Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim piespēle, bet Dārziņa "Ak Bars" kļūst par Austrumu līdervienību

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtulim piespēle, bet Dārziņa "Ak Bars" kļūst par Austrumu līdervienību
Lauris Dārziņš (pa labi) saņem norādes
Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas izbraukuma spēlē Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" papildlaikā pieveica Ņižņekamskas "Neftehimik" (3:2). Savukārt citā mačā Oskara Bārtuļa pārstāvētais Doņeckas "Donbass" izbraukumā piekāpās Minskas "Dinamo" (3:1).

Ņižņekamskas "Neftehimik" - Kazaņas "Ak Bars"

Mača pirmajā trešdaļā viesiem no Kazaņas bija pārsvars, un 17. minūtē to izdevās panākt arī uz tablo (0:1). Otrajā periodā spēle izlīdzinājās, un arī rezultāts kļuva vienāds: 22. minūtē 1:1, bet 34. minūtē jau 2:2. Pēdējās trešdaļas pirmajā pusē vairāk uzbruka viesi, savukārt otrajā daļā spēle kļuva uzmanīga, un rezultāts palika iepriekšējais (2:2). Papildlaikā aktīvāki bija mājinieki, tomēr pusotru minūti pirms finālsvilpes kazaņieši izdarīja savu pirmo metienu, un tas izrādījās precīzs (2:3).

Lauris Dārziņš laukumā pavadīja 12 minūtes un 30 sekundes. Latviešu uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet rezultativitātes punktus neguva. Dārziņš 20 mačos guvis 8 punktus (2+6), un viņš ir trešais rezultatīvākais Latvijas leģionārs KHL.

Kazaņas "Ak Bars" ar 38 spēlēs izcīnītiem 77 punktiem pakāpjas uz KHL Austrumu konferences 1. vietu.

Minskas "Dinamo" - Doņeckas "Donbass"

Mača pirmajā trešdaļā bīstamu momentu bija maz, tomēr savas nedaudzās iespējas krietni labāk realizēja mājinieki (2:0). Otrais periods bija līdzīgs pirmajam, un atkal mājiniekiem sekmējās labāk (3:0). Pēdējā periodā turpinājās līdzīga spēkošanās, un 13400 skatītāju klātbūtnē mājinieki neiesēdās aizsardzībā, bija aktīvi un spēja pārliecinoši nosargāt uzvaru. 69 sekundes pirms mača beigām viesi no Doņeckas izmantoja Bārtuļa piespēli un realizēja skaitlisko vairākumu, bet tas bija arī viss (3:1).

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 21 minūtes un 34 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks savā komandā. Latviešu aizsargs izdarīja divus metienus pa vārtiem, un asistēja komandas vienīgo vārtu guvumā, kā arī nopelnīja divas soda minūtes. Bārtulis 26 mačos sakrājis piecus punktus (3+2) un ir otrajā vietā līgā pēc nopelnītajām soda minūtēm.

Doņeckas "Donbass" ar 39 spēlēs izcīnītiem 52 punktiem saglabā septīto vietu KHL Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2012-12-27 20:09, pirms 11 gadiem
Oskars šodien agresīvs- divi metieni un viena piespēle!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-12-27 20:21, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: Bārtuli drīz atlaidīs, šams vairāk soda minūtes pelna nekā punktus vāc!
Te arī parādās Latvijas izlases līmenis.
Ģinamka lejas galā.
Bārtulis - švaki.
Dārziņš - švaki.
Sprukts-švaki.
Rēdlihs-ļoti švaki.
Bet viņi visi kopā - kaut cik normāli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-27 21:05, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: Nesmīdini, 3 spēles pēc kārtas uz nulles, kā teikt no katra pa spējām.
Mēs taču visi zinam ka Lauris un Miķelis nav nekādi džoberi un spēlēt prot, nu un ka nav punktu. Sprukts ir Sprukts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-27 23:35, pirms 11 gadiem
ar aizsargiem tacu ir normali Kulda, Bartulis, Pujacs dara savu darbu, dazas speles labak dazas sliktak, bet no KHL fona ara nekrit

Dārziņš, Sprukts, Rēdlihs piekritu citos klubos svaki sanak, bet saliekot kopa vini tomer ir izlases pirmais trijnieks, ka ari vinus atkal apvienojot zem Dinamo karoga, butu labaki par legionariem un nebrinos ka vini nakosgad bus kopa Riga, jo krievi saprot ka parvertejusi un kratisies vala
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja