Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Hāse otro gadu pēc kārtas uzvar Kicbīlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hāse otro gadu pēc kārtas uzvar Kicbīlē
Robins Hāse
Foto: AP/Scanpix

Tāpat kā pirms gada, arī šoreiz Kicbīles (Austrija) ATP "World Tour 250" turnīrs uz māla seguma noslēdzies ar Nīderlandes tenisista Robina Hāses uzvaru.

Ar trešo numuru izliktais Hāse finālā trīs setos ar 6:7(2), 6:3, 6:2 pieveica turnīra pirmo numuru Filipu Kolšraiberu. Vācietis ar fināla sasniegšanu nopelnīja sev debiju ranga Top 20.

Interesanti, ka jau rīt abiem jāspēlē Londonas olimpiādē uz zāliena seguma. Kolšraibreram pret Blažu Kavčiču, bet Hāsem pret Rišāru Gaskē. Labi, ka finālu izdevās pabeigt šodien. Spēle vienubrīd tika pārtraukta lietus dēļ.

25 gadus vecais Hāse abus karjeras titulus izcīnījis tieši Kicbīlē, šajā Austrijas pilsētā uzvarot arī pērn. Robinam izdevies aizstāvēt 250 ranga punktus un iegūt 64 700 eiro prēmiju, bet Kolšraibers saņems 150 punktus un 34 080 eiro.

Kicbīlē startēja arī Latvijas pirmais numurs Ernests Gulbis, kurš pārvarēja vienu kārtu – 2:6, 7:5, 6:1 uzvara pret austrieti Andreasu Haideru-Maureru un zaudējums pret brazīlieti Rožeriu Dutru Silvu – 4:6, 4:6.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home