Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Prometey" savainojuma dēļ zaudē vienu no līderiem Kenediju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Prometey" savainojuma dēļ zaudē vienu no līderiem Kenediju
Dīdžejs Kenedijs. Foto: prometeybc.com

Rīgā bāzētā Ukrainas basketbola kluba "Prometey" galvenais treneris Ronens Ginzburgs atklājis, ka komandas līderim Dīdžejam Kenedijam savainojuma dēļ šī sezona varētu būt galā.

Dīdžejs Kenedijs cieta ceturtdaļfināla sērijas pret "Viimsi/Sportland" pirmajā spēlē, saduroties ar Ronaldu Zaķi un savainojot ceļgalu. Tādējādi Kenedijs laukumā pavadīja tikai astoņas minūtes un guva divus punktus.

"Tās mums ir sliktas, sliktas, sliktas ziņas. Kenedijs – tie nav tikai punkti, bet arī attieksme pret darbu, agresivitāte laukumā, aizsardzība. Tas mums ir liels zaudējums," pauda Ronens Ginzburgs. Galvenais treneris sacīja, ka vēl nav par 100% pārliecināts par to, vai Kenedijam sezona ir beigusies. "To mēs uzzināsim pēc pāris dienām."

Latvijas un Igaunijas līgas sezonā Kenedijs 28 mačos izcēlies ar vidēji 9,0 punktiem, 4,6 atlēkušajām bumbām un 2,7 piespēlēm.

Rīt "Prometey" aizvadīs ULEB Eirokausa mājas spēli pret Venēcijas "Umana Reyer", bet aprīļa vidū sāksies izslēgšanas spēles. Ukrainas klubs ar 13-4 bilanci ir savas grupas vadībā, bet Kenedijs uz Eiropas skatuves visos mačos devies starta pieciniekā un iekrājis 10,7 punktus, 5,2 atlēkušās bumbas un 3,7 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://prometeybc.com/en/novosti/r...