Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Futbola superzvaigzne Keins vēlas izmēģināt spēkus NFL

Rolands Eliņš

Futbola superzvaigzne Keins vēlas izmēģināt spēkus NFL
Harijs Keins. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Anglijas futbola izlases kapteinis Harijs Keins intervijā ESPN atklāja savu sapni kādreiz uzspēlēt amerikāņu futbola līgā NFL. Viņš šo mērķi uzskata par pilnībā reālu, tiesa, tikai pēc vairākiem gadiem.

„Mana vēlme uzspēlēt NFL ir īsta,” sacīja Harijs Keins. „Tā ir lieta, ko es pēc desmit vai 12 gadiem noteikti centīšos piepildīt.”

Keinam šobrīd ir 25 gadi un viņš pārstāv Premjerlīgas klubu „Tottenham”, kuras rindās šosezon guvis 20 vārtus. Savukārt 2018. gada Pasaules kausā Keins kļuva par labāko vārtu guvēju. Viņa vārds tiek piesaukts dažādās transfēru baumās.

„Ja kādam sanāk spēlēt Premjerlīgā un Pasaules kausā, bet pēc tam viņš tiek NFL, vai tad viņš netiktu uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem sportistiem?” vaicāja Keins.

Keins jau ilgāku laiku nav slēpis savu aizraušanos ar NFL un sauc sevi par Jaunanglijas „Patriots” fanu. Viņš nesen Atlantā satika savu elku Tomu Breidiju, kurš aizvedis „Patriots” līdz sešām „Super Bowl” uzvarām.

„Man ar Breidiju bijuši līdzīgi karjeras ceļi – par mūsu spējām šaubījās, redzot, ka tīri atlētiskajā ziņā mēs nepiederam pie labākajiem pasaulē,” teica Keins. „Daudzi cilvēki nedomāja, ka Breidijs būs pietiekami labs, lai spēlētu NFL, nemaz nerunājot par kļūšanu par visu laiku labāko. Un viņa piemērs bija tas, kas iedvesmoja mani savā karjeras sākumā.”

Keins amerikāņu futbolā vēlētos spēlēt kā sitējs (kicker), un šajā pozīcijā viņš varētu izmantot savas klasiskā futbola dotības. „Ar vienu aci skatos šajā virzienā, taču šobrīd koncentrējos futbolam. Apmēram pēc desmit gadiem varēšu sākt koncentrēties uz NFL.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 19:46, pirms 5 gadiem
Smieklīgi, nav viņš Roberto Karlos nekāds.

     [+] [-]

, 2019-03-28 20:38, pirms 5 gadiem
pēc 10-12 gadiem viņš būs vecs pensionārs, pie lielajiem NFL līgumiem jamēģina tikt kamēr vēl ir formā.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 21:07, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: pēc 10-12 gadiem viņš būs vecs pensionārs, pie lielajiem NFL līgumiem jamēģina tikt kamēr vēl ir formā.
Pričom te lielie līgumi?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 21:13, pirms 5 gadiem
M8archa rakstīja: Smieklīgi, nav viņš Roberto Karlos nekāds.
Eh tas izcilais brīvsitiens ar monstruālo bumbas iegriešanu