem
iedomājos skatu, ka Beresniks gluži kā F1 ap otro setu dod rīkojumu Timam: "Ernijs ir labāks, laid viņu uz trešo kārtu"

  +4 [+] [-]

, 2014-08-29 16:53, pirms 10 gadiem
draugu mačs. Varēs viens otram dot padomus ja kaut kas nesanāks

  +2 [+] [-]

, 2014-08-29 17:12, pirms 10 gadiem
abi reizē salauzīs raketes...

  -2 [+] [-]

, 2014-08-29 17:49, pirms 10 gadiem
Eurosports iespējams uz mirkli pieslēgsies, bet būs translācijas no diviem lielajiem kortiem,,ka jau vienmēr,Es personīgi pirmo reizi domāju,ka būs ļoti viegla uzvara GS (Nerunāju par Bagņa, Zoppa u.t.t. uzvarēšanu)

  +2 [+] [-]

, 2014-08-29 18:07, pirms 10 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Eurosports iespējams uz mirkli pieslēgsies, bet būs translācijas no diviem lielajiem kortiem,,ka jau vienmēr,Es personīgi pirmo reizi domāju,ka būs ļoti viegla uzvara GS (Nerunāju par Bagņa, Zoppa u.t.t. uzvarēšanu)
Jā. pret Zoppu bija "ļoooti viegla" uzvara! Acimredzot nesekoji lidz spēles gaitai!

     [+] [-]

, 2014-08-29 18:08, pirms 10 gadiem
Jo ātrāk pabeigs, jo vairāk laika būs sarunām par vampīriem.

     [+] [-]

, 2014-08-29 18:08, pirms 10 gadiem
Baigi maziņš tas 11 kortiņš, tas var vienīgi radīt kkādu minimālu diskomfortu kamēr apradīs ar korta apmēriem!

     [+] [-]

, 2014-08-29 18:17, pirms 10 gadiem
Es nerunāju par rezultātu,bet gan par uzvaru,
sandis444444 rakstīja: Jā. pret Zoppu bija "ļoooti viegla" uzvara! Acimredzot nesekoji lidz spēles gaitai!

     [+] [-]

, 2014-08-29 18:19, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka labi čomi! Interesanta spēle būs, domāju, ka neatkarīgi no rezultāta, būs laba humora deva!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-29 18:31, pirms 10 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Es nerunāju par rezultātu,bet gan par uzvaru,
Tā nebija ne pārliecinoša un ne viegla uzvara! Jā, 3 setos, bet spēle nebūt nebija viegla!

     [+] [-]

, 2014-08-29 18:32, pirms 10 gadiem
Zopps nospēlēja labi ko nevarēja teikt par Erniju, kam viss nesanāca kā cerēts.

     [+] [-]

, 2014-08-29 18:40, pirms 10 gadiem
Viss buutu ok, tik Tiimam taas ļutenes

     [+] [-]

, 2014-08-29 18:56, pirms 10 gadiem
sandis444444 rakstīja: Un Tīms Tavuprāt Ernesta spēli nepārzina ja? Nu beidz..
Pārzin, bet Ernests taču vismaz pagaidām ir labāks vne? Pats teica, ka iepriekšējā tikšanās reizē nerādīja labāko spēli, bet Tīms nevarēja uzvarēt, jo pretī bija Ernests, ne kāds cits. Lai arī tas bija pasen - Ērnijs sobrīd noteikti viņam ir priekšā, to var noprast pēc intervijām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:21, pirms 10 gadiem
chr1sT rakstīja: Vai kāds nevarētu lūdzu pateikt, kā varēja dabūt to Ņujorkas IP ? Te bija kautkad pie vienas no rakstiem viens čalis, kas bija ierakstījis gan pamācību, gan linku, kur to varēja izdarīt. Gribās paskatīties caur usopen.org
Vajag Zen Mate. Vairāk slinkums tagad rakstīt, bet varbūt kāds cits, kuram vairāk laika un gribēšanas izskaidros pa sīkumiem.

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:23, pirms 10 gadiem
Skatos, ka 11. kortā vēl spēlē tik otro setu. Tā ir, ka viss kā vienmēr ievilcies ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:33, pirms 10 gadiem
Var kāds iemest linku kur varēs redzēt, bez visādiem zenmate un citām zapārām? var būt kaut bez skaņas..

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:35, pirms 10 gadiem
Martijs Maksorlijs rakstīja: Var kāds iemest linku kur varēs redzēt, bez visādiem zenmate un citām zapārām? var būt kaut bez skaņas..
LiveTV / WebPlayer

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:35, pirms 10 gadiem
escud rakstīja: http://cdn.livetv.sx/webplayer.php?t=ifr&c=229466&lang=ru&eid=252890&lid=229466&ci=278&si=4
paldies, Tev!

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:38, pirms 10 gadiem
chr1sT rakstīja: Novilku un pievienoju Zenmate. Tālāk? Neesi slinks un uzraksti šeit vai PM.
Ja lieto google chrome, tad pēc instalēšanas vajadzētu parādīties labajā augšējā stūri vairodziņš. uz viņa uzspiežot virsū var izvēlēties visu. Labajā apkašējā stūri ir on/off poga un pa vidu kur ir vairodziņš var izvēlēties lokācijas vietu, kura man ir uzstatīta uz NY. Nav nekas sarežģīts un ilgs, un balvā ir HD strīms.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:41, pirms 10 gadiem
šādi man tur viss izskatās. ';

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:45, pirms 10 gadiem
mississippi rakstīja: Ja lieto google chrome, tad pēc instalēšanas vajadzētu parādīties labajā augšējā stūri vairodziņš. uz viņa uzspiežot virsū var izvēlēties visu. Labajā apkašējā stūri ir on/off poga un pa vidu kur ir vairodziņš var izvēlēties lokācijas vietu, kura man ir uzstatīta uz NY. Nav nekas sarežģīts un ilgs, un balvā ir HD strīms.
Paldies Tev ar! Tiešām nebij sarežģīti, viss aizgāja!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 398 komentāri