Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" izcīna otro uzvaru cīņā par piekto vietu

Jānis Pārums

"Jūrmalas Sports" izcīna otro uzvaru cīņā par piekto vietu
Māris Grēberis (Jūrmalas Sports)
Foto: Ritvars Raits

SynotTip handbola Virslīgas turnīrā par 5. līdz 7. vietu šovakar otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja "Jūrmalas Sports", kas savā laukumā ar 34:29 pārspēja Vaiņodes komandu.

Jūrmalnieki pēc Rolanda Ivanova metiena atklāja spēles rezultātu, bet neilgi pēc tam Ainārs Pāvils un Rihards Plūme izvirzīja vadībā Vaiņodi. Tiesa, mājinieki ātri vien vadību atguva un 13.minūtes sākumā Raitis Narme panāca jau +5 Jūrmalai – 9:4. Vēlāk tieši Narme jūrmalniekiem ieguva sešu vārtu pārsvaru (16:10), bet pirmo puslaiku "Jūrmalas Sports" noslēdza ar 17:13.

Otro puslaiku laukuma saimnieki iesāka ar izrāvienu 5:1, kas ļāva pārsvaru dubultot – 22:14. Vēlāk Vaiņodei uz īsu brīdi izdevās dažus vārtus atspēlēt, taču jūrmalnieki nodemonstrēja pietiekami saturīgu sniegumu, lai drošu pārsvaru noturētu un izcīnītu uzvaru. Otrais panākums divās spēlēs – 34:29.

Uzvarētāju labā deviņus vārtus guva Māris Grēberis (attēlā), bet astoņus pievienoja Rolands Ivanovs. Savukārt Vaiņodes rindās rezultatīvākais ar 11 vārtiem bija Ainārs Pāvils.

Otrais panākums Jūrmalai turnīrā par 5. līdz 7. vietu nodrošinājis pirmo pozīciju pēc pirmā apļa un pietuvinājis piektajai pozīcijai. Jūrmalnieki nākamo spēli aizvadīs 9.aprīlī, kad savā laukumā uzņems ASK/LSPA (pirmajā aplī – 26:25), bet dienu iepriekš armijnieki viesosies Vaiņodē.

SynotTip handbola Virslīga. Par 5. – 7.vietu

Jūrmalas Sports – Vaiņode 34:29 (17:13)
Jūrmalas Sports: Grēberis 9, Ivanovs 8/1, Narme 5, Zvejnieks 3, Korzāns 3/1, Kupčs 2, Gulbis 2, Gramsts 1, Pusbarnieks 1.
Vaiņode: A. Pāvils 11, O. Pāvils 7/2, Vaitkus 4, R. Plūme 4, Taujēns 2, Davidenko 1.

Izslēgšanas spēles
Turnīra tabulas
Rezultatīvākie spēlētāji

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv