Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lada" divas reizes atspēlējas, bet zaudē papildlaikā

"Lada" divas reizes atspēlējas, bet zaudē papildlaikā
"Lada" galvenais treneris Artis Ābols
Foto: www.hclada.ru

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē piedzīvoja Toljati "Lada", kas savā laukumā papildlaikā piekāpās Ufas "Salavat Yulaev" ar 2:3. Aizsargs Kristaps Sotnieks nespēlēja arī šodien.

Pirms šīs spēles Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā ‘’Lada’’ ieņēma priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē ar deviņiem punktiem pēc 15 spēlēm. Divas dienas atpakaļ komanda no Toljati izcīnīja pirmo uzvaru septembrī, papildlaikā pārspējot „Sochi” ar 2:1, kas ļāva „Lada” pārtraukt desmit zaudējumu sēriju. Nedēļu atpakaļ ‘’Lada’’ viceprezidents Dmitrijs Šļahtins paziņoja, ka treneru korpusam ir vēl trīs-četras spēles, lai uzlabotu situāciju. Trīs mači jau ir aizvadīti, tajos iegūti divi punkti, „Lada” vairs nav pēdējā komanda Austrumos, taču „Yugra”, kas šodien paziņoja par galvenā trenera Igora Zaharkina atbrīvošanu, ir nospēlējusi par vienu spēli mazāk.

Šodien "Lada" aizvadīja mājas spēli pret Ufas "Salavat Yulaev". Pirmos vārtus guva viesi – otrajā periodā Vjačeslavas Soloduhins pielika nūju Filipa Larsena uzmetienam no zilās līnijas un pāradresēja ripu vārtos – 0:1. „Lada” paspēja atspēlēties līdz pārtraukumam – pretuzbrukums beidzās ar Kirila Kapustina piespēli no aizvārtes un Ņikitas Filatova precīzu metienu – 1:1. Trešajā trešdaļā Igors Makarovs no trešā piegājiena iestūma ripu vārtos – 1:2, taču jau pēc minūtes Kirils Djakovs panāca izlīdzinājumu – 2:2. Laba iespēja izraut uzvaru bija Jegoram Babenko, taču ripa trāpīja pa vārtu stabu.

Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet papildlaikā Artjoms Fjodorovs saņēma piespēli iemetiena aplī un uzreiz meta – 2:3, „Salavat Yulaev” izmantoja visus trīs vairākumus šajā spēlē. Trešo maču pēc kārtas Kristaps Sotnieks palika ārpus pieteikuma, pēdējo reizi aizsargs manīts laukumā 22. septembrī pret „Ak Bars”. Šosezon Sotnieks aizvadījis 13 spēles, guvis divus vārtus un nopelnījis lietderības koeficientu -1.

Citā spēlē Magņitogorskas „Metallurg” tikai pēcspēles metienu sērijā pārspēja Ņizņekamskas „Neftekhimik” ar 3:2.

KHL spēles, 28. septembris

SpēleRezultāts
Metallurg – Neftekhimik3:2 PM
Lada – Salavat Yulaev2:3 PL

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...