Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keinam duelī pret "Liverpool" savainotas abas potītes, varētu nākties izlaist vairākas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Keinam duelī pret "Liverpool" savainotas abas potītes, varētu nākties izlaist vairākas nedēļas
Harijs Keins un Tjagu Alkantara. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs “Tottenham Hotspur” ne tikai savā laukumā ar 1:3 piekāpās “Liverpool”, bet arī palika bez uzbrucēja Harija Keina. Kā pēc mača atklāja vienības galvenais treneris Žuzē Morinju, Keinam varētu nākties izlaist vairākas nedēļas.

Harijs Keins kreiso potīti traumēja pēc divcīņas ar pretinieku kapteini Džordanu Hendersonu, bet labā kāja cieta pirms tam - pēc Tjagu Alkantaras izklupiena. Keinu karjeras laikā ir piemeklējušas arī citas potītes traumas. Puslaika pārtraukumā uzbrucēju aizstāja Eriks Lamela.

“Otrais savainojums bija nopietnāks nekā pirmais. Ar pirmo viņš mēģināja tikt galā, bet ar abiem - tas nebija iespējams. Lai Harijs pamestu laukumu brīdī, kad komanda atrodas iedzinējos - tai jābūt nopietnai traumai. Ir futbolisti, kurus nav iespējams aizstāt. Kad notiek šādi, mums jāturpina cīnīties, jo neko citu nevaram izdarīt,” par 27 gadus veco Keinu teica Žuzē Morinju.

2018./19. gada sezonā Keins kreisās potītes traumas dēļ bija spiests izlaist septiņus mačus. Sezonu iepriekš viņš labās potītes savainojuma dēļ izlaida mēnesi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-01-29 11:33, pirms 3 gadiem
žēl, it sevišķi tagad, kad abas spēles uzvarētas, bet konkurentiem vēl jāspēlē ar Spurs...bet Keinam tas sāk veidoties par lāstu...savainoties sezonas vidū...nu, uz EČ iespējams būs atpakaļ

     [+] [-]

, 2021-01-29 12:38, pirms 3 gadiem
Mja, zheel Keina, tur ar Hendersonu nekas taads nebija, bet notraumeejaas.

Nu lai driiz tiek atpakalj, vinjsh tieshaam prieksh Spurs ir vajadziigs kaa eest.