Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju pēc spēles pret ''Wolves'': ''Dziļi aizsargāties nav mana iegriba''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morinju pēc spēles pret ''Wolves'': ''Dziļi aizsargāties nav mana iegriba''
Žuzē Morinju. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham'' galvenais treneris Žuzē Morinju pēc neizšķirta 15. kārtas spēlē pret ''Wolves'' aizstāvējās, ka tā nav viņa iegriba, kad tik bieži speciālista vadītās komandas aizsargājas pie minimāla pārsvara. Portugālis izrādīja vilšanos par rezultātu un parādīto sniegumu uzbrukumā.

Vakar Anglijas Premjerlīgas 15. kārtas izspēle noslēdzās ar ''Tottenham'' neizšķirtu 1:1 viesos pret Vulverhamptonas ''Wandereres''. Jau pirmajā minūtē Žuzē Morinju vadīto komandu vadībā izvirzīja Ndombelē, taču otrajā puslaikā viesi nosēdās aizsardzībā, ļaujot ''Wolves'' pārņemt iniciatīvu. Tas rezultējās izlīdzinājumā panākšanā mača 86. minūtē. Ar 26 punktiem 15 spēlēs ''Tottenham'' ieņem piekto vietu līgā.

Žozē Morinju bieži zināms kā speciālists, kurš spēlē uz rezultātu. Novērots, ka brīžos, kad portugāļu vadītās komandas iegūst minimālu vadību, tās nosēžas aizsardzībā. Pēc spēles konferencē Morinju šādas runas noraidīja: ''Dziļi aizsargāties nav mana vēlme. Futbolisti zina, ko no viņiem pieprasīju puslaika pārtraukumā. Ja nevarēja laukumā parādīt labāku sniegumu, tad nevarēja. Esam vīlušies par rezultātu. Kontrolējām mača gaitu un 89. minūtes varējām iesist otros vārtus, ko neizdarījām. Uzbrukumā bijām pārāk pasīvi, neveidojām bīstamus momentus un, manuprāt, tā ir problēma, raugoties uz priekšu.''

16. kārtas maču ''Tottenham'' aizvadīs 30. decembrī, kad savā laukumā uzņems vienu no turnīra pastarītēm Londonas ''Fulham''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-12-28 16:59, pirms 3 gadiem
Patīk jau patīk Mauram sēdēt autobusā, kurš nolikt vārtu priekšā.