Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols: "Veicot Hārdena maiņu, "Rockets" ir kļuvusi par komandu, kādu vēlējāmies redzēt"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Vols: "Veicot Hārdena maiņu, "Rockets" ir kļuvusi par komandu, kādu vēlējāmies redzēt"
Džons Vols. Foto: Houston Rockets

Rodiona Kuruca pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" naktī uz piektdienu ar rezultātu 104:101 pieveica Portlendas "Trail Blazers", gūstot ceturto uzvaru pēc kārtas. Viens no Hjūstonas līderiem Džons Vols komentēja iespējamos veiksmes iemeslus pēdējos mačos.

"Sezonas sākumā nesasniedzām izvirzītos mērķus. Komandā atradās cilvēki, kuri šeit nevēlējās būt, līdz ar to ir sarežģīti saspēlēties un rast vienotību. Tiklīdz tika veiktas maiņas, kļuvām par komandu, kādu vēlējamies redzēt jau no paša sākuma. Kad katrs sapratīsim, ko vēlamies panākt, būsim konkurētspējīgi. Daudzi uzskatīja, ka nevarēsim kļūt par spēcīgu komandu Hārdena maiņas dēļ," sacīja Džons Vols.

Kopš veiktā darījuma, kura dēļ Hārdens nonāca Bruklinas "Nets" sastāvā, Hjūstona ieguvusi pozitīvu bilanci – piecas uzvaras un trīs zaudējumi. Visos trijos zaudētājos mačos nevarēja piedalīties Vols, kurš šosezon izcēlies vidēji ar 18.1 punktu un 5.5 rezultatīvām piespēlēm. Iepriekš deviņās spēlēs tika izcīnītas tikai trīs uzvaras. "Rockets" kopš Hārdena maiņas ir krietni uzlabojusi sniegumu aizsardzībā, ieņemot pirmo vietu līgā šajā rādītājā.

Izmantotie resursi:
https://rocketswire.usatoday.com/20...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-29 18:56, pirms 3 gadiem
Malacis. Tikai vajadzēja tam seskam sejā visu pateikt.

     [+] [-]

, 2021-01-29 19:00, pirms 3 gadiem
mierīgāk, ir viena laba uzvara pret DAL. pārējās pret vājām komandām.

     [+] [-]

, 2021-01-29 19:24, pirms 3 gadiem
Kopumā komanda izskatās ok, kad saspēlēsies un ieies ritmā būs vēl labāk, mīnuss ir daudzi traumatiski spēlētāji un brīžos kad Kazinss ir laukumā defs ir ļoti sūdīgs jo viņš ir palicis ļoti lēns un netiek līdzi nevienam

     [+] [-]

, 2021-01-29 21:19, pirms 3 gadiem
Daniel rakstīja: mierīgāk, ir viena laba uzvara pret DAL. pārējās pret vājām komandām.
Vakar Portlenda, nav vāja.

     [+] [-]

, 2021-01-29 23:54, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: Vakar Portlenda, nav vāja.
bez CJ, Nurkic kā tad .. (un DAL bez KP+covidnieki)