Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jeromanovam sagrāve pret "Oostende", Viljamss pūdelē un uzvar Stambulā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jeromanovam sagrāve pret "Oostende", Viljamss pūdelē un uzvar Stambulā
Edgars Jeromanovs mačā pret Franciju
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Edgars Jeromanovs un "Norrkoping Dolphins" vīriešu basketbola komanda otrdien, 27. septembrī, ULEB Eiropas kausa kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē Norčepingā ar rezultātu 62:88 (15:12, 19:30, 11:21, 17:25) zaudēja Beļģijas klubam "Oostende", saglabājot tikai teorētiskas izredzes pacīnīties par uzvaru divu spēļu summā.

Latvijas valstsvienības aizsargs Edgars Jeromanovs spēlēja 24:24 minūtes, guva 3 punktus (2p 0/1, 3p 1/2), izcīnīja 1 atlēkušo bumbu aizsardzībā, pa reizei rezultatīvi piespēlēja, kļūdījās un pārtvēra pretinieku piespēli, kā arī saņēma 2 personiskās piezīmes.

Stambulā amerikānis Derons Viljamss 35 minūtēs guva 15 punktus (2p 2/8, 3p 1/7, 1p 8/8), savāca 2 bumbas zem groziem, 9 reizes rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra 3 pretinieku piespēles un izprovocēja sāncenšus 7 reizes pārkāpt noteikumus, bet viņa pārstāvētā “Besiktas” komanda ar 78:70 pārspēja “Dexia Mons Hainaut” vienību no Beļģijas.

Izspēles kārtība

Astoņas komandas, kuras pārvarēs kvalifikācijas kārtu, iekļūs regulārās sezonas 32 komandu vidū. Pamatturnīrā spēlēs 14 no 16 Eirolīgas kvalifikācijas turnīra dalībniecēm, bet pārējās 10 vienības jau ir zināmas. To vidū ir Riharda Kuksika pārstāvētā “Valencia Basket”, Lietuvas trešais spēcīgākais klubs Prienu “Rūdupis”, Dirka Bauermana trenētā vienība “FC Bayern Munich”, “Aris BSA 2003” (Grieķija), “Fraport Skyliners” (Vācija), “Gasterra Flames” (Nīderlandes), “Benetton Basket” (Itālija), “Hapoel Migdal Jerusalem” (Izraēla), “KRKA Novo Mesto” (Slovēnija) un PBC “Lokomotiv-Kuban” (Krievija).

EuroCup 2012 kvalifikācijas spēļu iznākumi

Besiktas JK – Dexia Mons Hainaut 78:70
Elan Chalon – Cedevita Zagreb
Pinar Karsiyaka – Le Mans 73:80
Norrkoping Dolphins – Telenet Oostende 62:88
Lukoil Academic – Bk Prostejov 70:65
Artland Dragons – Gran Canaria
Etha Engomis – Spartak Saint Petersburg

Izmantotie resursi:
FIBA Europe
Home - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-27 22:24, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Lielie pļūtīzeri te arī var paskatīties, cik ļoti atšķiras rez piesp skaits NBA un FIBA - apmēram necik, ja pieņem, ka NBA Derons spēlē pa 38-40 minūtēm + izpildītāji blakus ir augstāka līmeņa.
Plus var redzēt fiziskās sagatavotības līmeņa atšķirību, Viljamss mierīgi nospēlē 35min, kaut gan noteikti nav labākajā formā, jo ir sezonas pats sākums, kurš vēl eiropā spēlē tik ilgi? varbūt daži superklases spēlētāji kā Navarro, bet arī diez vai tik daudz.
un par piespēlēm - viņam noteikti vidēji būs kādas 7-9 pa spēli

     [+] [-]

, 2011-09-27 22:32, pirms 13 gadiem
Kā es ņirkšu ja Bešiktas neiekļūs ULEB kausā ar savām superzvaigznēm un varēs kapāt Izaicinājuma kausā ar savu Viljamsu.

     [+] [-]

, 2011-09-27 22:34, pirms 13 gadiem
hewlet rakstīja: Plus var redzēt fiziskās sagatavotības līmeņa atšķirību, Viljamss mierīgi nospēlē 35min, kaut gan noteikti nav labākajā formā, jo ir sezonas pats sākums, kurš vēl eiropā spēlē tik ilgi? varbūt daži superklases spēlētāji kā Navarro, bet arī diez vai tik daudz.
un par piespēlēm - viņam noteikti vidēji būs kādas 7-9 pa spēli
tu saki superklases spēlētāji???!!! Jangs šodien nospēlēja 38 minūtes un guva 28 punktus tad viņš skaitās mega klases ja?? Es atceros ka pirms pāris sezonām Ventspilī spēlēja Gabrāns un viņš kādas 4 spēles pēc kārtas nospēlēja no zvana līdz zvanam!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-09-27 23:05, pirms 13 gadiem
Šeit salidzinot Eiropu un NBA jāsaka, ka abām ir savi plusi un mīnusi.
NBA - skatāmāka skatītājiem un inviduāli spēcīgāka līga.
Eirolīga - dominē komandas saspēle , inteliģentāks basketbols.
Šīs abas līgas ir muļķīgi visu laiku salīdzināt!

     [+] [-]

, 2011-09-27 23:24, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: tu saki superklases spēlētāji???!!! Jangs šodien nospēlēja 38 minūtes un guva 28 punktus tad viņš skaitās mega klases ja?? Es atceros ka pirms pāris sezonām Ventspilī spēlēja Gabrāns un viņš kādas 4 spēles pēc kārtas nospēlēja no zvana līdz zvanam!!!
Jangs trēnējas jau pusi vasaras un uz BKV sastāva fona ir tas spēlētājs kuram jāvelk komanda un Vētram nav citu variantu, it sevišķi ja iet spēle, bet Besiktas ir lielāka izvēle un tas vien parāda cik labs ir Derons, NBA spēlētāji pārsvarā ir pieraduši sākt nopietnus fiziskos treniņus septembra beigās oktobra sākumā, šaubos vai Viljamss kaut ko radikāli mainīs dēļ vienas sezonas eiropā.

     [+] [-]

, 2011-09-27 23:49, pirms 13 gadiem
Precizitāte Viljamsam gan galīgi čābīga! Bet nu gan jau vēl iespēlēsies!
Bet katrā gadījumā ir prieks par to, ka Eiropā basītis ir tik augstā līmenī, ka nu jau spēj samērā normāli konkurēt ar NBA! Nav tā, ka spēlētāji no NBA (pat zvaigznes kā Viljams) atbrauc un vnk izplosās! Pat ne pret to spēcīgāko komandu, pēc statiem spriežot, videvēji nospēlējis (ja neskaita piespēles).

     [+] [-]

, 2011-09-28 01:07, pirms 13 gadiem
gercis89 rakstīja: Precizitāte Viljamsam gan galīgi čābīga! Bet nu gan jau vēl iespēlēsies!
Bet katrā gadījumā ir prieks par to, ka Eiropā basītis ir tik augstā līmenī, ka nu jau spēj samērā normāli konkurēt ar NBA! Nav tā, ka spēlētāji no NBA (pat zvaigznes kā Viljams) atbrauc un vnk izplosās! Pat ne pret to spēcīgāko komandu, pēc statiem spriežot, videvēji nospēlējis (ja neskaita piespēles).
metienu precizitāte atspoguļo fizisko sagatavotību - šobrīd nav gatavs skriet un mest