Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

CSKA bez Cauņas savā laukumā piekāpjas "Inter"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

CSKA bez Cauņas savā laukumā piekāpjas "Inter"
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas B grupas spēlē Maskavas "CSKA" savā laukumā prata atspēlēt divu vārtu deficītu pret Milānas "Inter", tomēr beigās piedzīvoja zaudējumu ar 2:3. Mūsu Aleksandrs Cauņa palika rezervē.

Maskavas "CSKA" galvenais treneris Leonīds Sluckis izvēlējās nemainīt komandas sastāvu, pamatsastāvā laižot to pašu vienpadsmitnieku, kas nedēļas nogalē apspēlēja "Volga". Kreisā pussarga postenī darbojās Alans Dzagojevs, bet labajā – Sekū Olisē. Sākums armijniekiem bija ļoti neveiksmīgs. Jau sestajā minūtē Vladimirs Gabulovs neveiksmīgi mēģināja nospēlēt izgājienā pēc stūra sitiena, un Lusio atklāja rezultātu. Lai arī mājinieki vairāk kontrolēja bumbu, komandas aizsardzība ar brāļiem Berezuckiem priekšgalā darbojās šausmīgi. Vienreiz Vasīlijs Berezuckis uzdāvināja bumbu Pacīni desmit metrus no vārtiem, bet glāba Gabulovs. Pēc centrējuma no Alekseja Berezucka malas un Obi sitiena atkal vietā bija Gabulovs, bet 23. minūtē arī viņš nespēja glābt. Nagatomo viegli apspēlēja A.Berezucki, iecentrēja bumbu Pacīni, kurš neviena netraucēts sita precīzi. Pirmo momentu mājinieki izveidoja 30. minūtē, kad Alana Dzagojeva spēcīgo sitienu no soda laukuma vidus atsita Hulio Sēzars. Sekojošais stūra sitiens arī varēja beigties ar vārtu guvumu, bet Sejdū Dumbija trāpīja pa stabu. Kompensācijas laika trešajā minūtē beidzot „CSKA” varēja gavilēt. Par pārkāpumu pret Olisē piešķirto soda sitienu no 21 metra realizēja Dzagojevs. Šeit gan jāsaka, ka Sēzaram jāuzņemas daļa vainas. Pēc 45 minūtēm 2:1 "Inter" labā.

Jau 48. minūtē Mamajevam bija lieliska iespēja izlīdzināt rezultātu, bet bumba lidoja gar vārtu stabu. Maskavieši otrajā puslaikā dominēja bumbas kontrolē, bet labākas iespējas izcelties bija viesiem. Divas reizes labi uzsita Mauro Zarate, bet labākais moments pēc stūra sitiena bija Alvaresam, tomēr ļoti labi nospēlēja Gabulovs. 77. minūtē mājinieki pēc ilgstoša uzbrukuma panāca 2:2. Vāgners Lavs pie soda laukuma saņēma bumbu, apspēlēja divus aizsargus un trieca apaļo priekšmetu vārtu tīklā! Mājinieku prieki ilga tikai divas minūtes, jo "Inter" nekavējoties atbildēja ar skaistiem vārtiem. Kambjaso izdarīja labu piespēli uz Zarati, kurš apstrādāja bumbu un uzreiz sita kreisajā vārtu stūrī no 15 metriem. Pēdējās minūtēs "CSKA" brīžiem pamatīgi iespieda viesus, bet pie reālām vārtu gūšanas iespējām netika.

Aleksandrs Cauņa šoreiz palika uz rezervistu soliņa. 77. minūtē viņš bija gatavs doties laukumā, bet tieši tajā brīdī Vāgners izlīdzināja rezultātu, tādēļ maiņa tika atcelta.

UEFA Čempionu līga, B grupa

CSKA – Inter 2:3 (1:2)
Vārti: Dzagojevs 45+3’, Lavs 77’ – Lusio 6; Pacīni 23’, Zarate 79’.
CSKA: Gabulovs, Nababkins, V.Berezuckis, Ignaševičs, A.Berezuckis – Olisē, Mamajevs (Tošičs 68’), Aldoņins, Dzagojevs – Vāgners, Dumbija.
Inter: Sēzars, Dzaneti, Lusio, Samuels, Kivu (Krisetigs 90+2'), Nagatomo, Alvaress (Žonatans 84’), Kambjaso, Obi, Pacīni (Zarate 49’), Milito.

  +4 [+] [-]

, 2011-09-27 20:57, pirms 13 gadiem
CSKA vismaz izrādā kautkādu pretestību. Vispār kas notiek ar Inter komandu?

  +3 [+] [-]

, 2011-09-27 21:02, pirms 13 gadiem
Galvenais Trabzansporu vinnēt

     [+] [-]

, 2011-09-27 21:06, pirms 13 gadiem
CSKA tādi razp*zdjaii! Iesist golu un tūliņ ielaist... Stulbi, ka dēļ šīs vārtu apmaiņas Čauņa netika laukumā, jo, cik varēja saprast no komentētājiem, Saša jau gatavojās doties laukumā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-09-27 21:15, pirms 13 gadiem
būtu Cauņa, būtu uzvara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-27 21:17, pirms 13 gadiem
Inter būs grūta sezona - CSKA visu spēli viņus vazāja tik neprata pabeigt uzbrukumus, bet Inter pāris reizes aizskrēja un ielika trīnīti ..

  +2 [+] [-]

, 2011-09-27 21:20, pirms 13 gadiem
pietrūkst Akinfejeva vārtos

  +3 [+] [-]

, 2011-09-27 22:04, pirms 13 gadiem
Ranjēri malacis, ka spējis savākt komandu vismaz kaut cik pieklājīgam sniegumam laukumā. Itālijas gods kā nekā jāaizstāv. Joprojām daudz darba priekšā, lai ievestu kārtību komandā un tās spēlē, bet gan jau izdosies.
Savukārt "CSKA" varu izteikt tikai līdzjūtību.

     [+] [-]

, 2011-09-27 23:58, pirms 13 gadiem
Cauņa spēlei bija pieteikts, tomēr palika rezervē. Kā ziņots, Latvijas futbolists iepriekšējo nedēļu nevarēja trenēties, jo bija slims.===
nepagāja pat nedēļa ...kad LATVIJAS FUTBOLA FEDERāCIJA uzzināja par saslimušu Latvijas Izlases spēlētāju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-28 00:54, pirms 13 gadiem
Genadijs rakstīja: CSKA vismaz izrādā kautkādu pretestību. Vispār kas notiek ar Inter komandu?
jauns treneris un kā jau parasti komanda pirmajās spēlēs spēlē labāk nekā pirms tam un ar taktika daudz labāka nekā pirms tam,īsto jauno Inter redzēsim,kad beidzot būs atpakaļ visi līderi(nu kaut vai viens Snaiders labā formā) un kad Ranjeri būs iestrādājies