Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Dāmu biatlons pārcelts, rīt Esterzundā divas sacensības

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šodien paredzētās 15 kilometru sacensības klasikā dāmām Pasaules biatlona kausa izcīņas 1. posma ietvaros nenotiks. Nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ sacensības pārceltas uz rītdienu.

Šīs dienas 15 kilometru klasikas pārcelšanas iemesls ir triviāls - slikti laika apstākļi. Esterzundā līst lietus un ir 15 m/s liels vējš. Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) amatpersona Francs Bergers sacīja: "Drošības apstākļu dēļ sacensības ir pārceltas. Tās pārceltas uz rītdienu."

Dāmu sacensības pārceltas uz rītdienu jeb ceturtdienu plkst.14:15. Saprotams, ka starta liste paliek iepriekšējā - 101 dalībniece, tostarp Žanna Juškāne ar 57. starta numuru. Interesanti, ka, lai gan vairāku izlašu pārstāvji sūdzējās, ka vējš cilvēkus burtiski gāž no kājām, sākotnēji bija informācija, ka sacensības par spīti visam notiks. Tomēr galīgajā sapulcē plkst.17:00 nolemts sacensības pārcelt.

Tādējādi rīt notiks uzreiz divas sacensības. Pēc dāmu klasikas vēlāk plkst.18:15 sāksies arī vīriešu klasika, 20 kilometru distance.

     [+] [-]

, 2013-11-27 20:50, pirms 11 gadiem
Cerams, ka rīt viss notiks kā plānots.
Starpcitu, šķiet, ka lēmumu neuzsākt startu un pārcelt sacensības pieņēma tikai pēc 18:00, nevis jau iepriekš 17:00 (kā minēts rakstā).