Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Bārtela sasniedz "US Open" 2. kārtu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere un Bārtela sasniedz "US Open" 2. kārtu
Līga Dekmeijere un Mona Bārtela
Foto: Robbie Saurus

Latvijas dubultspēļu tenisa speciāliste Līga Dekmeijere trešdien kopā ar vācieti Monu Bārtelu sasniedza "US Open" 2. kārtu, divos setos uzveicot rumānieti Aleksandru Dulgeru un čehieti Evu Hrdinovu – 6:3, 6:4.

Dubultspēļu ranga 88. vietā esošā Dekmeijere šogad "Grand Slam" turnīros spēlē kopā tikai ar Vācijas tenisistēm. Melburnā kopā ar Anniku Beku zaudēts 1. kārtā, Parīzē ar Monu Bārtelu uzvarēta viena spēle, bet Vimbldonā, atkal spēlējot ar Bārtelu (WTA 87.), zaudējums 1. kārtā.

Latvijas un Vācijas duets Ņujorkā 1. kārtā dabūja pretī čehieti Evu Hrdinovu (WTA 73.) un rumānieti Aleksandru Dulgeru (WTA 290.). Interesanti, ka abos pāros ir pa vienai tenisistei, kurai prioritāte ir vienspēles – Bārtela un Dulgeru (abas Ņujorkā sasniegušas 2. kārtu), bet otra koncentrējas tikai dubultspēlēm, attiecīgi Dekmeijere un Hrdinova.

Dekmeijere ar Bārtelu uzvarēja mača pirmajos trīs geimos, kad kortu nācās pamest. Lietus un zibens gaidās spēle tika pārtraukta un atsākās tikai pēc četrarpus stundām! Piespiedu pauze Dulgeru un Hrdinovai nāca par labu, jo viņas uzvarēja trīs geimos pēc kārtas, panākot izlīdzinājumu – 3:3. Līga ar pārinieci astotajā geimā ieguva otro breiku un nākamajā geimā, atspēlējoties no 15:40, pielika punktu setam – 6:3.

Otrais sets aizritēja pēc līdzīga scenārija – Dekmeijerei un Bārtelai ātrs breiks, kas zaudēts, tomēr seta izskaņā vēlreiz uzvarēts pie Rumānijas un Čehijas dueta serves. Ar mača izservēšanu problēmu nebija – 6:3, 6:4

Dekmeijere "US Open" 2. kārtu sasniegusi piekto reizi, tālāk tikt līdz šim nav izdevies. Līga aizstāvējusi pirms gada ar bosnieti Mervanu Jugiču Salkiču nopelnītos 160 reitinga punktus, kā arī ieguvusi 9375 dolāru prēmiju. Nākamajā kārtā jātiekas ar Jeļenu Jankoviču un Mirjanu Lučiču-Baroni vai Karinu Knapu un Irinu Burjačoku.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-29 10:59, pirms 11 gadiem
Super!
Lai veicas tikt tālāk, šī sezona pēc Līgas standartiem galīgi neizdevusies, bet tagad jadomā tikai par nākamo maču.