Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens pēc 44+17 un zaudējuma: "Mans sniegums varēja būt labāks"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hārdens pēc 44+17 un zaudējuma: "Mans sniegums varēja būt labāks"
Džeimss Hārdens. Foto: Steph Chambers/AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" līderis Džeimss Hārdens pēc šajā naktī pagarinājumā zaudētajā spēlē (126:128) pret Portlendas "Trail Blazers" un tajā iemestajiem 44 punktiem un atdotajām 17 rezultatīvajām piespēlēm piezemēti komentējis sevis parādīto sniegumu.

Sešus tālmetienus (no 13 mēģinājumiem) realizējušais Hārdens komentēja: "Spēle [man] izvērtās "normāla". Es pieļāvu pārāk daudz kļūdu [četras - aut. piez.] Pirmoreiz šosezon vienā spēlē laukumā pavadīju vairāk par 40 minūtēm, un, protams, varu atzīt, ka mans sniegums un fiziskā kondīcija varēja būt krietni labāka, bet kopumā mačs neizvērtās slikti."

"Domāju, ka paši ļāvām viņiem ["Trail Blazers"] mūs panākt un apsteigt," komentēja viens no līgas labākajiem spēlētājiem uzbrukumā. Jāatzīmē, ka "Rockets" vienībai šā mača gaitā piederēja 16 punktu pārsvars (55:39), tomēr līdz trešās ceturtdaļas vidum hjūstonieši to pamanījās izsēt, nelielu iniciatīvu tobrīd pārņemot Portlendai.

Pagarinājuma pēdējā minūtē laukumā bija vērojams "Trail Blazers" līderu Makkoluma un Deimiana Lilarda, kā arī "Rockets" snaipera Džeimsa Hārdena šovs. Hārdens pēdējās 40 sekundēs divreiz trāpīja sarežģītus tālmetienus, savukārt Lilards atbildēja ar efektīgu caurgājienu, bet Makkolums 6,3 sekundes līdz finālsirēnai grozā raidīja uzvaras trejaci, tādējādi izcīnot Portlendai pirmo uzvaru šosezon.

Jāatzīmē, ka Džeimss Hārdens komandas nometnē ieradās tikai neilgi pirms oficiālās sezonas sākuma, vienības gatavošanos regulārajam turnīram aizēnojot ar dažādiem skandāliem, kuros tika iesaistīti arī citi "Rockets" spēlētāji.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/nba/story/_...

     [+] [-]

, 2020-12-27 12:32, pirms 3 gadiem
Talantu nenoēdīsi.