Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārlails: "Zaions - saspēles vadītāja meistarība apvienojumā ar Šaka spēku"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kārlails: "Zaions - saspēles vadītāja meistarība apvienojumā ar Šaka spēku"
Zaions Viljamsons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Dalasas “Mavericks”, nespēlējot Kristapam Porziņģim un Lukam Dončičam, piedzīvoja zaudējumu pret Ņūorleānas “Pelicans”. Pretinieku rindās 38 punktus iemeta Zaions Viljamsons, un “Mavericks” galvenais treneris Riks Kārlails nezināja, kā viņu apturēt.

“Viņš ir netipisks spēks un lielisks basketbolists. Nākamajā reizē mums jāizdomā kas labāks. Taču - viņš tā izrēķinās ar visiem. Mums bija pāris labas aizsardzības pret viņu, bet viņš ir zvērs,” pēc 103:112 zaudējuma teica Riks Kārlails. Beigās Ņūorleānas “Pelicans” veica izrāvienu. Pēdējās trīs minūtēs tika gūti 14 punktus, un Zaions Viljamsons vai nu iemeta pats, vai atdeva rezultatīvu piespēli.

“Viņš ir liels izaicinājums gan aizsardzībā spēlējošajiem, gan tiesnešiem. Viņš dodas laukumā un veido sadursmes. Viņš ir Šakilam O’Nīlam līdzvērtīgs dabas spēks ar saspēles vadītāja meistarības līmeni,” teica Kārlails. Viljamsons 18 no saviem 38 punktiem guva ar soda metieniem.

“Gribu izvēlēties labāko risinājumu, kas palīdzēs mūsu komandai uzvarēt,” pēc mača teica Zaions. “Reizēm ir jāapzinās, kad mest un kad nemest. Kad atdot piespēli un kad neatdot. Tas ir tieši tik vienkārši.

“Ir jābūt ļoti drosmīgam, lai nostātos viņam priekšā un ļautos sabradāšanai, jo viņš virsū triecas ar lielu ātrumu,” teica Kārlails. “Viņš nav nekāds vilciens Amtrak, bet gan ātrvilciens Acela. Tas, kurš nekad neapstājas. Bez nekādām pieturām, taisnā ceļā aizbrauc līdz Ņujorkai. Tas ir cita veida piedzīvojums.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2021-03-28 15:05, pirms 3 gadiem
Būtu garais bijis, Zaions noteikti dabūtu pāris blokus

  -2 [+] [-]

, 2021-03-28 15:35, pirms 3 gadiem
Tas nav rasisms - baltajam trenerim saukt melno par zvēru?!

     [+] [-]

, 2021-03-28 20:37, pirms 3 gadiem
ja viņš teica 'beast', tad iebildumu nebūs vai to nedzirdēs