Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņu slavē komandas biedri un mediji

Andrejs Siliņš

Biedriņu slavē komandas biedri un mediji
Andris Biedriņš
Foto: AP/Scanpix

Pēc Goldensteitas "Warriors" ceturtdien aizvadītās spēles Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) pret Jūtas "Jazz" komandas biedri un vietējie mediji slavē latviešu centra spēlētāju Andri Biedriņu, kurš sasniedza labāko sezonas rādītāju atlēkušajās bumbās - 12.

"Warriors" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 94:83, bet Andrim Biedriņam, iespējams, veiksmīgākais mačs šajā sezonā. Tā kā Festuss Ezeli nekādi netika galā ar Ala Džefersona neitralizēšanu, jau spēles sākumā treneris Marks Džeksons laukumā sūtīja latviešu centru Biedriņu.

Andris, kurš vasarā trenējas kopā ar "Jazz" centru Džefersonu, trenera cerības attaisnoja pilnībā - Džefersons gan savāca "double-double" (18+10), taču Biedriņa darbība savā laukuma galā bija teicama, gan spēlējot pret Džefersonu, gan palīdzot partneriem un izcīnot atlēkušās bumbas. 12 izcīnītās bumbas ir sezonas labākais rādītājs Andrim.

"Ja būtu spēles bumba (labākā spēlētāja balva), tā noteikti pienāktos Biedriņam," savu komandas biedru uzslavēja aizsargs Džerets Džeks. Labus vārdus sacīja arī spēka uzbrucējs Deivids Lī: "Andris šonakt spēlēja neticami. Vienmēr, kad mums vajadzēja izcīnīt svarīgu atlēkušo bumbu, viņš to paveica. Esmu ļoti lepns par to, ka viņš joprojām ir gatavs."

Treneris Džeksons Biedriņu uzslavēja netieši: "Mūsu puiši lieliski sekoja spēles plānam, rūpīgi attiecoties pret bumbu un neļaujot Jūtai dominēt groza apakšā un cīņā par bumbām."

Csnbayarea.com apskatnieks Džimijs Spensers raksta: "Bija daudz simboliski momentu, kas liecināja par "Warriors" identitātes maiņu. Džerets Džeks devās taisni virsū "Jazz" centram Enesam Kanteram, Stefans Karijs nekaunīgi meta un piespēlēja. Un, protams, "neuztraucieties - es par visu parūpēšos" sniegums no Andra Biedriņa.[..] Biedriņš pierādīja savu vērtību. Ar pieredzi sedzot Džefersonu un palīdzot citiem, viņš bija galvenais "Warriors" aizsardzības interjera dizaineris."

"San Francisco Chronicle" apskatnieks Rastijs Simonss savā blogā atzīmē Biedriņam glaimojošo statistiku: ""Warriors" uzvarējuši septiņās spēlēs, kad Biedriņš vismaz deviņas bumbas. Viņš savāca septiņas jau pirmajā ceturtdaļā - tas ir "Warriors" rekords šosezon vienā ceturtdaļā izcīnīto bumbu skaita ziņā."

"Golden State Of Mind" Andrim piešķir "Warriors Wonder" ("Warriors" brīnums - no angļu val.) atzinību: "Vai ir vēl jautājumi? Varu tikai atkārtot Džeretu Džeku, Deividu Lī un "CSNBayArea" kolēģus. Andris Biedriņš aizvadīja lielisku spēli. Ierobežotā spēle slaikā šosezon viņš klusām kļuvis par solīdu atlēkušo bumbu vācēju. Šonakt viņš pārsniedza savu vidējo rādītāju 36 minūtēs...spēlējot vien 19. Viņa aizsardzība bija izcila."

NBCSports.com sadaļā "ProBasketballTalk" rindkopā par "Warriors" panākumu tiek īpaši atzīmēts Biedriņa devums: "Goldensteitā tā tagad notiek - Andris Biedriņš var iesaistīties spēlē, nospēlēt "atslēgas" minūtes, noturēt Džefersonu realitātē (18 punkti) un būt sirds vēl vienam "Warriors" panākumam izbraukumā. Viņi vienkārši turpina atrast savu ceļu uz uzvarām."

MercuryNews.com raksta: "Marks Džeksons izspēlēja vēl vienu kārti: Andris Biedriņš. Viņš nospēlēja 19 minūtes, savācot 12 bumbas zem groziem. Viņš aizpildīja "Warriors" groza apakšu. Limitējuši "Jazz" spēku [zem groziem], "Warriors" izmantoja savu pārākumu ārējā līnijā.[..] Andra sniegums bija liels iemesls tam, kāpēc "Jazz" meta vien ar 38,6% precizitāti."

Andra sniegumu atzīmē arī Jūtas portāls Deseretnews.com: "Goldensteitas Andris Biedriņš, kurš vidēji izcīna 2,9 atlēkušās bumbas, bija ļoti aktīvs un ietekmējošs, savācot 12 bumbas vien 19 minūtēs."

 +18 [+] [-]

, 2012-12-27 20:07, pirms 11 gadiem
Tas, ka Biedriņš ir aizsardzības centrs NBA ir labi zināms fakts, bet žēl, ka ne komandai, ne pašam nav vairs ticība par uzbrukuma dotumiem. Atceros DD streak un spēles izlasē, nekur jau tas nav zudis, bet jāļauj saņemties un sev noticēt.

 +11 [+] [-]

, 2012-12-27 20:07, pirms 11 gadiem
redz kaa - tas ir ka mazs piliens svaiga uudens lielaa kanalizacijas peljkjee.. bet vienalga patiikami.

 +15 [+] [-]

, 2012-12-27 20:08, pirms 11 gadiem
vēl tik pat daudz punktus un vispār būs skaisti. bet vēl skaistāk būs, ja redzēsim tevi izlases kreklā.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-27 20:11, pirms 11 gadiem
Būtu viņam lielāks spēles laiks,būtu atpakaļ vecais Andris!

 +18 [+] [-]

, 2012-12-27 20:11, pirms 11 gadiem
cerams ka Biedrs šos vērtējumus un komentārus izlasīs un tas viņu motivēs uz nākošajām spēlē.

  +7 [+] [-]

, 2012-12-27 20:27, pirms 11 gadiem
pēc katras spēles šādus vārdus!

  +5 [+] [-]

, 2012-12-27 20:28, pirms 11 gadiem
Biedriņš the best cerams ka ta veiksies ari turpmak
Slēpts komentārs: sengo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-12-27 20:37, pirms 11 gadiem
ļoti viņam šie vardi ir vajadzīgi ,jo viņš bija pazudis ! cerams būs atpakaļ!!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-27 20:38, pirms 11 gadiem
aizsardzībā jau viņš nekad nav bijis slikts, turpretī uzbrukumā viņam 1 pret 1 ar mugur pret grozu ar nekad nav bijis trumpis (japiestrādā pie māņkustībām vairāk un jātrenē āķa metiens) tad jau ari būs lielaka uzticība........ Cerams, ka andris tagad nedomās, ka beidzot var vienu paņemt.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-12-27 21:02, pirms 11 gadiem
cerams ka tas sniegums buus ilgterminaa,nevis isterminaa
Slēpts komentārs: thcpuika

  -1 [+] [-]

, 2012-12-27 22:21, pirms 11 gadiem
Nevajag jau uzreiz parspilet, PASLAVEJA, nu un ok, jo tadu sniegumu ir jaaraada KATRU VAI KATRU OTRO speeli! Tad jau bus ari double-double kaa parasta paradiba.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-27 23:33, pirms 11 gadiem
Priecē tas, ka šosezon ir bijušas vēl dažas spēles, kad viņu paslavē un pienesums komandai tiešām ir acīmredzams, bet es pats negaidītu, tagad no Biedriņa šādu statistiku ne katrā otrajā, ne pat katrā piektajā spēle, jo pirmkārt treneris viņam uzticas ar vārdiem vairāk nekā darbiem, otrkārt Biedriņam joprojām vecā problēma ar ātri sakrātajām piezīmēm.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-27 23:35, pirms 11 gadiem
tomssk8 rakstīja: Tas, ka Biedriņš ir aizsardzības centrs NBA ir labi zināms fakts, bet žēl, ka ne komandai, ne pašam nav vairs ticība par uzbrukuma dotumiem. Atceros DD streak un spēles izlasē, nekur jau tas nav zudis, bet jāļauj saņemties un sev noticēt.
Es domāju, ka viņam atgriežas ticība. Kopš tā drausmīgā Air Ball, kad viņš tika izsvilpts pats savā arēnā, nemaz nerunājot, ka tika norakstīts jau pirms sezonas sākuma, viņam, ir augusi pārliecība. Reāli saprata, ka zemāk vairs nav kur, vēl šķībāk aizmest sodu nav iespējams.

Nākamajā spēlē, skatītāju ovāciju pavadīts, iemeta abus sodus un atdzima. Kopš tās spēles vienmēr uzbrukumā ir prasījis bumbu un ar savu aktivitāti krāj bumbas zem groziem un blokus

     [+] [-]

, 2012-12-27 23:42, pirms 11 gadiem
pieprasijis bumbu, kura, raksturigi Warriors, nenonāk pie centra.
Lai gan var jau ari saprast, spele iet, vieta konferencē- laba, neviens vairs vinjus neuzskata par "NBA laughing stock". Kapec tad kko mainit?!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 01:02, pirms 11 gadiem
Malacis!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 01:33, pirms 11 gadiem
Tikai pozitīvus vārdus varu teikt par AB!

Bet raksts ir tiešām drausmīgs! Google translate!

     [+] [-]

, 2012-12-28 21:05, pirms 11 gadiem
sengo rakstīja: Nahren jāraksta par sportistiem , kas atsaka izlase . Viņi nav mūsējie ! Lai kuļās pa savu mīļo muļķu zemi - Amēriku
Vienmēr fascinē šādi komentāri no cilvēkiem, kas citus sauc par nodevējiem ar saviem komentāriem parādīdami, ka paši ir daudz reizes sliktāki.

     [+] [-]

, 2012-12-31 16:20, pirms 11 gadiem
Komandas stratēģijā Andris tiek izmantots šādi un kamēr tas nes rezultātu diez vai viņš tiks pie punktu gūšanas.