Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Trešās drafta izvēles īpašniece "Hornets" gatava maiņai, lai iegūtu Vaizmenu

Emils Ozerinskis

Trešās drafta izvēles īpašniece "Hornets" gatava maiņai, lai iegūtu Vaizmenu
Džeimss Vaizmens. Foto: AFP/Scanpix

18. novembrī norisināsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju izvēles ceremonija. Šarlotas "Hornets" noskatījusi centra spēlētāju Džeimsu Vaizmenu, kura dēļ gatava veikt arī maiņu.

Šī gada draftā nav viena izteikta favorīta, kā tas bijis daudzus iepriekšējos gadus. Tādēļ gaidāmā jauno spēlētāju izvēles ceremonija solās būt ar pārsteigumiem. Maiklam Džordanam piederošā Šarlotas "Hornets" drafta loterijā laimēja trešo izvēles iespēju. Kā savu galveno mērķi Ziemeļkarolīnas komanda noskatījusi 216 cm garo centra spēlētāju Džeimsu Vaizmenu. Lai gan pirms gada Vaizmens tika uzskatīts par drafta galveno favorītu, taču rekrūtēšanas noteikumu pārkāpumu dēļ basketbolistam ļoti ātri beidzās NCAA studentu basketbola karjera Memfisas universitātē. Šī iemesla dēļ Vaizmens sevi nav parādījis basketbola laukumā jau kopš pagājušā gada izskaņas.

Par spīti Vaizmena īsajai koledžu basketbola karjerai, "Hornets" tieši šajā basketbolistā saskata savu nākotnes zvaigzni ap ko būvēt komandas kodolu. Priekš Maikla Džordana komandas problēma gan ir sekojoša, ar trešo izvēli var gan pietikt, gan nepietikt Vaizmena iegūšanai.

Pirmā izvēle pieder Minesotas "Timberwolves". Savām vajadzībām mežavilki noteikti Vaizmenu neizvēlēsies, jo komandai jau ir sava zvaigzne centra pozīcijā - Karls Tauns. Ja "Timberwolves" paturēs drafta izvēli, ar to varētu tikt nosaukti Lamelo Bola vai Entonija Edvardsa vārdi. Taču nav izslēgta iespēja, ka pirmā drafta izvēle varētu tikt no Minesotas aizmainīta. Vēl lielāks melnais zirdziņš ir otrās izvēles īpašniece Goldensteitas "Warriors", kas medijiem nopludina milzīgu sajūsmu par vairākiem potenciālajiem spēlētājiem, duļķojot ūdeņus citām komandām. "Warriors" nākotnei centra spēlētājs Vaizmens varētu iekļauties, jo izteikta garā spēlētāja Sanfrancisko komandai nav. Taču "Warriors" plāno cīnīties par čempiontitulu, tādēļ komanda varētu aizmainīt otro izvēli pret pieredzējušāku spēlētāju, kas cīņai par titulu dotu ieguldījumu nekavējoties.

Līdz ar to ""Hornets" komanda ir gatava iesaistīties maiņas darījumā un atdot savu trešo izvēli un dot vēl kādu saldinātāju (piemēram savu 32. izvēli), lai nodrošinātu Džeimsa Vaizmena nonākšanu Ziemeļkarolīnā.

Drafta pirmās izvēles

VietaKomanda
1.Timberwolves
2.Warriors
3.Hornets
4.Bulls
5.Cavaliers

  +1 [+] [-]

, 2020-10-28 11:28, pirms 3 gadiem
Hornets sev pamatiigu bedri izraka ar sho pazinjojumu. Ja TWolves ir gudri, tad var izcili izspeeleet kaartis tagad. Miles Bridges + treshaa izveele + 2022 pirmaa raunda izveele pret shii gada pirmo izveeli no T-Wolves. Iespeeja, ka Hornets joprojaam ir vaaji 2022 gadaa ir liela un taapec potenciaali TWolves vareetu dabuut Bates.
Peec tam drafta laikaa TWolves skataas, ja Edwards veel ir pieejams, tad draftee ar 3. numuru. Ja pieejams LaMelo, tad veic mainju ar Knicks, kuri traki grib LaMelo ieguut. Shaa gada astotaa izveele un 2022 pirmaa izveele + Ntilikina, kuru var ielikt blakus DLo; lieliski papildinaas ar savaam prasmeem aizsardziibaa un speeju vadiit saspeeli, kad DLo iet atpuusties. Ar astoto izveeli tad pashi draftee Avdiju, Okoro vai Vasselu. Tad vinjiem buutu 2 zvaigznes, apkaart labi 3&D speeleetaaji, 2 potenciaali izcilas drafta izveeles un jauna super talantiiga komanda.

     [+] [-]

, 2020-10-28 11:44, pirms 3 gadiem
Beh, būvēt komandu ap garo...

     [+] [-]

, 2020-10-28 11:48, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Beh, būvēt komandu ap garo...
Mazie jau viņiem ir,un teorētiski Wiseman varētu būt drošākā izvēle iekš top3..Lai gan tajā pašā laikā pēdējos gados draftējot labus garos no NCCA utt uz NBA nepārnes savus skill setus ļoti labi

     [+] [-]

, 2020-10-28 13:07, pirms 3 gadiem
Jebkurai komandai vajadzētu skriet pēc šitā džeka, jo viņam ir potenciāls būt kā KAT vai Embīds. Ja kāds teiks, ka Lamelo ir labāks - common. Tagad labi garie nemētājās apkārt

     [+] [-]

, 2020-10-28 15:55, pirms 3 gadiem
Goldensteita būs atkal jaudīga.

     [+] [-]

, 2020-10-28 17:19, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Jebkurai komandai vajadzētu skriet pēc šitā džeka, jo viņam ir potenciāls būt kā KAT vai Embīds. Ja kāds teiks, ka Lamelo ir labāks - common. Tagad labi garie nemētājās apkārt
Kāds vēl KAT/Embīda līmenis?