Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Viljamsa par karjeras turpināšanu: ''Tas ir jautājums, uz ko nevaru atbildēt''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Viljamsa par karjeras turpināšanu: ''Tas ir jautājums, uz ko nevaru atbildēt''
Serēna Viljamsa. Foto: AFP/Scanpix

Titulētā ASV tenisiste Serēna Viljamsa pirmajā kārtā noslēdza dalību 2022. gada Vimbldonas vienspēļu turnīrā. Pēcspēles preses konferencē 40 gadus vecā sportiste sacīja, ka nevar dot skaidru atbildi par karjeras turpināšanu.

Septiņkārtējā Vimbldonas sieviešu vienspēļu uzvarētāja Serēna Viljamsa vakar atgriezās kortā un piedzīvoja zaudējumu trešā seta supertaibreikā pret francūzieti Harmoniju Tanu.

''Šodien laukumā atdevu visu, kas bija manos spēkos. Varbūt vakar vai pirms nedēļas būtu izdarījusi vairāk, bet šodien tas bija maksimums, ko spēju. Kādā brīdī ar to ir jāsamierinās,'' preses konferenci ievadīja titulētā Serēna Viljamsa.

''Fiziski jutos ļoti labi. Dažos noslēdzošajos punktos jutu nogurumu, tomēr kortā kustos labi. Spēju tikt pie bumbām. Kustos labi arī treniņos. Zinu, ka trenējos labi, bet negaidīju trīs stundu maču. Šķiet, ka tieši tas nogāja greizi,'' iemeslus zaudējumam skaidroja ASV tenisiste.

Vaicāta, vai Viljamsa vēl turpinās karjeru, 40 gadus vecā tenisiste atbildēja: ''Tas ir jautājums, uz ko nevaru atbildēt. Tiešām. Kas zina, kurā turnīrā es varētu parādīties? Protams, ir daudz motivējošu faktoru, lai turpinātu kļūt labāka un piedalītos ASV atklātajā tenisa čempionātā.''

Serēna Viljamsa, kas izcīnījusi 23 Grand Slam titulus un WTA rangā šobrīd ieņem 1204. pozīciju, kortā nebija devusies tieši vienu gadu. Pagājušā gada Vimbldonas pirmajā kārtā amerikāniete mača ievadā traumas dēļ izstājās.

ASV atklātais tenisa čempionāts jeb ''US Open'', kas būs sezonas noslēdzošais Grand Slam turnīrs, no 29. augusta līdz 11. septembrim norisināsies Ņujorkā.

Izmantotie resursi:
https://www.tennis.com/news/article...

     [+] [-]

, 2022-06-30 12:34, pirms 2 gadiem
Laiks jau ir. Dzīvē ir arī citas nodarbošanās.