Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Ņiživija un Cipuļa "Lev" atspēlējas no 0:3 un uzvar "Severstal"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ņiživija un Cipuļa "Lev" atspēlējas no 0:3 un uzvar "Severstal"
Mārtiņš Cipulis
Foto: levpraha.cz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Oskara Bārtuļa "Donbass" izbraukumā pieveica Artūra Kuldas "Sibir" komandu (5:2). Abas mūsu hokejistu vienības saglabā vietas play-off zonā. Savukārt tikmēr Edgara Masaļska "Yugra" izbraukumā atzina "Salavat Julajev" pārākumu (4:5) un neizmantoja izdevību pakāpties uz astoto vietu.

Bārtuļa un Kuldas duelī uzvar pirmais

Pirmais periods aizritēja ar mājinieku pārsvaru, tomēr vārtus guva viesi no Ukrainas rūpniecības pilsētas (0:1). Otrajā trešdaļā risinājās līdzvērtīga spēkošanās, un tas atspoguļojās arī uz tablo – abas vienības guva pa diviem vārtiem: vispirms divreiz rezultatīvi meta mājinieki, bet pēc tam ar diviem precīziem raidījumiem atbildēja viesi (2:3). Trešo periodu aktīvāk iesāka novosibirskieši, tomēr savas iespējas viņi neizmantoja. Savukārt 54. minūtē doņeckieši realizēja skaitlisko vairākumu, bet pēc divām minūtēm mājinieku cerībām tika pielikts punkts (2:5). Visus piecus "Donbass" vārtus guva otrā maiņa (Kagarlickis - Robitails - Kašpars).

Artūrs Kulda spēlēja 24 minūtes un 11 sekundes, kas bija lielākais rādītājs no laukumā izgājušajiem šajā mačā. Mūsu aizsargs pa vārtiem meta trīs reizes, nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-2). "Sibir" ar 47 spēlēs izcīnītiem 73 punktiem KHL Austrumu konferencē saglabā septīto vietu. Ja regulārā sezona noslēgtos šobrīd, tad play-off pirmajā kārtā "Sibir" būtu jāspēlē ar Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas "Ak Bars".

Oskars Bārtulis spēlēja 19 minūtes un 1 sekundi, kas bija ceturtais lielākais rādītājs savā komandā. Mūsu aizsargs pa vārtiem meta vienu reizi, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+2). "Donbass" ar 48 spēlēs izcīnītiem 65 punktiem KHL Rietumu konferencē nostiprina astoto vietu. Ja regulārā sezona noslēgtos šobrīd, tad play-off pirmajā kārtā "Donbass" sacenstos ar līgas līdervienību Sanktpēterburgas SKA.

"Yugra" bez Masaļska zaudē Ufā

Līdzvērtīgā un rezultatīvā mačā ufieši no 6. minūtes visu laiku atradās vadībā. Hantimansijskieši vairākkārt sadeldēja rezultāta starpību, tomēr panākt vismaz neizšķiru nespēja (4:5).

Šajā mačā Edgars Masaļskis sēdēja uz rezervistu soliņa, jo vārtus sargāja viņa kolēģis Birjukovs. "Yugra" ar 48 spēlēs izcīnītiem 65 punktiem KHL Austrumu konferencē paliek devītajā vietā, par vienu punktu atpaliekot no kārotā astoņnieka.

Rēdliha "Loko" trešā uzvara pēc kārtas, panākums arī Pujacam, jubilāram Dārziņam - zaudējums

Pie trešās uzvaras pēc kārtas tika Jaroslavļas "Lokomotiv", kas ar latviešu uzbrucēju Miķeli Rēdlihu sastāvā mājās apspēlēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" - 2:1. Jaroslavļas labā uzvaras vārtus guva Stafans Kronvals aptuveni otrās trešdaļas viducī. Mača izskaņā viesi vēl mēģināja atgūties, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet tas neizdevās. Tā bija "Loko" trešā uzvara pēc kārtas, un komanda saglabā drošas pozīcijas Rietumu konferences četriniekā.

Rēdlihs spēlēja pirmajā maiņā kopā ar Aleksandru Čerņikovu un Juriju Petrovu. Miķelis laukumā bija 20 ar pusi minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un noteikumus nepārkāpa.

Pie panākuma tika arī aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard", kas viesos ar 4:1 sakāva Ņižņekamskas "Neftekhimik". Mājinieki otrās trešdaļas ievadā pirmie izvirzījās vadībā, bet nākamo septiņu minūšu laikā Omska jau bija panākusi vadības maiņu. Beigās uzvara izcīnīta pārliecinoši. Pujacs spēlēja otrajā aizsargu pārī, laukumā pabija 20 minūtes un 21 sekundi, pa vārtiem gan nemeta, bet pēdējā trešdaļā tika pie divām soda minūtēm.

Tikmēr Kazaņā vietējā "Ak Bars" uzņēma Astanas "Barys". Mājinieki rindās otrajā maiņā spēlēja šodien 28. dzimšanas dienu atzīmējošais latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš. Kazaņieši pirmie izvirzījās vadībā, otrās trešdaļas sākumā nonāca iedzinējos (1:2), vidū - izlīdzināja (2:2), bet turpinājumā - zaudēja. Iļja Solarjovs atguva vadību Astanai, kas četras minūtes pirms beigām tika nostiprināta - Kazaņa zaudēja ar 2:4.

Dārziņš uz ledus bija 11 minūtes un 35 sekundes, pa vārtiem meta trīs reizes (katrā trešdaļā pa vienai), bet pie noraidījumiem netika. "Ak Bars" ar 95 punktiem saglabā otro vietu Austrumu konferences tabulā.

Podziņam piespēle "Vityaz" uzvarā, panākums arī Znarokam

Uzbrucējs Ainārs Podziņš, pārstāvot Čehovas "Vityaz", atdeva rezultatīvu piespēli, sekmējot komandas uzvaru pār Jekaterinburgas "Avtomobilist" - 2:1. Podziņš spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā, laukumā pavadīja 16 minūtes un 47 sekundes, pa vārtiem nemeta, toties asistēja "Vityaz" otro vārtu guvumā. Podziņam tā bija trešā piespēle Čehovas rindās, tāpat uzbrucējs guvis vienus vārtus astoņās aizvadītajās spēlēs.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dynamo" ar rezultātu 2:1 pēcspēles metienos apspēlēja Magņitogorskas "Metallurg". "Dynamo" panāca izlīdzinājumu divas minūtes pirms pamatlaika beigām, bet papildlaikā uzvarētājs netika noskaidrots. Uzvaras vārtus pēcspēles metienos guva Jakubs Petružaleks.

"Lev" atspēlējas no 0:3 un pieveic "Severstal"

Aleksandra Ņiživija un Mārtiņa Cipuļa pārstāvētā Prāgas "Lev" mājās pēc nepilnām 17 spēlētām minūtēm bija nonākusi iedzinējos ar 0:3. Spēles turpinājums izvērtās pilnīgi pretējs - pakaļdzīšanos uzsāka Jiri Novotnijs otrās trešdaļas 22. minūtē, bet noslēdza Mihals Repiks pēdējās trešdaļas piektajā minūtē, panākot 4:4. Brīdi vēlāk divu vārtu autor Repiks jau nonāca piespēlētāja lomā, un vārda brālis Birners pirmo reizi izvirzīja vadībā mājinieci - 5:4. Izskaņā nelīdzēja arī vārtsarga nomaiņa, un "Lev" izcīnīja skaistu uzvaru.

Normunda Sējēja sastādītās komandas labā divus vārtus guva Mihals Repiks, bet zaudētājiem ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Jevgēņijs Ketovs.

Aleksandrs Ņiživijs un Mārtiņš Cipulis spēlēja pirmajā maiņā kopā ar Jiri Novotniju. Saša uz ledus bija septiņas ar pusi minūtes, bet Cipulis - gandrīz deviņas (8:50). Ņiživijs pa vārtiem nemeta ne reizi, Cipulis - reizi. Abi palika bez soda minūtēm.

Maču Prāgā apkalpoja divi tiesneši no Latvijas - galvenais soģis Eduards Odiņš un līnijtiesnesis Juris Balodis.

Izmantotie resursi:
khl.ru

1 2 36 komentāri

 +12 [+] [-]

, 2013-01-28 16:25, pirms 11 gadiem
Ģinama, Ciska, Dumbass. Jūliuss to izdarīs atkal!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +22 [+] [-]

, 2013-01-28 16:58, pirms 11 gadiem
Peter Bondra rakstīja: Bārtulis nav nemaz tik seksīgs čalis - mati atkāpušies, drīz pavisam izkritīs.
Vai gejiem nav savi portāli?

P.S. Ja esi meitene, tad atvainojos.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-28 17:04, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Vai gejiem nav savi portāli?

P.S. Ja esi meitene, tad atvainojos.
Hahahahhaha

  +6 [+] [-]

, 2013-01-28 17:24, pirms 11 gadiem
pēdējais teikums labs!

Šajā mačā Edgars Masaļskis sēdēja uz rezervistu soliņa, jo vārtus sargāja viņa kolēģis Birjukovs. "Yugra" ar 48 spēlēs izcīnītiem 65 punktiem KHL Austrumu konferencē paliek astotajā vietā, par vienu punktu atpaliekot no kārotā astoņnieka.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2013-01-28 17:39, pirms 11 gadiem
Donbass varoni Robitale un Kaspar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-28 18:04, pirms 11 gadiem
M I K U C I S rakstīja: pēdējais teikums labs!

Šajā mačā Edgars Masaļskis sēdēja uz rezervistu soliņa, jo vārtus sargāja viņa kolēģis Birjukovs. "Yugra" ar 48 spēlēs izcīnītiem 65 punktiem KHL Austrumu konferencē paliek astotajā vietā, par vienu punktu atpaliekot no kārotā astoņnieka.

Izmantotie resursi:
khl.ru
kHl.RU speciāli raksta par Edgaru.

  +5 [+] [-]

, 2013-01-28 18:27, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: KHL playoff bez Šuplera nav playoff
Tā patiešām izskatās, visas savas komandas Šuplers ir ievedis PO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-28 19:45, pirms 11 gadiem
Podziņam piespele

 +12 [+] [-]

, 2013-01-28 20:00, pirms 11 gadiem
Apsveicam Lauri dzimšanas dienā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 20:02, pirms 11 gadiem
Sinner.aka.Scuba rakstīja: Podziņam piespele
p...h pa kr..vu

  +3 [+] [-]

, 2013-01-28 20:02, pirms 11 gadiem
Pogam piespēle
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 20:19, pirms 11 gadiem
Kur tie gadi, jau 28, tikko vēl ar Miķelīti un Bērziņ Armandu lika savas pirmās bankas izlases rindās
Daudz laimes, ej uz kausu, ja laiž.. ja nelaiž, tad arī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-01-28 21:24, pirms 11 gadiem
nesaprotu, kāpēc šeit par to sīko krieveli vēl raksta..

  +3 [+] [-]

, 2013-01-28 21:29, pirms 11 gadiem
Poga labs 4 punkti 8 spēlēs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-28 22:31, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Podziņš no mūsu leģionāriem spēlē rezultatīvi - puspunkts spēlē
pēc tām visām odisejām ar izlasēm Podziņš točno nav "mūsu"...

  +3 [+] [-]

, 2013-01-28 22:37, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: pēc tām visām odisejām ar izlasēm Podziņš točno nav "mūsu"...
Tak liec čalim mieru, viņš tad vēl bija jauns un dumjš. Padomdevēju daudz, viens saka tā, otrs tā, trešais vēl kaut kā savādāk.
Turklāt šķiet, ka Puče rakstīja, ka RD ģērbtuvēs toreiz visi, Ozo ieskaitot esot teikuši lai Poga cīnās par vietu RUS izlasē.

 +13 [+] [-]

, 2013-01-28 22:43, pirms 11 gadiem
kā Ņiževijs ar Cipuli var spelēt tik maz pirmajā maiņā ? tur kautkas nav tīrs

  -1 [+] [-]

, 2013-01-28 22:43, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Tak liec čalim mieru, viņš tad vēl bija jauns un dumjš. Padomdevēju daudz, viens saka tā, otrs tā, trešais vēl kaut kā savādāk.
Turklāt šķiet, ka Puče rakstīja, ka RD ģērbtuvēs toreiz visi, Ozo ieskaitot esot teikuši lai Poga cīnās par vietu RUS izlasē.
jā, jā - tagad jau ir vecs onkulis ar bārdu...

Nu beidz - puisim tad bija 18 vai 19 gadi - vecums, kad laiks pašam pieņemt lēmumus un domāt ar savu galvu (un būt atbildīgam par savu rīcību!) - a Tu runā tā, it kā viņam tolaik būtu bijis 12 bet ne vairāk...

     [+] [-]

, 2013-01-28 22:45, pirms 11 gadiem
krisicc rakstīja: kā Ņiževijs ar Cipuli var spelēt tik maz pirmajā maiņā ? tur kautkas nav tīrs
tika pieteikti 1. maiņā. Droši vien, pie 0:3 sāka rotēt maiņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 22:56, pirms 11 gadiem
KarstgalvisLaur4a rakstīja: Jà mès zinam,ka Lev spèlè,tàdas personas kà A.Nizijivs un M.Cipulis,nav tak jauzsver tas,bet ar neko shie nav izcèlushies!
starp citu, prātīga pieeja. Varbūt tā vietā labāk pieminēt tos, kas šodien guvuši rez. punktus - piemēram, K.Tambijevu vai A.Ozoliņu.

     [+] [-]

, 2013-01-28 22:59, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: starp citu, prātīga pieeja. Varbūt tā vietā labāk pieminēt tos, kas šodien guvuši rez. punktus - piemēram, K.Tambijevu vai A.Ozoliņu.
Viņu līgas neatbilst autoru kvalifikācijai.
Didzis ar kaut kur 3-4 dienas nozudis, klusē.

     [+] [-]

, 2013-01-28 23:07, pirms 11 gadiem
mjaaa, graujoš virsraksts...

  +5 [+] [-]

, 2013-01-29 01:33, pirms 11 gadiem
Kā var nospēlēt mazāk par 10 minūtēm un būt 1. maiņā????

     [+] [-]

, 2013-01-29 08:22, pirms 11 gadiem
Varētu pieminēt arī F. Ozoliņu un V. Lejaspēteri, kuri abi spēlē Basku rollerhokeja 4. līgas klubā "Xirio Arrano Mar". V. Lejaspēterim katrā spēlē ir ne mazāk par 3+4, bet F. Ozoliņam ir labākais +/- koeficients līgā +125. Ikdienā F. Ozoliņš gana iatas Pirenejos, bet V. Lejaspēteris ir tirdzniecības aģents (specializējas uz bulciņām)

     [+] [-]

, 2013-01-29 09:21, pirms 11 gadiem
AlsPug rakstīja: Kā var nospēlēt mazāk par 10 minūtēm un būt 1. maiņā????
Un pa vārtiem nemeta!!!
1 2 36 komentāri