Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Par lielu kautiņu MLB spēlē diskvalificēti 12 spēlētāji un treneri

Rolands Eliņš

Par lielu kautiņu MLB spēlē diskvalificēti 12 spēlētāji un treneri
Foto: AP/Scanpix

"Major League Baseball" vadība paziņojusi, ka piespriež dažāda garuma diskvalifikācijas 12 personām, kuras pirmdienas spēlē bija iesaistītas kautiņā starp Losandželosas "Angels" un Sietlas "Mariners" komandām.

• Naktī uz pirmdienu spēlē starp "Angelrs" un "Mariners" komandām izcēlās liels konflikts. Abas komandas bija tikušās arī dienu iepriekš, un arī tad neiztika bez sīkākiem konfliktiem, taču nākamajā mačā viss pārauga gluži vienkārši kautiņā.

• "Angels" spēlētājs Endrjū Voncs izpildīja spēcīgu metienu, un bumbiņa lidoja pretinieka spēlētāja galvas virzienā. Abas komandas tika brīdinātas atturēties no turpmākām provokācijām, taču Voncs pēc brīža izpildīja līdzīgu metienu, trāpot "Mariners" spēlētājam Džesem Vinkeram.

• Vinkers devās skaidroties pie "Angels" rezervistu soliņa, Losandželosas spēlētāji nāca viņam pretim un sākās sitienu apmaiņa. Nākamajā brīdī "Mariners" spēlētāji jau skrēja pāri laukumam, lai iesaistītos plašā kautiņā.

• Tas beidzās pēc vairākām minūtēm un aizkavēja spēli par 20 minūtēm. No spēles tika izraidītas astoņas personas.

• Šonakt MLB pieņēma lēmumu piešķirt 12 diskvalifikācijas. Vissmagāko sodu saņēma "Angels" pagaidu treneris Fils Nevins, kurš bija izvēlējies sūtīt laukumā Voncu, negaidīti nomainot savu sākumsastāva spēlētāju Hosē Svaresu. Nevins pats medijiem noliedza, ka būtu sūtījis Voncu laukumā ar mērķi provocēt pretinieku spēlētājus.

• Vinkeram savukārt tika septiņu spēļu diskvalifikācija, viņa komandas biedram Džeipī Krofordam būs jāizlaiž piecas spēles, kamēr Voncam ir trīs spēļu diskvalifikācija. Piecu spēļu diskvalifikācija piespriesta arī "Angels" spēlētājam Entonijam Rendonam, kurš savainojuma dēļ šosezon gan tāpat nevar spēlēt, taču papildus diskvalifikācijai viņš arī nedrīkstēs atrasties uz komandas soliņa nākamajās septiņās spēlēs.

• "Angels" ar 35 uzvarām 75 spēlēs ieņem trešo vietu Amerikas Līgas Rietumu divīzijā, kamēr "Mariners" ar 34 uzvarām ir vienu vietu zemāk.

• MLB sezona turpināsies līdz oktobra sākumam. MLB spēles tiešraidēs piedāvā Viaplay platforma.

     [+] [-]

, 2022-06-28 11:26, pirms 2 gadiem
Cerams tā būs mācība ka nedrīkst metāties ar kulakšiem

  -1 [+] [-]

, 2022-06-28 12:02, pirms 2 gadiem
masveida kautiņš bez neviena izdarīta sitiena...

     [+] [-]

, 2022-06-28 15:34, pirms 2 gadiem
Gatis rakstīja: masveida kautiņš bez neviena izdarīta sitiena...
brilles nopērc vai apmeklē acu ārstu