Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertānam spēle pret Bostonu, Hjūstona mēģinās pārtraukt melno joslu

Rolands Eliņš

Bertānam spēle pret Bostonu, Hjūstona mēģinās pārtraukt melno joslu
Dāvis Bertāns. Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā otro spēli divās dienās aizvadīs Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" vienība, tiekoties ar Bostonas "Celtics", kamēr Rodiona Kuruca "Rockets" komandai gaidāms mačs pret Memfisu. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā Teodors Bļugers kopā ar "Penguins" aizvadīs otro spēli divās dienās, pusnaktī sākot maču pret "Islanders".

Dāvis Bertāns vakarnakt atgriezās "Wizards" sastāvā, darot to pēc vienas spēles izlaišanas. Bertānam spēle izdevās veiksmīga, iemetot piecus tālmetienus pret Minesotu, kā arī atzīmējoties ar lielisku epizodi, kad viņš tika pie "slam dunk" pēc sava neprecīzā tālmetiena, pats savācot atlēkušo bumbu. Bertāns kopumā iemeta 19 punktus, kas bija viņa otra rezultatīvākā spēle februārī.

Šonakt "Wizards" un Bertāns turpinās savu veiksmīgo posmu pret "Celtics", cenšoties izcīnīt astoto uzvaru deviņās spēlēs. Abas komandas novērtējamas kā komandas, kuras sezonas pirmajā pusē spēlējušas pieticīgāk nekā gaidīts, un arī "Celtics" šo maču sagaidīs ar negatīvu uzvaru bilanci (16-17), tiesa, Bostona savā laukumā spēlējusi ar labiem panākumiem (14 spēlēs deviņas uzvaras). Bostonai varētu nespēlēt Džeilens Brauns, kurš "Celtics" komandā ir ļoti svarīgs spēlētājs, bet pēc piektdienas uzvaras pār "Pacers", kurā viņš nospēlēja 37 minūtes, Braunam ir problēmas ar ceļgalu.

"Wizards" spēle sāksies 2:00 naktī, bet stundu vēlāk mačs sāksies starp "Rockets" un "Grizzlies" komandām. Abas komandas šobrīd ir ārpus izslēgšanas spēļu zonas Rietumu konferencē, turklāt Hjūstonai šonakt būs uzdevums izvairīties no 11. zaudējuma pēc kārtas. Hjūstonas uzvaru sērija janvāra izskaņā tagad ir palikusi tālā pagātnē, un iepriekšējie trīs zaudējumi visi bijuši pārliecinoši, ar vismaz desmit punktu starpību zaudējot Toronto, Klīvlendai un Čikāgai.

Rodiona Kuruca spēles laiks Hjūstonā joprojām ir neregulārs un neliels. Februārī viņš laukumā devies septiņās spēlēs, tikai vienā no tām nospēlējot vairāk par desmit minūtēm. Kurucs februārī kopā iemeta deviņus punktus un nevienā spēlē netika pie vairāk nekā diviem metieniem no spēles.

Savukārt Nacionālajā hokeja līgā otrā spēle divās dienās paredzēta Teodoram Bļugeram, kurš šosezon joprojām nav izlaidis nevienu spēli. Viņa pārstāvētā "Penguins" vēlreiz cīnīsies pret "Islanders", ko vakar pārspēja ar 4:3, izšķirošos vārtus iemetot papildlaikā. Bļugera komanda turnīra tabulā gan tāpat ir nedaudz zemāk nekā Ņujorka, atpaliekot par vienu punktu, taču šovakar to varēs labot.

Spēle paredzēta arī Kolumbusas "Blue Jackets", kas jau šovakar 22:00 cīnīsies pret Nešvilas "Predators". Kolumbusa zaudējusi četrās spēlēs pēc kārtas, taču no šīs bedres izrāpties jāmēģina bez latviešu vārtsargu palīdzības – Elvis Merzļikins savainojuma dēļ šobrīd ir ārpus sastāva, bet Matīss Kivlenieks ir kopā ar AHL komandu. Kivleniekam šovakar bija paredzēta AHL spēle, taču neilgi pirms sākuma tā tikusi pārcelta Covid-19 protokola dēļ.

NBA spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Bucks-Clippers22:30Celtics-Wizards2:00
Raptors-BullsPārceltaPistons-Knicks3:00
Rockets-Grizzlies3:00Lakers – Warriors3:00
Heat – Hawks3:00Timberwolves – Suns4:00
Kings – Hornets5:00

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Rangers – Bruins19:00Sabres – Flyers22:00
Predators – Blue Jackets22:00Devils – Capitals22:00
Islanders – Penguins0:00Blackhawks-Red Wings

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-02-28 18:10, pirms 3 gadiem
Hjūstonai taču ir 10 zāģu sērija šobrīd. Izlabo, autor!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-28 18:36, pirms 3 gadiem
Žēl, ka b2b nebija otrādi (Bostona vispirms, Wolves pēc tam) bet nu jebkurā gadījumā baigi derētu šito paņemt. Tik maz to uzvaru pret tiešajiem konkurentiem, tātad pēc tam jāatstrādā divreiz smagāk.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-28 18:55, pirms 3 gadiem
Dāvim novēlu šonakt labi samest metienus un Rodionam tikt laukuma pret lāčiem.

     [+] [-]

, 2021-02-28 22:18, pirms 3 gadiem
Žēl Rodi. Divas sezonas nomestas zemē. Labākie gadi pavadīti deldējot soliņu, faktiski bez spēļu prakses un iespējas kaut ko attīstīt savās iemaņās.

     [+] [-]

, 2021-03-01 00:15, pirms 3 gadiem
Dāvis gan jau nespēlēs

  +1 [+] [-]

, 2021-03-01 01:12, pirms 3 gadiem
Draugu pulkā gaidam spēli, drīz jau sāksies!
Šodien Dāvis riktīgi metīs!

     [+] [-]

, 2021-03-01 02:52, pirms 3 gadiem
Sākums labs
Roka nedreb