Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zuntners: "Nekādas runas vai kritika mani neapstādinās. Es izlabošu situāciju klubā"

Agris Suveizda

Zuntners: "Nekādas runas vai kritika mani neapstādinās. Es izlabošu situāciju klubā"
Kristaps Blanks un Mareks Zuntners. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas futbola kluba "Liepāja" sporta direktors un pašreizējais galvenā trenera vietas izpildītājs Mareks Zuntners savā profilā sociālo tīklu vietnē Facebook dalījies pārdomās par situāciju klubā.

"Mēs prasījām [jaunajam īpašniekam] Hramovam ienākt futbolā, lai saglabātu un attīstītu Liepājas futbolu. Ne tikai Virslīgas komandu, bet arī jauniešu sistēmu. Strādājam pie jauniešu attīstības, noformējām pavisam jaunu otro komandu, kas sastāv no 15-20 labākajiem Liepājas futbolistiem, pievērsāmies U13 vecuma puišiem un turpināsim to darīt tālāk, sadarbojoties ar Liepājas sporta skolu un pilsētas domi. Pēc Verpakovska aiziešanas ne uz dienu neapstājāmies un turpinām to darīt katru dienu. Māris pieņēma lēmumu aiziet, un pēc tā, ko viņš ir izdarījis FK "Liepāja", mēs neesam tiesīgi apspriest viņa lēmumu.

Šobrīd Hramovs dara maksimumu, lai mums palīdzētu, sākot no futbola un beidzot ar medicīnu un apstākļiem. Hramovs par 110% izpilda un tiek galā ar solīto no savas puses. Pagaidām, skatoties tabulā, pirmajā komandā netiekam galā tieši mēs, ko gribam labot un labosim. Mēs reaģējam, mainām un darīsim visu, lai ātrāk atrastos tur, kur gribam būt. Futbols ir neprognozējams, bet es domāju, ka tie, kuri ļoti grib, daudz strādā un atdod visu savu laiku un enerģiju Liepājas futbolam, savus augļus saņems. Es zinu, ka liepājnieki gaida un pārdzīvo, zinu, ka mums ir savi interesanti un perspektīvi audzēkņi kuri jau tagad spēlē, un viņu nav maz.

Es, kā sporta direktors un treneris, izlabošu situāciju, un uzvārdi, kuri pavisam drīz pievienosies FK "Liepāja" krāsām, noteikti palīdzēs mums visās kluba jomās iet uz priekšu. Es vienmēr esmu izteicis savu viedokli, un nekādas runas vai kritika neapstādinās mani to darīt. Ja ir tie, kuriem uztrauc Liepājas futbols, piedāvāju jums atbildēt pašiem sev, ko jūs esat devuši un palīdzējuši Liepājas futbolam! 2015. gadā neviens neticēja, ka uzvarēsim. 2017. gadā neviens neticēja, ka savāksim kausu, šodien neviens netic, ka būsim medaļās un iegūsim kausu. Ticēt vai nē - tā ir katra personīga izvēle. Es ticu komandai, katram futbolistam, un katru dienu strādājam, lai nāktu uzvaras un "Daugavas" stadiona tribīnes būtu pilnas. Laiks dos atbildes, viss, kas notiek, ir tikai par Liepāju…," raksta Zuntners.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/photo.php?...

     [+] [-]

, 2019-04-30 00:14, pirms 5 gadiem
Lai veicas! Kā tur ar to starkovu? Būs vai nebūs?

  +3 [+] [-]

, 2019-04-30 00:46, pirms 5 gadiem
Mani māc šaubas, vai termini "smagi strādāt", "darīt maksimumu", "110% darbs" ir kaut maķenīt izprotami pašam Marekam, par cik viņa paša futbolista karjera ir bijusi tāda, kāda ir viņa mute nevis rokas un kājas. Diemžēl. Un tas tagad arī atsitas uz pašu kluba sniegumu un situāciju.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 01:21, pirms 5 gadiem
Njaa,vecit,paseedi,padomaa..varbut patriotisms un proffesionalite nav gluži tas pats..vai varbut atrodi cilvekus tiem amatiem atbilstosakus un pats mazliet paej malaa un ljauj attistities Liepajas futbolam ar proffesionaliem..bet sakums jaatrod viņi!

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 05:57, pirms 5 gadiem
Jaa, ko gan sis oluhins teiks citu... ne jau ka visiem zaudesim...reali nolazojis visu dzeks

  +3 [+] [-]

, 2019-04-30 07:16, pirms 5 gadiem
Ko citu lai saka, savādāk jāiet pa apsargu strādāt, a tagad direktors futbola klubā.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-30 07:17, pirms 5 gadiem
Kritika bieži vien nav vērsta uz to lai kādu apstādinātu, bet lai norādītu uz iespējamām kļūdām un nepārdomātiem lēmumiem... bet šis gailēns, izskatās, ka nepieņem pat domu, ka kādreiz varētu kļūdīties.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-30 07:18, pirms 5 gadiem
Fiasko rakstīja: Mani māc šaubas, vai termini "smagi strādāt", "darīt maksimumu", "110% darbs" ir kaut maķenīt izprotami pašam Marekam, par cik viņa paša futbolista karjera ir bijusi tāda, kāda ir viņa mute nevis rokas un kājas. Diemžēl. Un tas tagad arī atsitas uz pašu kluba sniegumu un situāciju.
Smagi strādāt ir akmens laikmeta princips... mūsdienās uzvar tie kas strādā nevis vairāk bet gudrāk. Zuntners to diez vai spēj saprast.

  +5 [+] [-]

, 2019-04-30 07:28, pirms 5 gadiem
Liepājai joprojām rezerves labas.Vakar dublieru mačā pārliecinoši pārspēja Ventspili ar 4-0 Divi vārti Ziemeļa kontā.Otrie viņa gūtie jau bija lielmeistara cienīgi.Labi centra aizsarga postenī spēlēja Jaunarājs-Janvāris,kurš arī izskatās jau virslīgai gatavs.Visu spēli laukuma malā vadīja Oskars Kļava,kurš gan protokolā minēts kā trenera asistents,bet kā galvenais bija Jānis Zuntners.Interesanti,kur tad J.Intenbergs pazudis,kurš jau daudzus gadus vadīja Liepājas dublieru komandu?Tā kā Liepājai joprojām rezerves labas,atliek tikai strādāt.Ventspilniekiem spēle šoreiz neizdevās,rezultātā sagrāve savā laukumā.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-30 07:49, pirms 5 gadiem
Smieklīgi būtu ja Liepāja izkristu uz pirmo līgu

  +4 [+] [-]

, 2019-04-30 07:51, pirms 5 gadiem
Līdzjutēju daudzums tribīnēs ir vislabākais apliecinājums tam ko un cik pareizi Zuntners dara. Hramovs iespējams, ka tiešām visu dara, bet tikai viņš pārāk uzticās atsevišķām personām, kuras nav ne pelnījuši, ne arī prot novērtēt šo uzticēšanos.
Kamēr Zuntners nesapratīs, ka pro komanda nekomplektējas uz radniecisko un draudzības saišu pamata, tikmēr viņš var strādāt kaut vai par 200%, bet rezultāts nebūs. To nesaprata arī Verpakovskis, kurš uz draudzības pamata jaundibināmajam Liepājas futbola klubam piesaistīja Zuntneru. Rezultāts ir acīm redzams.
Attiecībā uz jauniešu sistēmu zem FKL, lai Zuntners nemaz neplātas, jo vecāki nemaz tā nesteidz raut ārā savas atvases no Liepājas sporta skolas, un grūst viņus tajā haosā, kas patreiz valda FKL.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-30 07:54, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Smieklīgi būtu ja Liepāja izkristu uz pirmo līgu
Nepārspīlē, jo tas nekad nevar notikt.
FKL ar ar savām vietējām rezervēm vien var noturēties LFV, bet tikai tas vairs nebūs stāsts par šī kluba būtību, jo tam mērķim vienmēr ir visaugstākie.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-30 08:04, pirms 5 gadiem
Sāk jau u13 skatīties.. par maz jau vecākus bērnus esat pazudinājuši?
Vispār sāku domāt vai Marekam viss kārtībā? Vai nevajag meklēt kāda ārsta palīdzību? Ir taču jāsaprot, ka Liepājā nevienam neinteresē šīs komandas esošie spēlētāji, un tas ir vienīgais iemesls kāpēc cilvēki noliek Jūs, nevis, ka mēs mazāk par Mareku mīlētu Liepāju! Atgrieziet visus liepājniekus, kas citos klubos sēž uz soliņa, atbrīvojieties no leģionāriem un visādiem jocīgiem kozloviem un spēle būs un skatītājs arī

  +3 [+] [-]

, 2019-04-30 08:04, pirms 5 gadiem
Tas ir di----js ritīgais skatijos spēli starp FK Ventspils un Liepāju visu laiku kautko
Aatur baigi auro maca tiem futbolistiem,tie nemaz neviens viņ neņem galvā nemaz
neskatas uz viņu.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-30 09:11, pirms 5 gadiem
Tīri subjektīvi,manuprāt problēma ir pašos Liepājas futbola cilvēkos,vieni kas nav pie šprices kritizē tos kas ir pie šprices un otrādi. Nav koncepta ilgtermiņā (spēlējam tikai ar savējiem ,ar savu treneri,ar dažiem iebraucējiem utt) ,mainās varas un attiecīgi mainās attīstības virziens un tie kas ir pie šprices ap...š tos kas nav. Jebkurā gadījumā saviem spēlētājiem jabūt prioritātei ( kā lai viņi progresē ja nespēlē,kur lai gūst pieredzi)! Bet nu atkal ,kurš būs tas samurajs, kas atļausies ielikt 16 vai 17 gadus vecu čali sastāvā (savulaik Abramciks lika Rakelu,Savaļnieku) ,tur jābūt olām!

  +4 [+] [-]

, 2019-04-30 09:13, pirms 5 gadiem
Tā jau ir. Pirms katras sezonas Zutis sola nezkādus brīnumus. Ka nu tik būs, mēs esam vislabāk sagatavojušies, visus apspēlēsim utt bet kka rezultāti nav! Un vaino citus FKL fanus. 10 idioti? Vēl joprojām atceros kā Zutis solīja, ka Kurtišs sezonā iesitīs 25 vārtus...Mute kā laidera vārti šim. Piebremzēt vajag nedaudz

  +1 [+] [-]

, 2019-04-30 09:20, pirms 5 gadiem
Kur ta saspertais ?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-30 09:44, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nepārspīlē, jo tas nekad nevar notikt.
FKL ar ar savām vietējām rezervēm vien var noturēties LFV, bet tikai tas vairs nebūs stāsts par šī kluba būtību, jo tam mērķim vienmēr ir visaugstākie.
Tas jau vienreiz ir noticis. Par kuru Virslīgas komandu Liepājas vietējas rezerves šogad ir spēcīgākas?

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 09:44, pirms 5 gadiem
gauja90 rakstīja: Tīri subjektīvi,manuprāt problēma ir pašos Liepājas futbola cilvēkos,vieni kas nav pie šprices kritizē tos kas ir pie šprices un otrādi. Nav koncepta ilgtermiņā (spēlējam tikai ar savējiem ,ar savu treneri,ar dažiem iebraucējiem utt) ,mainās varas un attiecīgi mainās attīstības virziens un tie kas ir pie šprices ap...š tos kas nav. Jebkurā gadījumā saviem spēlētājiem jabūt prioritātei ( kā lai viņi progresē ja nespēlē,kur lai gūst pieredzi)! Bet nu atkal ,kurš būs tas samurajs, kas atļausies ielikt 16 vai 17 gadus vecu čali sastāvā (savulaik Abramciks lika Rakelu,Savaļnieku) ,tur jābūt olām!
Koncepts jau ir. Pamatā vietējie (ne tikai Liepājas) spēlētāji, un 2-3 laba līmeņa leģionāri. Vienīgi tas viss īsi pirms pašas sezonas sākuma jau kuro gadu tiek apgāzts, jo pēkšņi uzrodas kaut kādi mistiskie leģionāri. Tāda sajūta,, ka komandu komplektē Torres, jo paanalizējot leģionāru gaitas ārpus LV gandrīz visi no viņiem kaut kādā veidā ir krustojuši savu ceļu ar Torresu.

     [+] [-]

, 2019-04-30 09:48, pirms 5 gadiem
Latfootball rakstīja: Tas jau vienreiz ir noticis. Par kuru Virslīgas komandu Liepājas vietējas rezerves šogad ir spēcīgākas?
Diemžēl, bet nevarēšu atbildēt uz tavu jautājumu, jo tad man jānodarbojas ar varbūtības teoriju bīdīšanu. Pieļauju, ka par Mettu, Jelgavu un D-pili būtu stiprāki.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 09:52, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Liepājai joprojām rezerves labas.Vakar dublieru mačā pārliecinoši pārspēja Ventspili ar 4-0 Divi vārti Ziemeļa kontā.Otrie viņa gūtie jau bija lielmeistara cienīgi.Labi centra aizsarga postenī spēlēja Jaunarājs-Janvāris,kurš arī izskatās jau virslīgai gatavs.Visu spēli laukuma malā vadīja Oskars Kļava,kurš gan protokolā minēts kā trenera asistents,bet kā galvenais bija Jānis Zuntners.Interesanti,kur tad J.Intenbergs pazudis,kurš jau daudzus gadus vadīja Liepājas dublieru komandu?Tā kā Liepājai joprojām rezerves labas,atliek tikai strādāt.Ventspilniekiem spēle šoreiz neizdevās,rezultātā sagrāve savā laukumā.
Kà var nezaudèt,ja bezjèdzìgi mèģina centrèt pretinieku sodalaukumà kur garajiem pretinieku aizsarguem neabšaubàms pàrsvars pàr mazajiem uzbrucèjiem...nebij ìsti saprotams ko cerèja ventspilnieku treneru štàbs,tàdà veidà bij bezcerìgi kaut ko pozetìvu sagaidìt....

     [+] [-]

, 2019-04-30 10:07, pirms 5 gadiem
gan futbols, gan baskets iet uz leju

     [+] [-]

, 2019-04-30 10:40, pirms 5 gadiem
Mareks pēkšņi kļuvis ļoti populārs

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 13:32, pirms 5 gadiem
Papis_Diane rakstīja: Mareks pēkšņi kļuvis ļoti populārs
nu sačakarēt tik simpātisku komandu kā Liepāju ne katrs prot!

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 18:00, pirms 5 gadiem
Lunis paliek lunis......Pardon ,lūzers.

     [+] [-]

, 2019-04-30 19:04, pirms 5 gadiem
marek 0.2 pret rfs

     [+] [-]

, 2019-05-02 23:40, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Koncepts jau ir. Pamatā vietējie (ne tikai Liepājas) spēlētāji, un 2-3 laba līmeņa leģionāri. Vienīgi tas viss īsi pirms pašas sezonas sākuma jau kuro gadu tiek apgāzts, jo pēkšņi uzrodas kaut kādi mistiskie leģionāri. Tāda sajūta,, ka komandu komplektē Torres, jo paanalizējot leģionāru gaitas ārpus LV gandrīz visi no viņiem kaut kādā veidā ir krustojuši savu ceļu ar Torresu.
BKV ari velk Lomazs, Gulbis, Jakovics

     [+] [-]

, 2019-05-02 23:41, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Kur ta saspertais ?
Sur tur.