Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" pēc 0:7 sagādā Vegasai pirmo zaudējumu, Bostonai seši vārti Tampā

Agris Suveizda

"Sharks" pēc 0:7 sagādā Vegasai pirmo zaudējumu, Bostonai seši vārti Tampā
Breds Maršāns un Davids Pastrņāks katrs nopelnīja četrus punktus
Foto: AP/Scanpix

Vērtīgas uzvaras izbraukumā Stenlija kausa otrajā kārtā izcīnīja Sanhosē "Sharks" un Bostonas "Bruins", kuras izbraukumā apspēlēja attiecīgi Vegasas "Golden Knights" (4:3 pagarinājumā, sērijā 1-1) un Tampabejas "Lightning" (6:2, sērijā 1-0).

Vegasas "Golden Knights" sērijas pirmajā spēlē mājās ar 7:0 sagrāva Sanhosē "Sharks" un arī otro maču sāka ļoti labi. 18. minūtē rezultātu atklāja Viljams Kārlsons, kurš pēc ripas atlēciena no apmales trāpīja no ļoti asa leņķa (1:0), bet otrās trešdaļas 26. sekundē viņš no iemetiena apļa iemeta tuvajā stūrī (2:0). Tomēr pēc pusotras minūtes "Sharks" uzsāka atspēlēšanos. Jau vairākuma ceturtajā sekundē no tālienes trāpīja Brents Bērnss (1:2), 32. minūtē pēc Tomāša Hertla atspēles izlīdzinājumu, atrazdamies pretī vārtiem, panāca Logans Kutūrs (2:2), bet 35. minūtē aizsargs Bērnss iemeta savu otro ripu, pēc uzvarēta iemetiena apslidojis apkārt vārtiem un ieraidījis to tukšā stūrī (3:2).

Nu bija "Golden Knights" kārta atspēlēties, un 54. minūtē mājinieki to arī izdarīja. Pēc uzvarēta iemetiena no zilās līnijas vārtus guva Neits Šmits (3:3). Pagarinājuma 26. minūtē gan tik un tā līksmoja "Sharks", kas atkal zibenīgi realizēja vairākumu – pēc uzvarēta iemetiena Kevins Lebenks no viena iemetiena apļa piespēlēja uz otru, un Kutūrs ar savu otro precīzu metienu jau 12. sekundē izmantoja vairākumu (4:3). Jāpiebilst, ka pagarinājumā izcilu iespēju izcīnīt otro uzvaru neizmantoja Vegasa – viesus glāba vārtsarga Mārtina Džounsa nūjas kāts. Sērijas trešā spēle Sanhosē paredzēta parīt. Iepriekšējās sērijās Vegasa un Sanhosē četrās spēlēs izslēdza Losandželosas "Kings" un Anaheimas "Ducks".

Tikmēr Austrumu konferences visvairāk punktu guvušo komandu duelī Tampabejas "Lightning" otrās kārtas sēriju mājās sāka ar neveiksmi pret Bostonas "Bruins" (2:6). 18. minūtē vairākumu jau astotajā sekundē realizēja "Bruins" uzbrucējs Riks Nešs, vārtu priekšā pielabodams ripu (1:0), bet otrās trešdaļas 42. sekundē Patriss Beržerons no tuvas distances dubultoja pārsvaru (2:0). Divas minūtes vēlāk Dens Džirardi no tālienes samazināja deficītu (1:2), tomēr 33. minūtē pretuzbrukumā trīs pret trim Nešs trāpīja tālajā stūrī (3:1).

Jau pēc 49 sekundēm Mihails Sergačovs vairākumā atkal starpību samazināja līdz minimumam (2:3), taču pēdējā trešdaļā dominēja Bostona, gūdama vēl trīs vārtus (6:2). Uzvarētāju rindās ar četriem punktiem izcēlās Breds Maršāns (1+3) un Davids Pastrņāks (0+4), savukārt pie trim tika Beržerons (2+1). Nākamā spēle parīt. Iepriekšējā kārtā "Lightning" piecās spēlēs tika galā ar Ņūdžersijas "Devils", savukārt "Bruins" tikai septiņos mačos apspēlēja Toronto "Maple Leafs".

Stenlija kausa konferenču pusfināli

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēleSērijā
Golden Knights - Sharks7:03:4 P-- -1-1
Capitals - Penguins2:3----0-1
Predators - Jets1:4----0-1
Lightning - Bruins2:6----0-1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-04-29 11:58, pirms 6 gadiem
Šužveizda un raksta Kārlsons??? Neticami!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-29 12:28, pirms 6 gadiem
miesnieka nedarbi hauzenē rakstīja: Šužveizda un raksta Kārlsons??? Neticami!
wtf, no kurienes Tu esi nokritis? Viņš tak to mūždien komentāros skandināja (un pareizi skandināja), ka karlsons un larsons ir divi dažādi gadījumi, vēl to megasacerējumu uzrakstīja, kur arī skaidroja par Karlsonu. Tā, ka nekāds "Kāšons" no viņa nekad nav bijis, to jūs paši izfantazējāt.

Man vairāk interesē, kad pedantiskais valodnieks beidzot normāli iemācīsies ievadus rakstīt un nelietos krievu stila teikumu uzbūves.

     [+] [-]

, 2018-04-29 12:39, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Man vairāk interesē, kad pedantiskais valodnieks beidzot normāli iemācīsies ievadus rakstīt un nelietos krievu stila teikumu uzbūves.
Kā būtu jāskan ievadam?

  +2 [+] [-]

, 2018-04-29 13:06, pirms 6 gadiem
VapeNation rakstīja: Kā būtu jāskan ievadam?
"Izcīnījuši". Nu varbūt arī, "šorīt izcīnīja". Respektīvi, ja "izcīnīja", tad konkrēti kad. Nevis vnk no zila gaisa pēkšņi "Sharks izcīnīja uzvaru".

a Suveizdam regulāri ievados visādi tas un tas uzvarēja, tas un tas kaut ko paziņoja, tač galīgi kroplīgi skan.

uzvarējis, ir uzvarējis, ir paziņojis, tā būtu normāli latviski.

     [+] [-]

, 2018-04-29 13:40, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: "Izcīnījuši". Nu varbūt arī, "šorīt izcīnīja". Respektīvi, ja "izcīnīja", tad konkrēti kad. Nevis vnk no zila gaisa pēkšņi "Sharks izcīnīja uzvaru".

a Suveizdam regulāri ievados visādi tas un tas uzvarēja, tas un tas kaut ko paziņoja, tač galīgi kroplīgi skan.

uzvarējis, ir uzvarējis, ir paziņojis, tā būtu normāli latviski.
Laikam jau.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-29 17:13, pirms 6 gadiem
Bostona-Tampabeja būs super sērija.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-29 17:45, pirms 6 gadiem
M9 rakstīja: Bostona-Tampabeja būs super sērija.
Piekrītu,vakar ar bij ko redzēt.