Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīls: "Mans mērķis nav katrā spēlē gūt 50 punktus, vēlos uzvarēt"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Bīls: "Mans mērķis nav katrā spēlē gūt 50 punktus, vēlos uzvarēt"
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu kārtējo zaudējumu piedzīvoja Vašingtonas "Wizards", kas ar rezultātu 106:124 piekāpās Ņūorleānas "Pelicans". Bredlijs Bīls guva 47 punktus, tomēr ar to nepietika, lai izcīnītu uzvaru. Dāvis Bertāns šajā spēlē nepiedalījās.

"Katrā mačā cenšos spēlēt ar maksimālu atdevi. Mans mērķis nav katru reizi gūt 50 punktus, vēlos izcīnīt uzvaras," sacīja "Wizards" līderis Bredlijs Bīls. Vašingtona zaudējusi desmit spēles, kurā katrā no tām Bīls guvis vismaz 40 punktus. Šī ir garākā šāda veida sērija NBA vēsturē. "Tas nav vienkārši. Visi vēlamies uzvarēt, arī es. Tāpēc šeit esmu. Gribu izcīnīt panākumus ar Vašingtonu. Manuprāt, šī ir vieta, kur varu to paveikt," par neveiksmīgo sezonas sākumu sacīja Bīls.

Savukārt ESPN apskatnieks Stīvens A. Smits izteicās šādi: "Bīls ir zvaigzne. Viņš ir pelnījis daudz vairāk nekā šobrīd iegūst no Vašingtonas. "Wizards" aizvada ļoti sliktu sezonu, pirmkārt, aizsardzības problēmu dēļ." Basketbola eksperts vērsās pie ASV galvaspilsētas kluba vadības: "Bredlijs ir lielisks spēlētājs, jums nepieciešams viņu aizmainīt."

Šobrīd Vašingtonas "Wizards" ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē ar trim uzvarām un 11 zaudējumiem. Nākamā spēle gaidāma pret Atlantas "Hawks". Bīls šajā sezonā vidēji izcēlies ar 35.4 punktiem, 5.3 atlēkušajām bumbām un 4.9 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...
https://fadeawayworld.net/2021/01/2...
https://sportacentrs.com/basketbols...

Slēpts komentārs: Skudriniekss

     [+] [-]

, 2021-01-28 17:33, pirms 3 gadiem
Dieva vārds, šito vajag slovēņu ruksītim Lukam blakus nolikt un KP dot prom uz Vašingtonu. Mavs, Luka un tupais Džims Kerijs to būtu pelnījuši.

  +4 [+] [-]

, 2021-01-28 17:55, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tā īsti nesaprotama loģika - ja komandai ir vērtīgs spēlētājs, kurš efektīvi darbojas, kādēļ viņu būtu jāmaina projām? Drīzāk jāmaina projām sliņķi un slaisti, kuri darbojas ne tik efektīvi, un viņu vietā jaunus censoņus. Pie tam pats spēlētājs saka, ka vēlas gūt panākumus ar Vašingtonu.
Māc ziņkārība.
Kāpēc tev teksti vienmēr ir boldā? Tu jūties pārāks pār citiem? Vai kas par lietu?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-28 18:40, pirms 3 gadiem
KANDESA rakstīja: Māc ziņkārība.
Kāpēc tev teksti vienmēr ir boldā? Tu jūties pārāks pār citiem? Vai kas par lietu?
Nav nekāda noslēpuma. Nejūtos ne pārāks, ne kā. Iemesls ir tāds, ka ir kādi 4-5 cilvēki, kuri šajā portālā principiāli lasa tikai manus komentārus. Lai viņiem būtu vieglāk atrast, pastāv noruna, ka izceļu rakstīto boldā, tā vienkārši ir ērtāk atrast.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-28 19:07, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Nav nekāda noslēpuma. Nejūtos ne pārāks, ne kā. Iemesls ir tāds, ka ir kādi 4-5 cilvēki, kuri šajā portālā principiāli lasa tikai manus komentārus. Lai viņiem būtu vieglāk atrast, pastāv noruna, ka izceļu rakstīto boldā, tā vienkārši ir ērtāk atrast.
ej nu ej, ko tu lej!
es kaut kā atceros, ka pirms pāris gadiem tu forumā "uzbrauci" hokeja ekspertam Miņina kungam un vēl vienam "īpašajam" portāla lietotājam, ka viņu komentāri ir vienmēr izcelti boldā, un paziņoji, ka esi līdzvērtīgs viņiem, tāpēc turpmāk savus postus vienmēr boldēsi.

     [+] [-]

, 2021-01-29 15:55, pirms 3 gadiem
Ruuchons rakstīja: ej nu ej, ko tu lej!
es kaut kā atceros, ka pirms pāris gadiem tu forumā "uzbrauci" hokeja ekspertam Miņina kungam un vēl vienam "īpašajam" portāla lietotājam, ka viņu komentāri ir vienmēr izcelti boldā, un paziņoji, ka esi līdzvērtīgs viņiem, tāpēc turpmāk savus postus vienmēr boldēsi. Lai vai kāda ir vēsture, bet diez ko gudri tas neizskatās.