Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Obradovičs: "Cienu VEF, taču šodien viņi neparādīja savu spēli"

Rolands Eliņš

Obradovičs: "Cienu VEF, taču šodien viņi neparādīja savu spēli"
Saša Obradovičs
Foto: Lokobasket.com

„VEF Rīga” galvenais treneris Jānis Gailītis pēc smagā zaudējuma ”Lokomotiv-Kuban” atzina, ka komanda nav izrādījusies gatava šai spēlei, kamēr pretinieku treneris Saša Obradovičs norādīja, ka šādu spēles gaitu nav paredzējis.

„Apsveicu „Lokomotiv Kuban” ar uzvaru,” pēcspēles uzrunā sacīja Jānis Gailītis. „Mēs ļoti slikti iesākām spēli, kamēr pretiniekos varēja redzēt produkīvos treniņos pavadītu nedēļu. Varēja redzēt viņu enerģiju, varēja redzēt, ka jaunajam trenerim ir jaunas idejas, ko spēlētāji laukumā realizēja. Pretinieki ļoti labi spēlēja gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, spēlēja patiešām komandas basketbolu. Savukārt mums sastāvā nebija viena no līderiem (Armanda Šķēles), tāpat arī citi spēlētāji bija ar traumām. Izrādījās, ka neesam gatavi.”

Savukārt Krasnodaras komandas galvenais treneris Saša Obradovičs, kurš savulaik kā spēlētājs trīsreiz kļuvis par Eiropas čempionu, pauda pārsteigumu par tik pārliecinošu uzvaru: „Teikšu godīgi – pat negaidīju, ka viss izvērsīsies šādi. Esmu priecīgs par uzvaru un veidu, kādā mums izdevās uzvarēt.”

„Mūsu komanda nospēlēja ļoti enerģiski abos laukuma galos,” turpināja Obradovičs. „Liekas, ka sanāca līdzjutējiem interesants un skatāms mačs, kuri bija patīkami vērot. Varēja gan pamanīt, ka mums pietrūkst pāris spēlētāju no ierastā sastāva, taču visi, kas šodien izgāja laukumā, nospēlēja tīri labi.”

„Es cienu VEF, taču šodien viņi nespēja parādīt savu spēli,” par Rīgas komandu izteicās Obradovičs. „Mums izdevās viņus apturēt, pat Jāni Blūmu. Viņš gan tik un tā sameta 23 punktus, taču visu laiku bija spiests izdarīt metienus no neparocīgām pozīcijām.”

Izmantotie resursi:
Трехочковый блицкриг в Краснодаре | VTB United...