Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' un ''Chelsea'' pamatlaika izskaņā tiek FA kausa 1/4 finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mančestras ''United'' un ''Chelsea'' pamatlaika izskaņā tiek FA kausa 1/4 finālā
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa astotdaļfinālos uzvaras pamatlaika izskaņā izrāva gan Mančestras ''United'', gan Londonas ''Chelsea'', sasniedzot ceturtdaļfinālu.

• Londonas ''Chelsea'' mača gaitā nonāca iedzinējos pret Čempionāta klubu Līdsas ''United'', taču prata atspēlēties un izrāva uzvaru 90. minūtē – 3:2.

• Mateo Džozefs viesus izvirzīja vadībā jau astotajā minūtē, tomēr puslaika turpinājumā Nikolasa Džeksona un Mihailo Mudrika goli ļāva priekšā nonākt ''Stamford Bridge'' stadiona saimniekiem.

• Džozefs 59. minūtē nokārtoja dubli un izlīdzināja, bet dueli no uzvarētāja noskaidrošanas atlikšanas uz pagarinājumu izglāba Konors Galahers, kurš pamatlaika pēdējā minūtē atnesa uzvaru londoniešiem.

• Līdsas talantam Džozefam tie bija pirmie divi vārti pieaugušo komandas rindās.

• Pagājušajā sezonā ''Chelsea'' no FA kausa izstājās trešajā kārtā, kad ar 0:4 atzina Mančestras ''City'' pārākumu.

• Uzvaru pamatlaika izskaņā izrāva arī Mančestras ''United'', viesos minimāli uzveicot Notingemas ''Forest'' – 1:0.

• Abas komandas spēlēja gana atklātu futbolu, tiekot pie vairākām labām iespējām, kas gan palika neizmantotas.

• 89. minūtē pēc Brunu Fernandiša centrējuma brazīlietis Kazemiru izrāva uzvaru mančestriešiem.

• Divu citu Premjerlīgas klubu duelī Vulverhemptonas ''Wanderers'', pateicoties Mario Leminas otrajā minūtē gūtajiem vārtiem, no FA kausa izslēdza Braitonu – 1:0.

• Jirgena Klopa trenētā Liverpūle atpūtināja vairākus pamatsastāva spēlētājus, savā laukumā ar 3:0 pārspējot Čempionāta klubu ''Southampton''.

• Uzvaras vārtus 44. minūtē guva 18 gadus vecais akadēmijas audzēknis Luijs Kumāss, kuram tā bija debija pieaugušo komand. Otrajā puslaikā ''Liverpool'' panākumu ar diviem vārtiem apdrošināja cits tīnis Džeidens Danns.

FA kauss, astotdaļfināli

PārisRezultātsPārisRezultāts
Coventry – Maidstone5:0Luton – Man. City2:6
Blackburn – Newcastle1:2 (3:4 p.s.s.)Bournemouth – Leicester0:1 P
Chelsea – Leeds3:2Liverpool – Southampton3:0
Nottingham – Man. United0:1Wolves – Brighton1:0

     [+] [-]

, 2024-02-29 00:08, pirms 3 mēnešiem
...ej, tu nost!...bērni ievelk Liverpool nākošajā kārtā...un jāspēlē būs pret ManUtd...man šis drusku atgādina MU zelta laikus, kad komandā ienāca Bekhems u.c. tīņi...kaut kas līdzīgs patreiz notiek ar Liverpool!

     [+] [-]

, 2024-02-29 10:20, pirms 3 mēnešiem
Kad sapņo,piever acis..kad Klopss bus prom,berni vairs nevilks.

     [+] [-]

, 2024-02-29 11:35, pirms 3 mēnešiem
Brīnums, ka neviens nepiemin to situāciju ar Kazemiro golu, kur līzīgu golu svētdien neieskaitīja Van Daikam. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka to spēlētāju, kurš sedza Van Daiku tika nobloķēts, bet šajā gadījumā tas spēlētājs, kurš bija cīņā ar Varānu nebija pat tuvu Kazemiro, tā kā gols pareizi tika ieskaitīts.

     [+] [-]

, 2024-02-29 11:46, pirms 3 mēnešiem
dakots rakstīja: ...ej, tu nost!...bērni ievelk Liverpool nākošajā kārtā...un jāspēlē būs pret ManUtd...man šis drusku atgādina MU zelta laikus, kad komandā ienāca Bekhems u.c. tīņi...kaut kas līdzīgs patreiz notiek ar Liverpool!
Tāds uzplaiksinījums jums tur ir parādījies, tas gan, bet nu domāju līdz MU zelta jauniešiem vēl tālu.