Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Varu tikai minēt, kāpēc pēc ilgāka laika tiku iekļauts sastāvā"

Jānis Celmiņš

Dārziņš: "Varu tikai minēt, kāpēc pēc ilgāka laika tiku iekļauts sastāvā"
Lauris Dārziņš
Foto: ak-bars.ru

Latviešu hokejists Lauris Dārziņš pēc vakardienas panākuma Gagarina kausa izcīņas mačā pret Čeļabinskas „Traktor” komandu atzinis, ka tā bijusi visas komandas uzvara.

Jau vēstīts, ka vakar mača pagarinājumā Dārziņa „Ak Bars” prata pieveikt „Traktor” hokejistus ar 6:5. Līdz ar šo uzvaru Kazaņas klubs palielinājis savu pārsvaru sērijā līdz 3:1, nonākot tikai soļa attālumā no Gagarina kausa fināla.

„Pagarinājumā gūtie vārti – tas ir kā atalgojums mums par to, ka līdz pēdējam ievērojām savu spēles plānu, un nesākām spēlēt citādāk. Negribētos tamdēļ visu norakstīt uz veiksmi. Bez tās sportā nevar, bet tā jānopelna,” pēc vakardienas uzvaras teica Lauris Dārziņš, kurš vakardienas mačā guva komandas piektos vārtus, trešās trešdaļas beigās panākot līdzsvaru – 5:5.

„Mēs jau otrajā spēles trešdaļa spējām lauzt cīņas gaitu, taču, tad „Traktor” veiksmīgi nospēlēja skaitliskajā vairākumā. Tobrīd mums atkal nācās viņiem dzīties pakaļ. Visi cīnījās par 110 procentiem, malači,” komandas biedrus slavēja latvietis. „Tā bija komandas uzvara. Es varu tikai minēt, kāpēc pēc ilgāka laika tiku iekļauts sastāvā. Domāju, ka pēc zaudējuma sērijas trešajā mačā treneri nolēma kaut ko pamainīt,” skaidro Dārziņš.

Sērijas piekto spēli komandas aizvadīs jau svētdien Kazaņā.

Izmantotie resursi:
Новости. Спорт-Экспресс. Новости спорта :...