Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim rezultatīva piespēle un uzvara pret Galviņu

Agris Suveizda

Bārtulim rezultatīva piespēle un uzvara pret Galviņu
Oskars Bārtulis
Foto: hcdonbass.com

Šovakar Kontinentālajā hokeja līgā noslēgušās trīs no četrām spēlēm. Divu Latvijas aizsargu duelī Oskara Bārtuļa Doņeckas "Donbass" savā laukumā ar rezultātu 2:0 pieveica Gunta Galviņa Hantimansijskas "Yugra". Bārtulis rezultatīvi asistēja otro vārtu guvumā.

Doņeckā pēc pirmajām divām trešdaļām rezultāta tablo joprojām vēstīja par divām nullēm. "Donbass" neizmantoja četrus vairākumus, toties pirmais "Yugra" vairākums trešās trešdaļas ievadā jau pēc 15 sekundēm noslēdzās ar pirmo precīzo metienu šovakar. Tiesa, nevis "Donbass", bet gan pašas 'Yugra" vārtos - Maksims Jakuceņa pārtvēra ripu pie savas zilās līnijas, bet pēc viņa piespēles rezultātu atklāja Klejs Vilsons (1:0).

Pēc nepilnām septiņām minūtēm "Donbass" dubultoja pārsvaru. Pēc Jevgēņija Dadonova metiena ripa atleca pie Oskara Bārtuļa, kurš meta no zilās līnijas. Pēc viņa metiena ripa nokļuva pie jau pieminētā Jakuceņas, kurš to raidīja teju tukšos vārtos - 2:0. "Yugra" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs, bet "Donbass" ar 16 punktiem desmit spēlēs Rietumu konferencē pakāpās uz sesto vietu. "Yugra" ar 12 punktiem deviņās spēlēs Austrumu konferencē ir astotajā pozīcijā.

Oskars Bārtulis kopā ar Oļegu Piganoviču darbojās otrajā aizsargu pārī, uz ledus bija 20 minūtes un 38 sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja savu trešo (1+2) rezultativitātes punktu šosezon. Guntis Galviņš otrajā pārī spēlēja kopā ar Alekseju Pepeļajevu, laukumā bija 15 minūtes un 49 sekundes un izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Citā spēlē Minskas "Dinamo" izcīnīja tikai otro uzvaru sezonas deviņās spēlēs un pārtrauca piecu zaudējumu sēriju. Baltkrievijas komanda savā laukumā pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist" - 2:0. Savukārt Omskas "Avangard" nenoturēja pārsvaru izbraukumā pret Maskavas "Spartak" un piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas - 2:3 bullīšos. Trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Zagrebas "Medveščak", kas mājās ar 3:2 pārtrauca Astanas "Barys piecu uzvaru sēriju.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-28 20:07, pirms 11 gadiem
medveščaks izskatās ka varētu turpināt savu uzvaru sēriju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-28 21:00, pirms 11 gadiem
Pretēji cerētajam, pilnīgi visās spēlēs rietumu konferences komandas sasita austrumu sāncenses... mums tabula sāk blīvēties...

     [+] [-]

, 2013-09-28 21:29, pirms 11 gadiem
trakais_v25 rakstīja: te nu bija Bārtulis un NHL
Zini,ja kādu pagaidām tieši saistu ar NHL,tas ir tikai un vienīgi Girgensons!