Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Metallurg Nk" prezidents: "Finansējums nākamajam gadam ir pilnībā nodrošināts"

Agris Suveizda

"Metallurg Nk" prezidents: "Finansējums nākamajam gadam ir pilnībā nodrošināts"
Novokuzņeckas "Metallurg" spēlētāji
Foto: metallurg-nk.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Novokuzņeckas "Metallurg" prezidents Sergejs Kuzņecovs sacīja, ka, par spīti sākotnējām bažām, par nākamā gada budžetu nav jāuztraucas - tas esot pilnībā nodrošināts. Tāpat Kuzņecovs sīkāk paskaidroja, cik lieli ir kluba parādi un kādēļ tie radās. Kuzņecovs solīja jau tuvākajā laikā nokārtot visas parādsaistības.

"Kompānija "Evraz" pilnībā nodrošina naudas līdzekļu plūsmu un dara to pilnā apjomā saskaņā ar sastādīto grafiku. Vēl vairāk, veicu pārrunas par papildus finansējumu 2012.gada decembrī. Šodien var teikt to, ka ir pilnībā atrisināts jautājums par kluba finansēšanu 2013.gadā atbilstošā apjomā tam, kāds finansējums ir šogad," teica Sergejs Kuzņecovs. "Šobrīd kluba adminstrācija hokejistiem ir parādā līdzekļus vienas algas apmērā. Kas attiecas uz iemesliem, šobrīd notiek divu komandu finansēšana - "Kuznetskie Medvedi" un "Metallurg". Mums trūkst naudas avio pārlidojumiem un viesnīcu īrei, tādēļ visas finanses, kas mums ir, tiek iztērētas šīm vajadzībām. Bet tuvākajā laikā mēs samazināsim parādu summu."

"Šobrīd kluba adminstrācija ir parādā prēmiju izmaksas par iepriekšējo sezonu. Bet nauda, kas tika saņemta no sponsoriem, tika iztērēta aviobiļešu, viesnīcu tēriņu un nodokļu apmaksai. Attiecībā par sportisko tiesību uz Sergeju Bobrovski pārdošanu - šie līdzekļi tika izlietoti, lai apmaksātu spēlētāju līgumus," Kuzņecovs turpināja. "Zināju par komandas budžeta deficītu šai sezonai. Tomēr uzņēmos atbildību par dārgāko spēlētāju noturēšanu komandā. Esmu pārleicināts par to, ka atrisināšu finansiālās problēmas. Pie tam komandas jaunpienācējus un jauniešus atstāt bez nopietna un pieredzējuša atbalsta nozīmētu iemest viņus pašā peklē."

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja