Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Daži spēlētāji Eirolīgā gatavi plēst pakaļu, taču mājās spēlē kā klauni"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis: "Daži spēlētāji Eirolīgā gatavi plēst pakaļu, taču mājās spēlē kā klauni"
Ainars Bagatskis
Foto: www.budivelnyk.ua

"Zaudējums ir tikai un vienīgi mana vaina. Zināms, ka Ukrainā izveidojusies ļoti bīstama un pat laba līga, taču ne visi spēlētāji to sapratuši. Šobrīd neko neteikšu un nedarīšu. Vajag nomierināties," piedzīvojot otro zaudējumu Superlīgā, Kijevas "Budivelnik" galvenais treneris Ainars Bagatskis atzīst, ka sasteigti lēmumi nepalīdzēs uzlabot situāciju un iesaka ieturēt diplomātisku pauzi.

Svētdien, 27. oktobrī, “celtnieki” mājas spēlē zaudēja Ukrainas čempionāta pusfinālistiem Ļvivas “Halychyna” ar rezultātu 77:81. Viesi no Galīcijas pēdējās divdesmit sekundēs iemeta piecus no sešiem soda metieniem, kamēr kijevieši spēja atbildēt tikai ar trīs Jāņa Strēlnieka trāpījumiem. Zaudējums valsts čempionus izstūmis ārpus “play-off” zonas, bet nākamajos mēnešos vienlaikus jāturpina spēlēt gan Eirolīgā, gan Superlīgā.

Artūrs Drozdovs, "Budivelnik" kapteinis

“Ko lai saka? Bijām pelnījuši zaudēt. Ļāvām viesiem justies kā mājās. Nesavāktas bumbas uzbrukumā un muļķīgas kļūdas – tā viss sākās. Neparādījām pat 50% mūsu potenciāla. Centīsimies tikt skaidrībā, analizēsim. Tagad daudz nepateikšu, smagi.”

Ainars Bagatskis, "Budivelnik" galvenais treneris

“Grūti kaut ko pateikt. Mums atkal radušās problēmas pēc labas spēles (Maskavā). Ir grūtības ar koncentrēšanos, motivāciju un laukumā to var redzēt. Ja pirmajā ceturtdaļā atļaujam Politehnikai savākt desmit atlēkušās bumbas, otrajā ceturtdaļā vēl, viņiem ir 2-3 reizes vairāk iespēju izmest. Tas atspoguļojas aizsardzībā – sākas piezīmes, garāmgājieni. Ja nevaram savākt bumbu, pretiniekam parādās iespēja un viņš to izmanto.

Vārdos mums visi ir gatavi, taču laukumā izgāja pilnīgi savādāki cilvēki. Daži domā tikai par savu statistiku – ir punktu mednieki. Izdarīsim secinājumus. Pats briesmīgākais, ka esam atļāvuši sajust citām Superlīgas komandām, ka pret mums var spēlēt. Protams, var attaisnoties, ka visiem Eirokausu dalībniekiem nāksies saskarties ar grūtībām. “Galatasaray” zaudēja, (Južnijas) “Himik” vakar zaudēja (Krivojrogā), mēs zaudējām šodien. Viss sākas no tā, ka pret mums nedēļu gatavojas kā uz izšķirošo spēli. Ja esi gatavs tikai vārdos, uzreiz rodas problēmas. Visu jāpierāda laukumā. Atzīstu, ka visa atbildība par spēlētāju atlasi gulstas uz mani. Spriežot pēc visa, ar dažu labu izvēli esmu kļūdījies. Tā ir tikai un vienīgi mana vaina.

Lēmumus nebalstīšu uz emocijām. Tiem, kuri uzvilkuši “Budivelnik” kreklu, jābūt par to lepniem. Jālepojas, ka viņi pārstāv klubu Eiropā. Tas rada iespēju paaugstināt savu vērtību. No pirmās dienas saku, ka jāspēlē arī Ukrainā. Taču nē! Mums ir spēlētāji, kuri Eirolīgā plēš pakaļu, bet mājās uzvedas kā klauni. Pārsteidzīgu lēmumu nebūs. Jānomierinās.”

Kopvērtējums 27. oktobrī

#KomandaU-Z
1Doņecka2-0
2Ļviva2-1
3Krivojroga2-1
4Južnija2-1
5Ivanofrankivska2-1
6Zaporižje2-1
7Nikolajeva1-1
8Mariupole1-1
---
9Dņipropetrovska1-1
10Čerkasi1-1
11Budivelnik1-2
12Odesa1-2
13Kyiv1-4
14Dņiprodzeržinska0-2

Izmantotie resursi:
Багатскис: "В некоторых игроках я, видимо,...

     [+] [-]

, 2013-10-28 08:58, pirms 11 gadiem
interesanti, kā tas teiciens krievu valodā skan?

     [+] [-]

, 2013-10-28 09:20, pirms 11 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: interesanti, kā tas teiciens krievu valodā skan?
Rvut žopu

     [+] [-]

, 2013-10-28 11:40, pirms 11 gadiem
Droši vien tomēr "rvut zadņicu"

Meža_briesmonis rakstīja: interesanti, kā tas teiciens krievu valodā skan?

     [+] [-]

, 2013-10-28 14:43, pirms 11 gadiem
qwyx rakstīja: Rvut žopu
Rakstā skan rvut #opu. Kā rakstīja kāds komentētājs, sastāva izvēle esot bijusi pilnībā uz Bagiju, tāpēc vairāki zaudējumi var sašūpot viņa pozīciju kā treneri. Cerams ka līdz tam neaizies!