Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" neizdodas atriebties čempionei "Kings"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" neizdodas atriebties čempionei "Kings"
Džefs Kārters guva "Kings" pirmos vārtus vairākumā un vienīgais realizēja pēcspēles metienu
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt pie otrās uzvaras sezonā tika Nacionālās hokeja līgas čempione Losandželosas "Kings", kas atspēlēja divu vārtu deficītu un pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja Vankūveras "Canucks". Zīmīgi, ka tieši ar uzvaru pret kanādiešiem "Kings" pērn sāka vareno skrējienu pēc Stenlija kausa.

Losandželosas "Kings" iedzinējos nonāca 14. minūtē, zaudējot iemetienu savā zonā. Sekoja Vankūveras "Canucks" metiens no zilās līnijas, un pirmais pie atlēkušās ripas bija uzbrucējs Zaks Kasians, gūstot ceturtos vārtus sezonā. Otrās trešdaļas ievadā pārsvaru dubultoja Aleksandrs Burouss, kurš Džonatanu Kviku apmānīja aiz vārtiem. Taču mājinieki nepadevās.

Vispirms vairākumu realizēja Džefs Kārters ("Kings" šosezon bija izniekojusi pirmās 25 iespējas!), bet 44 sekundes pirms pamatlaika beigām ar metienu no distances atzīmējās aizsargs Vjačeslavs Voinovs. Pēcspēles metienos gūt vārtus izdevās tikai Kārteram, kurš Roberto Luongo pārspēja ar raidījumu no neērtā tvēriena.

Tādējādi "Canucks" neizdevās revanšēties par pērn piedzīvoto zaudējumu, kad regulārās sezonas uzvarētāju jau pirmajā kārtā piecos mačos izslēdza ar astoto numuru izsētā Losandželosas "Kings". Tas notika pirms 282 dienām.

Čads Džonsons, kurš pēc pamatvārtsarga Maika Smita savainojuma tika izsaukts no fārmkluba, pirmo spēli Fīniksas "Coyotes" rindās atzīmēja ar 22 atvairītiem metieniem, pirmo sauso spēli karjerā un uzvaru ar 4:0 pret Nešvilas "Predators". Pirmajos piecos mačos "Coyotes" bija ielaidusi 20 vārtus, kas bija vissliktākais rādītājs līgā. Savukārt "Predators" jau otro reizi pēdējos trīs mačos nespēja iekarot sāncenšu cietoksni. "Coyotes" aizsargs Kīts Jandls izcēlās ar vārtiem vairākumā un divām rezultatīvām piespēlēm.

Lielisku sniegumu nodemonstrēja arī Edmontonas "Oilers" vārtsargs Devans Dubniks, kurš atvairīja 37 metienus, palīdzot "Oilers" savā laukumā ar 4:1 apspēlēt Kolorado "Avalanche". Mājinieki visus vārtus guva vairākumā. Trešo reizi sezonā sāncenšu vārtsargu pārspēja gan Džordans Eberlī, gan 2012. gada drafta pirmais numurs Nails Jakupovs, kurš ripu raidīja tukšos vārtos.

Vienus vārtus ielaida arī Sergejs Bobrovskis, palīdzot Kolumbusas "Blue Jackets" noturēt uzvaru pret Dalasas "Stars" - 2:1. Uzvaras vārtus noslēdzošās trešdaļas ievadā guva 37 gadus vecais čehu veterāns Vāclavs Prospals. Savukārt "Stars" rindās ar rezultatīvu piespēli atzīmējās pirmo maču sezonā aizvadījušais uzbrucējs Džeimijs Benns, kurš jaunu līgumu parakstīja tikai pagājušajā nedēļā.

Visbeidzot Bostonas "Bruins" guva divus vārtus pēdējās divās minūtēs, viesos ar 5:3 pārspējot Karolīnas "Hurricanes". Pēc debitanta aizsarga Dagija Hamiltona piespēles uzvaras vārtus guva cits čehu uzbrucējs - 26 gadus vecais centrs Davids Krejči. Savukārt "Bruins" kapteinis aizsargs Zdeno Hāra atzīmējās ar vārtiem un divām piespēlēm, punktus nopelnot gan vairākumā, gan mazākumā, gan vienādos sastāvos.

NHL regulārā sezona, 29. janvāris

SpēleRez.
Karolīnas "Hurricanes" - Bostonas "Bruins"3:5
Kolumbusas "Blue Jackets" - Dalasas "Stars"2:1
Fīniksas "Coyotes" - Nešvilas "Predators"4:0
Edmontonas "Oilers" - Kolorado "Avalanche"4:1
Losandželosas "Kings" - Vankūveras "Canucks"3:2 PM

Kari Lehtonens neticami glābj Dalasas "Stars"

Neitans Hortons tiek galā ar vairākiem sāncenšiem un gūst vārtus

Džordans Eberlī trāpa augšējā stūrī

Pēc Džonatana Kvika kļūdas Drū Dautijs glābj Losandželosas "Kings"

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +4 [+] [-]

, 2013-01-29 08:35, pirms 11 gadiem
Lehtonena izglābšana tik tiešām neticama

     [+] [-]

, 2013-01-29 09:21, pirms 11 gadiem
Jaa, Lehtonens Fenomenaals..!! Zheel Colorado!!

  +2 [+] [-]

, 2013-01-29 09:32, pirms 11 gadiem
Kings izglabjas pedejas sekundes, Hurricane pedejas 2 minutes ielaiz 2 vartus,

  +1 [+] [-]

, 2013-01-29 09:40, pirms 11 gadiem
Izsēja Vankūvera punktu pēdējā minūtē. Kassians šobrīd ir iemetis tik pat, cik pagājušajā sezonā kopā.

Monreāla parakstījusi P.K. uz divām sezonām pa 5.75$, Habi tomēr līguma deķi stipri pavilkuši uz savu pusi. Tā precīzi neatceros, bet P.K. aģents laikam sākumā prasīja 5 gadus pa kādiem 4$ sezonā... (Ja kļūdos, labojiet) njā, reālais līgums ir stipri patālu no sākumā prasītā.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-29 09:41, pirms 11 gadiem
INFO:
P.K. Subban parakstījis divu gadu līgumu ar Montreal Canadiens.
No nozīmīgiem RFA , bez līguma ir O.Reilijs.
Sastāvā paliks arī Gaļčenuks. Edmonton Oilers sastāvā visdrīzāk paliks Jakupovs.
Sabres vakar tomēr Grigorenko nenosūtīja uz junioriem, redzēs ko nolems šodien.
Daugaviņa un Sens faniem: no AHL tika izsaukts Zibanajed , paredzams šodien spēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-29 10:07, pirms 11 gadiem
aha un vēl virknei spēlētāju pa vārtiem

  +2 [+] [-]

, 2013-01-29 10:21, pirms 11 gadiem
Njā nortona banka vnk konfekte ....

Paldies pa video .......

  +2 [+] [-]

, 2013-01-29 11:59, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Jakupovam atkal vārti!
Vārti paliek vārti ,lai gan lielākais nopelns vārtu guvumā ir Ganjē ,kurš nobloķēja metienu un rāvās uz tukšiem vārtiem,bet Jakupovam atlika neaizmest garām tukšiem vārtiem ,bet protams galvenais statistikā tie viņam trešie vārti.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-29 13:50, pirms 11 gadiem
Lai arī nekāds lielais play-off pagaidām vēl nespīd, edmontonieši viennozīmīgi jau tagad var izbaudīt savu jauniešu spēli.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-29 13:52, pirms 11 gadiem
žirga88 rakstīja: Njā nortona banka vnk konfekte ....


Paldies pa video .......
Jap, Hortona gols bija konča!
Naftinieku līderis Jordan Eberle arī ielika smuku golu develē. Viņš gan visai bieži izceļas ar goliem-skaistuļiem.

     [+] [-]

, 2013-01-29 15:00, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: Izsēja Vankūvera punktu pēdējā minūtē. Kassians šobrīd ir iemetis tik pat, cik pagājušajā sezonā kopā.

Monreāla parakstījusi P.K. uz divām sezonām pa 5.75$, Habi tomēr līguma deķi stipri pavilkuši uz savu pusi. Tā precīzi neatceros, bet P.K. aģents laikam sākumā prasīja 5 gadus pa kādiem 4$ sezonā... (Ja kļūdos, labojiet) njā, reālais līgums ir stipri patālu no sākumā prasītā.
Spēles pamatlaika pēdējās 10 minūtes pagāja gandrīz nepārtrauktos, brīžiem haotiskos LA uzbrukumos. Vankūvera atsitās, izņemot dažas epizodes. Tā kā neizšķirts pēc 60 minūtēm ir tīri OK. Kārteram labs bullītis, Barouzs gan sapinās pats savā meistarībā.
Nu Hortons gan smuki ielika.

     [+] [-]

, 2013-01-29 15:25, pirms 11 gadiem
Redzēju Kings spēles otro pusi - konkrēta dominance no Kings puses. Diezgan komiski skatīties, kā Canucks pie 1:2 regulāri veic pārmetienus, lai apslāpētu Kings uzbrukuma viļņus.

Tīri uz cipariem skatoties, liekas, ka Kings uzbrukums buksē, bet pēc spēles šo potenciāls ir acīmredzams, un ir skaidrs, ka kāpums tabulā nekur neizpaliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-29 16:38, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Spēles pamatlaika pēdējās 10 minūtes pagāja gandrīz nepārtrauktos, brīžiem haotiskos LA uzbrukumos. Vankūvera atsitās, izņemot dažas epizodes. Tā kā neizšķirts pēc 60 minūtēm ir tīri OK. Kārteram labs bullītis, Barouzs gan sapinās pats savā meistarībā.
Nu Hortons gan smuki ielika.
spēlei pieslēdzod tieši tajā brīdī, kad LA izlīdzināja, tā ka par pašu spēli neko diži spriest nevaru, bet tā arī varēja no komentātoriem saprast, ka Kings uz beigām dominējuši un Kanaki vnk atsitušies. Grūti spriest, vai LA vnk bija pārāki, vai arī vecais labais teiciens par to, ka katrs spēlē tā, kā pretinieks ļauj, nostrādājis.

Kviks neuzķērās gan uz Burovza stiķa (šoreiz bez meistar ), bet ja viņam būtu izdevies iemest, tad gan visi aiz priekiem plaukstas plaukšķinātu tā jau tas ir ar tiem super-truper mūviem - ja izdodas, tad gols, kā konfekte, ja ne, tad visi pasmīkņā.

     [+] [-]

, 2013-01-29 17:01, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: spēlei pieslēdzod tieši tajā brīdī, kad LA izlīdzināja, tā ka par pašu spēli neko diži spriest nevaru, bet tā arī varēja no komentātoriem saprast, ka Kings uz beigām dominējuši un Kanaki vnk atsitušies. Grūti spriest, vai LA vnk bija pārāki, vai arī vecais labais teiciens par to, ka katrs spēlē tā, kā pretinieks ļauj, nostrādājis.

Kviks neuzķērās gan uz Burovza stiķa (šoreiz bez meistar ), bet ja viņam būtu izdevies iemest, tad gan visi aiz priekiem plaukstas plaukšķinātu tā jau tas ir ar tiem super-truper mūviem - ja izdodas, tad gols, kā konfekte, ja ne, tad visi pasmīkņā.
Es domāju, ka otrais variants, kā pretinieks ļauj, tā spēlē. Nu Vankūvera cerēja nosargāt 2:1.

     [+] [-]

, 2013-01-29 19:01, pirms 11 gadiem
Otava šonakt laikam vinnēs Vašingtonu, jo Daugaviņš deldēs soliņu!
Vēl viens apstāklis, kas to var veicināt, ir K.Andersona atgriešanās Sens vārtos.

Projected Lines vs. Capitals
Forwards:
Michalek - Regin - Silfverberg;
Latendresse - Turris - Alfredsson;
Greening - Smith - Neil;
Condra - Zibanejad - O'Brien;
Daugavins.
ICE CHIPS

     [+] [-]

, 2013-01-29 19:28, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Es domāju, ka otrais variants, kā pretinieks ļauj, tā spēlē. Nu Vankūvera cerēja nosargāt 2:1.
nu tad jau cerības ir , vispār Vankūverai ir problēmas ar sezonas normālu uzsākšanu, tagad, kad ir saīsinātā sezona, tas var jūtami iegriezt.

     [+] [-]

, 2013-01-29 19:58, pirms 11 gadiem
Argonauts rakstīja: Otava šonakt laikam vinnēs Vašingtonu, jo Daugaviņš deldēs soliņu!
Vēl viens apstāklis, kas to var veicināt, ir K.Andersona atgriešanās Sens vārtos.

Projected Lines vs. Capitals
Forwards:
Michalek - Regin - Silfverberg;
Latendresse - Turris - Alfredsson;
Greening - Smith - Neil;
Condra - Zibanejad - O'Brien;
Daugavins.
http://www.tsn.ca/nhl/icechips/
Hm, - Otawa šonakt spēlēs bez savainotā Speccas, tā kā viņu uzvara ir maz iespējama.