Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam un Pavlovam Kuresāres "Future" dubultspēļu tituls

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam un Pavlovam Kuresāres "Future" dubultspēļu tituls
Andis Juška un Deniss Pavlovs

Ar Latvijas tenisistu Anda Juškas un Denisa Pavlova uzvaru šodien noslēdzies Igaunijas pilsētas Kuresāres „Future” dubultspēļu turnīrs. Turnīra gaitā mūsu sportisti nezaudēja ne seta, bet finālā ar 6:3, 7:6(3) apspēlēja čīlieša Hansa Podlipnika-Kastiljo un igauņa Vladimira Ivanova duetu.

Gan Andis Juška, gan Deniss Pavlovs šobrīd ATP dubultspēļu rangā ieņem vietas otrā simta beigās (attiecīgi 179. un 197.), tāpēc nebija pārsteigums, ka abu duets Kuresāres „Future” turnīrā bija galveno favorītu godā. Turnīrs tika iesākts ar pārliecinošām uzvarām pār spāņiem Ignasio Eurtasu Barantesu / Adriju Masu Maskolo (6:0, 6:2) un zviedriem Pjēru Bonfrē / Viktoru Stjernu (6:1, 6:4).

Šodien dubultspēļu turnīrā tika aizvadītas izšķirošās spēles – vispirms Andim un Denisam vajadzēja pabeigt vakar iesākto pusfinālu pret baltkrievu Jegoru Gerasimovu un lietuvieti Dovidu Sakini. Ja vakar pirmo setu izdevās uzvarēt ar 6:4, tad šodien otrais sets jau bija grūtāks, tomēr uzvara neizpalika – 7:6(7). Nedaudz vēlāk arī bija fināla spēle, kurā latvieši ar 6:3, 7:6(3) apspēlēja čīlieša Hansa Podlipnika-Kastiljo un igauņa Vladimira Ivanova duetu. Par uzvaru katrs no sportistiem nopelnīja pa 18 reitinga punktiem.

Rīt Juška turpinās cīņas Kuresārē. Vienspēļu turnīrā ar 2.numuru izliktais latvietis iekļuvis pusfinālā, kur tiksies ar slovāku Jozefu Kovaliku (ATP 543.). Ja izdosies uzvarēt, tad jau nedaudz vēlāk arī fināls. Jāpiemin, ka otrajā pusfinālā sacentīsies francūzis Aksels Mišons (ATP 278.) un čīlietis Hanss Podlipniks Kastiljo (520.).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2011-07-29 20:39, pirms 13 gadiem
Neslikti, pat nebiju piefiksējis, ka tik augstu dubultspēļu rangā tikuši, tad jau Top100 dubultspēlēs ir pavisam reāls. Lai izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2011-07-30 00:29, pirms 13 gadiem
Juška ej prom no tenisa! Beidz tērēt Savicka naudu un dod ceļu jaunajiem!